Çağlar Bayur 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: konuyu uzmandan dinlemek lazım. Sanayiden dinleyince kaveye dönüyor iş işte pc baş test ile ı ile sanayideki gerçeklerin farkını buradan da okuyabiliyoruz Celal Aydın yazdı: Amerikan? onlarda segment çok, kamyoneti ise şahinden de kötü olaiblir bedensel sonuçlar, epeski amerikanlarda direksiyonlar kafa kopartırdı , ama çamurluk sağlam kalırdı Servet Aydın yazdı: Bi de japon işe gidene kadar trende saat yapıyor yalanı. İşe gidene kadar saati çalıyor aslı zamanında walkman diye çıkardıkları portatif kaset çalarları 400 dolardan aldırdılar bize, heiç haz etmem Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Servet Aydın yazdı: Bi de japon işe gidene kadar trende saat yapıyor yalanı. İşe gidene kadar saati çalıyor aslı Şimdi çok şaapmayalım ama bağzı sektörlerde iyiler. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Haziran Paylaş 5 Haziran İlkay Başaran yazdı: Araba olarak mı Biniliyor işte 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: işte pc baş test ile ı ile sanayideki gerçeklerin farkını buradan da okuyabiliyoruz lanet olsun bilime Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Servet Aydın yazdı: Bi de japon işe gidene kadar trende saat yapıyor yalanı. İşe gidene kadar saati çalıyor aslı İsveçli Eta Japon Miyota şimdi aydınlandım . Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Protesto edelim, japon arabaları almayalım hatta yakalım. , suşi yemeyelim, wasabi'yi eve sokmayalım. Tsubasa'yı kınayalım. 1 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Haziran Paylaş 6 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: wasabi'yi eve sokmayalım. O ne menem bişeydir yahu, ilk yediğimde yarım ceviz kadar koymuşlar tabağın kenarına , bu ne lem kuş kadar dedim, hepsini sürdüm sushiye. Ağzıma atıp ilk çiğnememle kulağımdan duman çıktı, gözlerimde görüntü gitti birkaç saniye için. nükleer bir mamül o, evlerden uzak olsun lütfen çünkü.. 😅 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Cem Işık yazdı: O ne menem bişeydir yahu, ilk yediğimde yarım ceviz kadar koymuşlar tabağın kenarına , bu ne lem kuş kadar dedim, hepsini sürdüm sushiye. Ağzıma atıp ilk çiğnememle kulağımdan duman çıktı, gözlerimde görüntü gitti birkaç saniye için. nükleer bir mamül o, evlerden uzak olsun lütfen çünkü.. 😅 Olur mu wasabi'yle büyüdük biz... 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Cem Işık yazdı: O ne menem bişeydir yahu, ilk yediğimde yarım ceviz kadar koymuşlar tabağın kenarına , bu ne lem kuş kadar dedim, hepsini sürdüm sushiye. Ağzıma atıp ilk çiğnememle kulağımdan duman çıktı, gözlerimde görüntü gitti birkaç saniye için. nükleer bir mamül o, evlerden uzak olsun lütfen çünkü.. 😅 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Haziran Paylaş 6 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Protesto edelim, japon arabaları almayalım hatta yakalım. , suşi yemeyelim, wasabi'yi eve sokmayalım. Tsubasa'yı kınayalım. Tsubasaya istisna yapsak 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Köksal Yılmaz yazdı: Tsubasaya istisna yapsak Olmaz Genzo Wakabayashi bize kelek atmıştır , hatta Pokemon ve şeker kız Candy sınır dışı edilsin. Yoshi X'te (Twitter'da) mesaj atmasın, Ayumi Takano filmlerde oynamasın. Sen japonsun akıllı adamsın denmesin. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Tsubasa'yı Tansu ismi ile de amma benziyor ha 2 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Sırf Skyline GTR R34 ü otomobil dünyasına kazandırdıkları için ben bu sefer görmezden geliyorum 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Şunun güzelliğine bakar mısınız hile yok hurda yok, gerçek otomobil. 5 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Koray Demir yazdı: Şunun güzelliğine bakar mısınız hile yok hurda yok, gerçek otomobil. Toyoto 20.000 avro, resimdeki 60.000 avro. toyoto bozulunca 10.000 lira. Resimdeki bozulunca 2.300 avro. Bu da gerçek dünya maalesef 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyoto 20.000 avro, resimdeki 60.000 avro. toyoto bozulunca 10.000 lira. Resimdeki bozulunca 2.300 avro. Bu da gerçek dünya maalesef Biri bereketli pirinç tarlası diğeri şaheser normal değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Haziran Yazar Paylaş 8 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyoto 20.000 avro, resimdeki 60.000 avro. toyoto bozulunca 10.000 lira. Resimdeki bozulunca 2.300 avro. Bu da gerçek dünya maalesef Biri birini gömer üstüne helvasını çevirir üstüne 40 yıl hatim bağışlar 😁 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Metin Akbal yazdı: Biri birini gömer üstüne helvasını çevirir üstüne 40 yıl hatim bağışlar 😁 toprak ve suyun altından tekerini döndürerek çıkan modeller belli değil mi 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Koray Demir yazdı: Şunun güzelliğine bakar mısınız hile yok hurda yok, gerçek otomobil. Bu aracın içini ilk olarak bir filmde gördüm. İlk fırsatta almalıyım dediydim 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts