İlkay Başaran 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Müşteriyi de okutalım Toza gelemiyorlar sonra 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Servet Aydın yazdı: Böyle bir zeka hergün altın tozu yutuyor yazık Pırlanta tozu vardı da biz mi yudmadıg? Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Hamit inan yazdı: Şeriat derken resmi kürtaj rakamları 2017 yılına kadar 10 yılda 30.000 den 1 milyona ulaşmış. Artık rakamları sayfalara koymuyorlar... Alaka ne? İlkay Başaran yazdı: Bir fabrikaya 10 mühendis 1000 işçi lazım. Herkes mühendis olursa işi kim yapacak. Sonra haberlere konu oluyor "vinç operatörleri 120 bin tl maaş alıyor yuhanza sayın seyirciler" e yook. Sen otur kullan oluyorsa hemen? Yetişmiyor da. Şimdi de herkes kule vince saldıracak 10 seneye asgari ücretle çalışacaklar. Planlamasız doğaçlama gidiyoruz böyle oluyor her işimiz. Bu sene soğan para ediyor deyip herkesin soğan ekmesi, ertesi sene soğanların para etmemesi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran Paylaş 4 Haziran İlkay Başaran yazdı: Toza gelemiyorlar sonra İşte kulüp dağcılık vesaire aktiviteleri bizim "yanık" öğrenci yetiştirmemizi sağlayacak. Plaza bebesine hayır. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Servet Aydın yazdı: Böyle bir zeka hergün altın tozu yutuyor yazık Nirvana işte.. daha ne olsun ya.. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Bu kadar alımın sebebi çok fazla istifa var. Özellikle, suriye ve kuzey ırak'taki üslerden. Ayrıca, yurtdışı tazminatı dahil, uzman erbaş 110k alamaz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Nirvana işte.. daha ne olsun ya.. Ben hergün lehim dumanı çekiyom ama beynim hâlâ muhallebi kıvamında 2 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ahmet Ekici yazdı: Bu kadar alımın sebebi çok fazla istifa var. Özellikle, suriye ve kuzey ırak'taki üslerden. Ayrıca, yurtdışı tazminatı dahil, uzman erbaş 110k alamaz. MSB’den kaynaklarınız mı var da çok fazla istifa var diyorsunuz? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran Yazar Paylaş 4 Haziran (düzenlendi) Ahmet Hasan Şendağ yazdı: MSB’den kaynaklarınız mı var da çok fazla istifa var diyorsunuz? Twiterde çok fazla pos var bende ordan okudum. Bir seferde 50 uzman istifa etmişti libyada. 4 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ben yıllardır kurulumlarda Yabancı Firmalarla çalıştım son bir kaç yıldır gördüğüm çeşitliliği hiç bir zaman görmemiştim artık her Firma Birleşmiş Milletler gibi. Bunun nedeni ilk olarak Dünyada ara eleman ve teknik personel sıkıntısı hat safhada genç nesil ellerini kirletmeyi zoru sevmiyor dışarıdan tedarik ihtiyacı ortaya çıkıyor. Diğeri Malum Ülkelerin Malum Ülkeleri karıştırıp iç karışıklıklara neden olduktan sonra Dünya genelinde oluşan Göç ve Mülteci problemi. Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ali Darbaz yazdı: Twiterde çok fazla pos var bende ordan okudum. Bir seferde 50 uzman istifa etmişti libyada. Doğrudur hocam. Ben bir haber görmedim bununla ilgili de onun için sordum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Servet Aydın yazdı: Ben hergün lehim dumanı çekiyom ama beynim hâlâ muhallebi kıvamında Senin işin zor. Senin vücuttan en fazla kurşun falan çıkar. Önderi analiz ettirsek 5-6 ayar altın çıkar. Kasko zamanı gelince de ağlıyor. 12 bin liradan fazla vermezmiş. 😡 2 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 5 Haziran Paylaş 5 Haziran (düzenlendi) Ahmet Hasan Şendağ yazdı: MSB’den kaynaklarınız mı var da çok fazla istifa var diyorsunuz? Bu bilgi için Pençe Kilit ve Zeytin Dalı bölgesindeki arkadaşınız ile irtibat kurmanız yeterli. Hiç bir kurum şu kadar personel istifa etti diyemez. Hele ki TSK. 5 Haziran tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Senin işin zor. Senin vücuttan en fazla kurşun falan çıkar. Önderi analiz ettirsek 5-6 ayar altın çıkar. Kasko zamanı gelince de ağlıyor. 12 bin liradan fazla vermezmiş. 😡 12.712,04 liradan fazla vermem dedim. Verdim mi? Ayrıca portifçide kurşun eksiği varsa tamamlarım. Bi şarj..r e bakar. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Önder Özcan yazdı: 12.712,04 liradan fazla vermem dedim. Verdim mi? Ayrıca portifçide kurşun eksiği varsa tamamlarım. Bi şarj..r e bakar. Bunu mu demek istediniz? "Şarjör" 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Senin işin zor. Senin vücuttan en fazla kurşun falan çıkar. Önderi analiz ettirsek 5-6 ayar altın çıkar. Kasko zamanı gelince de ağlıyor. 12 bin liradan fazla vermezmiş. 😡 Altın kalpli Önder abi Servet abiye demirtozu sökücü sıksak 10 kg verir 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Köksal Yılmaz yazdı: Altın kalpli Önder abi Bırak yaa artisi. şımartma.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Bırak yaa artisi. şımartma.. Artık meşaz yazmıyorum, halini hatrını sormuyorum diye di mi bunlar Buradan kendine pay çıkar, "bazen de ben selam vereyim, hep karşıdan beklemeyeyim" de 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Önder Özcan yazdı: Artık meşaz yazmıyorum, halini hatrını sormuyorum diye di mi bunlar Buradan kendine pay çıkar, "bazen de ben selam vereyim, hep karşıdan beklemeyeyim" de Ben büyüğüm.. sen 9 defa yazacaksın, ben bir.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Ben büyüğüm.. sen 9 defa yazacaksın, ben bir.. 9 Defa. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Önder Özcan yazdı: 9 Defa. İnkar etme.. geçen ay sen yazmadan önce ben yazmıştım.. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 7 Haziran Paylaş 7 Haziran önceden yeni neslin iş beğenmemesine çalışmamasına çok kızardım. ama şimdi destekliyorum. onlar bizim gibi! sermayeye bir ömrünü satmayacak kadar akıllar. biz ne zamanki özel hayatta insanları iş hayatındaki pozisyonlarından dolayı yada varlıklı olup olmamalarından dolayı veyahut giydiğine, bindiğine, taktığına göre değerlendirmediğimizde de bu işler çözülecektir. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Serhat Işık yazdı: önceden yeni neslin iş beğenmemesine çalışmamasına çok kızardım. ama şimdi destekliyorum. onlar bizim gibi! sermayeye bir ömrünü satmayacak kadar akıllar. biz ne zamanki özel hayatta insanları iş hayatındaki pozisyonlarından dolayı yada varlıklı olup olmamalarından dolayı veyahut giydiğine, bindiğine, taktığına göre değerlendirmediğimizde de bu işler çözülecektir. ömrümüz geçti be kardeşim çay mı içsek ne yapsak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran Paylaş 7 Haziran ben de halı altından yürütene felan çok kızardım, meğersem akıllılar mış, ben de akllandım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Fatih Keskin yazdı: ömrümüz geçti be kardeşim çay mı içsek ne yapsak Hafta bitti. gidip yatın .. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts