Hüseyin Sönmez 9 Haziran Paylaş 9 Haziran İlkay Başaran yazdı: Şu anki sanayiyi 1940 lardaki yahudiler sayesinde ilerlettiğini okumuştum. Kalanların büyük kısmını öldürmüşler zaten. Yugoslavya zamanında Avrupa'da en güçlü ikinci sanayisine sahipti. Sovyetler sanayiyi orada çok desteklemişlerdi. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Çağlar Bayur yazdı: naylon şort karbon izine vergi alınsın alman merkaz bankası parası ile mermi yapma yasağını siemens sayesinden aşmışlardı, Temokrasi ne verimli bir Tren kendime edit, bu aşma operasyonunu keşfeden alman merkez bankası müdürü devran dönünce serbest gezmek bir yana, isviçre merkezbank başına getirilmişti.... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Çağlar Bayur yazdı: kendime edit, bu aşma operasyonunu keşfeden alman merkez bankası müdürü devran dönünce serbest gezmek bir yana, isviçre merkezbank başına getirilmişti.... Tarih ne güzel bişi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Haziran Paylaş 21 Haziran Çin de Avrupa’dan ithal edilen arabalara %50 vergi koysun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çin de Avrupa’dan ithal edilen arabalara %50 vergi koysun. Bilmiyorlarsa biz öğretiriz.. Malum garsona verilen bahşişin vergisine kadar düşünebiliyoruz biz.. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Yeni kararla Türkiye’de yatırım yapan firmalar %40 vergiden muafmış 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yeni kararla Türkiye’de yatırım yapan firmalar %40 vergiden muafmış kimmiş onlar? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: kimmiş onlar? Çinliler yağ işine girecekmiş. Zeytinsiz zeytinyağı 6 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çinliler yağ işine girecekmiş. Zeytinsiz zeytinyağı Yağsız zeytin de varmış 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Yağsız zeytin de varmış bunu hiç sevmedim işte Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çinliler yağ işine girecekmiş. Zeytinsiz zeytinyağı yanında da kavanozsuz bal. 100tl. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yeni kararla Türkiye’de yatırım yapan firmalar %40 vergiden muafmış Çok mantıklı. Güzel karar. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: kimmiş onlar? BYD 1 milyar dolar yatırım yapacakmış, inşallah mış mış olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Metin Uzunoğlu yazdı: BYD 1 milyar dolar yatırım yapacakmış, inşallah mış mış olmaz. byd kaliteli bir marka. yurtdışında kocaman bir dükkanı vardı avm içinde. inceleyince belli oluyor. sedam modeli çok güzel. birde ucuz küçük hatchback vardı o çok ucuz birşey olmalı ki plastikleri filan iyi değildi. orta boy bir elektrikli alacak olsaydım togg yada byd alırdım sanırım. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: byd kaliteli bir marka. yurtdışında kocaman bir dükkanı vardı avm içinde. ah hah hah hah canım zengin.forum.tr yok mu ha yu 2 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çin de Avrupa’dan ithal edilen arabalara %50 vergi koysun. Yakında getirir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Yeni haberlerde AB nin de %37 vergi koyduğu çıkıyor şu anda uluslararası alanda. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Sıkıntı yok, genel gidişat vahim, tam durma moduna geçtim, bakalım neler olacak? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Ali Cihangiroğlu yazdı: Sıkıntı yok, genel gidişat vahim, tam durma moduna geçtim, bakalım neler olacak? Tamam mı bittik mi? Paparayı yedik mi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Mahmut Yıldız yazdı: Manisa'da vw için ayrılan araziye yapsın. Metin Uzunoğlu yazdı: BYD 1 milyar dolar yatırım yapacakmış, inşallah mış mış olmaz. Manisadan Bahsediliyor Hayırlısı Olsun diyelim.VW gider BYD gelir. https://x.com/bosunatiklama/status/1809266625876468219?t=2E8zyWOP2ODUXzvHEpMdZQ&s=19 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Cihat Küçükay yazdı: Yakında getirir çinliler japonları sevmiyor. O yüzden alman arabalarına tapıyorlar. Ama avrupa arabalarına koyacağı yeni vergilerle iyice kendi arabalarına sarılırlar diye düşünüyorum. Ya da togg alsınlar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Tamam mı bittik mi? Paparayı yedik mi Tam değil, henüz pert olmadık ama durduk diyebiliriz, zorunlu dışında daha harcama yapmam ben, malum birde emekliyim, tüm planları erteledim ne yazıkki, hele bir Eylül gelsin bakacağız duruma, temkinli olmak iyidir... bu arada yine çağrıldık şantiyedende enerjim yok, yine aynı olacak belli.... Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: orta boy bir elektrikli alacak olsaydım togg yada byd alırdım sanırım. Şuan en çok satan SR model Y, kafa rahat her konuda. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Ahmet İhsan Akşen yazdı: Şuan en çok satan SR model Y, kafa rahat her konuda. tipi cok kotu bence. ama fiyatina gore harika ozellikleri. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, bence bu renk ile çok güzel duruyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts