Bülent Gökmen 8 Haziran 2024 Paylaş 8 Haziran 2024 Normalde silecek suyunu antifirizli veya donmaya karşı özel sıvılı kullanırdım ama her nasılsa şu an 2010 focus ta ön cama suyu yok denecek kadar az atıyor. Kanal iğne yardımıyla açılır mı? veyahutta su hortumunun herhangi biryerinden (açılabiliyorsa) şırıngayla pompalanması vs gerekir mi? Yorum bağlantısı
Alpay Köse 9 Haziran 2024 Paylaş 9 Haziran 2024 Memeler tıkalı değilse kaput açıkken birisi silecek kolundan su fışkırtsın.siz su hortumlarını kontrol edin.catlak olabilir. basınç düştüğü için suyu az atar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2024 Paylaş 9 Haziran 2024 hortumları kontrol edin kaçak yok ise nozülleri söküp kireç sökücü bir şey le sıcak suda yıkayın 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 9 Haziran 2024 Paylaş 9 Haziran 2024 Fıskiyeleri çıkarıp ağzınızla üfleyin. Sıkıntı yoksa depodan da kaynaklı olabilir. Ben depoya bilindik markanın konsantre bir ürününü atmıştım. Depo içinde pelteleşmiş. Su gelmesini engelliyordu. 1 Yorum bağlantısı
Berke Kaya 9 Haziran 2024 Paylaş 9 Haziran 2024 Fırat Önal yazdı: Fıskiyeleri çıkarıp ağzınızla üfleyin. Sıkıntı yoksa depodan da kaynaklı olabilir. Ben depoya bilindik markanın konsantre bir ürününü atmıştım. Depo içinde pelteleşmiş. Su gelmesini engelliyordu. Würth sabunmuydu yoksa? Bende kullanıyorum umarım o değildir Yorum bağlantısı
Fırat Önal 9 Haziran 2024 Paylaş 9 Haziran 2024 Berke Kaya yazdı: Würth sabunmuydu yoksa? Bende kullanıyorum umarım o değildir Yok katil buydu 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 10 Haziran 2024 Paylaş 10 Haziran 2024 Bende bu sorunla ugrasmistim. En son silecek motorunun bozuldugunu kesfetmistik. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Haziran 2024 Paylaş 10 Haziran 2024 Silecek suyu deposuna çamaşır kurutucularından çıkan suyu kullanmak iyi oluyor. Eğer donmayı da engellemek isterseniz bir miktar alkol de eklenebilir. Bunun dışında hiç bir sabun, deterjan vs koymamak lazım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Haziran 2024 Paylaş 10 Haziran 2024 Geçenlerde beyaz sirkeye yatırdım öğleden akşama, ara ara üfledim püfledim, fotoda ufaklar çıkmamış ama faydası olur gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2024 Paylaş 10 Haziran 2024 Hüseyin Sönmez yazdı: çamaşır kurutucularından çıkan suyu klimadan akan suyu hortumla cam suyu bidonuna bağlasak :patentalsammı: 1 Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen 10 Haziran 2024 Yazar Paylaş 10 Haziran 2024 Fırat Önal yazdı: Fıskiyeleri çıkarıp ağzınızla üfleyin. Sıkıntı yoksa depodan da kaynaklı olabilir. Ben depoya bilindik markanın konsantre bir ürününü atmıştım. Depo içinde pelteleşmiş. Su gelmesini engelliyordu. Memeleri iğneyle yokladım ama kireçlenme benzeri birşey var. Çok az çıkıyor. Plenty Antifirizli Cam suyu kullandıktan sonra oldu. Fıskıyelerin nasıl çıkarılacağına dair bir görsel henüz bulamadım. Köksal Yılmaz yazdı: Geçenlerde beyaz sirkeye yatırdım öğleden akşama, ara ara üfledim püfledim, fotoda ufaklar çıkmamış ama faydası olur gibi Bu görseldeki parça Focus 2 deki ile aynı mı? yan kısım dar, nasıl çıkıyor? Yorum bağlantısı
Fırat Önal 11 Haziran 2024 Paylaş 11 Haziran 2024 Önce kaput keçesini çıkarıyorsunuz. Ardından fıskiyelere giden hortumları. Sonrada kaput altından fıskiyeleri yukarı ittirerek boşa çıkarıyorsunuz. Biraz zorlamanız gerekli. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Haziran 2024 Paylaş 11 Haziran 2024 Depo içinde motorun bağlandığı kısımda filtre var o tıkanabiliyor. Yada çamurluk içinde hat üstünde cekvalf var o da bozulabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Haziran 2024 Paylaş 11 Haziran 2024 Çağlar Bayur yazdı: klimadan akan suyu hortumla cam suyu bidonuna bağlasak :patentalsammı: Nays. Patent alınan şeyleri bir görsen. Bu çok mantıklı kalır. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen 27 Kasım 2024 Yazar Paylaş 27 Kasım 2024 Son gelişmeyi paylaşayım. İlk cama su püskürtmede su gelmiyor. 4-5 defadan sonra az miktarda su geliyor sonrasında köpük gibi sıvı ile birlikte su akışı kesiliyor. Suyu fışkırtan motorda sorun yok. kanallarda tıklı değil. Haliyle mavi antifiriz katkılı su ile küçük sabun katkılı cam suyu karıştırınca bu sorunu yaşamaya başladım. 2mt lik bir mini hortumla tüm suyu çekmeye çalıştım ama başarılı olamadığım için tekrar antifirizli su ekleyince yine nüksetti. Su deposunun içindeki tüm suyu nasıl çıkarabilirim? ya da köpüğü nasıl sonlandırabilirim? Bu arada antifirizli suyun tadı da hiç hoş değilmiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2024 Paylaş 27 Kasım 2024 Bülent Gökmen yazdı: Son gelişmeyi paylaşayım. İlk cama su püskürtmede su gelmiyor. 4-5 defadan sonra az miktarda su geliyor sonrasında köpük gibi sıvı ile birlikte su akışı kesiliyor. Suyu fışkırtan motorda sorun yok. kanallarda tıklı değil. Haliyle mavi antifiriz katkılı su ile küçük sabun katkılı cam suyu karıştırınca bu sorunu yaşamaya başladım. 2mt lik bir mini hortumla tüm suyu çekmeye çalıştım ama başarılı olamadığım için tekrar antifirizli su ekleyince yine nüksetti. Su deposunun içindeki tüm suyu nasıl çıkarabilirim? ya da köpüğü nasıl sonlandırabilirim? Bu arada antifirizli suyun tadı da hiç hoş değilmiş silecek nozülüne giren hortumu çıkarınca su gelişi az ise, o hortuma hava tutulabilir. su normal akıyor ise, nozül içi tıkalı, evde sıcak suya yatırılabilir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts