Ayhan Uğur 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Merhaba Arabadan sonra sira motora geldi ince ince civatasina kadar sökülüp yeniden Boyandı tek tek ve proje bitmek uzere.. 20 yılın yogunluğu orjinaline sadik kalarak tek tek boyadım ve çıkan sonuclar merak edenler için tiktok ve youtube da videoları var :)) 27 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Sonra sövünce niye sövdü diyorlar. Manyak sıfırdan yapmış 😍 1 6 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Maşallah, bakarken yoruldum. Elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Servet Aydın yazdı: Sonra sövünce niye sövdü diyorlar. Manyak sıfırdan yapmış 😍 Hahahaha sen sovme genede abi 😁😂 Haşmet Güngör yazdı: Maşallah, bakarken yoruldum. Elinize sağlık. Allah Razi olsun abi teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 6 Haziran Paylaş 6 Haziran (düzenlendi) Parça artti mi Ben kesin 2 motosiklet cikarirdim o parcalardan. Helal olsun 6 Haziran tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 1 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 6 Haziran Paylaş 6 Haziran böyle restorasyonlar takdire şayan emeğinize ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran Paylaş 6 Haziran foto çekmesi bu işleri yapmaktan daha yorucu şahane olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Çağlar Bayur yazdı: foto çekmesi bu işleri yapmaktan daha yorucu şahane olmuş Valla hem is yapıp hemde bide fotoğraf zor oluyor illa ki :)) Serkan Gülderen yazdı: böyle restorasyonlar takdire şayan emeğinize ellerinize sağlık. Vallahi giristik kolları sivayip sona doğru gelmek üzereyiz Eren Gökmen yazdı: Parça artti mi Ben kesin 2 motosiklet cikarirdim o parcalardan. Helal olsun Bir tane piston segman var lazım olursa unuttuk galiba onu 😁😂😂 zaten bu is hobiden meslek haline donmeye basladi artık. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Yarın gelip inceleyeyim bakayım iyi olmuş mu 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Yeni nesil mükemmele MÜK diyor. Ben de diyeyim bari. Mük olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Haziran Paylaş 7 Haziran ellerinize sağlık mükemmel iş çıkarmışsınızı tebrik ederim. işlemler nerede yapıldı mekan size mi ait. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran Fatih Keskin yazdı: Yarın gelip inceleyeyim bakayım iyi olmuş mu Başım gözüm ustune abi bekleriz dukkana caya kahveye Önder Özcan yazdı: Eline sağlık, harika oluyor. Çok teşekkür ederim 😊 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ellerinize sağlık mükemmel iş çıkarmışsınızı tebrik ederim. işlemler nerede yapıldı mekan size mi ait. Çok Teşekkür ederim ...evet işçilik ve mekan bize ait Tekirdag Cerkezköy akut polikinigi arkası elit autoda çaya kahveye her zaman bekleriz Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran İnan Çınar yazdı: Yeni nesil mükemmele MÜK diyor. Ben de diyeyim bari. Mük olmuş... Çok tesekkur ederim .... Yeni nesili takip etmek gerek doğru :)) 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Emeğinize sağlık. Benim 20 senelik Yamaha YBR de böyle güzel bir dokunuş ısıtıyor ama ne benim bunu yapacak el becerim var ne de imkanım. O yüzden sizleri gorunce takdir ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran (düzenlendi) Serdar Göktaş yazdı: Emeğinize sağlık. Benim 20 senelik Yamaha YBR de böyle güzel bir dokunuş ısıtıyor ama ne benim bunu yapacak el becerim var ne de imkanım. O yüzden sizleri gorunce takdir ediyorum. Teşekkür ederim çok doğru son 2 yıldır maliyetler çok fazla, insanin kendi elinden gelse bile.... Yapılamayacak bir is yoktur Yapılır Allahin izni ile ama maliyetler insanin belini buküyor 7 Haziran tarihinde Ayhan Uğur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Ayhan Uğur yazdı: Başım gözüm ustune abi bekleriz dukkana caya kahveye Çok teşekkür ederim 😊 Çok Teşekkür ederim ...evet işçilik ve mekan bize ait Tekirdag Cerkezköy akut polikinigi arkası elit autoda çaya kahveye her zaman bekleriz çok güzel kendime ait böyle bir atölyem ve çalışma alanım olsa varya arabayı söker geri toplarım 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran Mehmet Kazancıoğlu yazdı: çok güzel kendime ait böyle bir atölyem ve çalışma alanım olsa varya arabayı söker geri toplarım Daha once yerim yok iken arabanın taban saçını apt altında kesmistim 😁 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Ayhan Uğur yazdı: Daha once yerim yok iken arabanın taban saçını apt altında kesmistim 😁 Benimde evin önünde yaptıklarım çok A3 far yıkama tamiri Sorento koltuk motoru tamiri Xsara far kolu tamiri gibi ama kapalı bir dükkanın olsa varya. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Elinize sağlık çok güzel olmuş, naçizane tavsiyem motor bronz yada biraz koyu renk olsa daha mı güzel olurdu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran Paylaş 7 Haziran orjinden 1 gr kaysa aoaçi olur, o benim işim gerçi bence iyi böyle 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Haziran Paylaş 7 Haziran (düzenlendi) Süper iş, tamda yapmak istediğim yapamadığım 7 Haziran tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Çok iyi yahu. Tabrik eder, haddim olmayarak takdir de ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts