Aylin Ay 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Merhabalar, c4x bold ve 1.8 dream hybrid corolla arasindan konfor acisindan hangisini onerirsiniz? Yakit ve saglamliktan ziyade uzun yolda konfor ve guven onceligimiz malesef baska secenegi degerlendiremiyoruz suan megane icon var Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 2 Haziran Paylaş 2 Haziran PSA grubu alımlı arabalar yapar 5 sene sonra hem yüzü eskir, hem ordan burdan hata vermeye başlar Corolla sadık dost gibidir, yolda koymaz 8 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: 5 sene sonra hem yüzü eskir, hem ordan burdan hata vermeye başlar Hakkını vererek kullanırsan 2 bilemedin 3 seneye çöküyor. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Amerika'lılar bile o kadar marka içinde Toyota'dan şaşmıyor Sorunsuz, benzinini koy devam et diyorlar 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Amerika'lılar bile o kadar marka içinde Toyota'dan şaşmıyor Sorunsuz, benzinini koy devam et diyorlar pazarlama tekniği ile mekanik tekniği ayırmak lazımdır meslea satış adetlerine bakarsak Egea dan iyi araba yok dersek hatalı olur , amerikanın caponyaya olan borcu ülkeyi komple verse yetmez. Aylin Ay yazdı: konfor acisindan hangisini onerirsiniz? c4x kullandınız mı ? 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 2 Haziran Paylaş 2 Haziran C4x çok çirkin bana göre ben olsam corolla alırdım Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Haziran Paylaş 2 Haziran C4x bence de çok çirkin. Onun yerine 408 daha yakışıklı. 408 ve corolla kullandım. 408 kasasına göre motor ufak, performansta sıkıntı yok ancak(sport mod) bastıkça yakıt artıyor. Araç epey donanımlı, yerden yüksek, yol konforu passat ayarında sadece rüzgar sesi bir tık fazla. C4x ile aynı şasi zaten. Corolla ise bildiğiniz corolla , yalıtım -donanım zayıf, yakıt ekonomik, fazla performans beklemeyin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran beğeni izafidir, bu çirkin ise tesla şansa satış rekoru kırıyor demektir, yolda çok dengeli gidiyor corolla zaten güzellik yarışmasına girme iddiasında hiç olmadı Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Çağlar Bayur yazdı: beğeni izafidir, bu çirkin ise tesla şansa satış rekoru kırıyor demektir, yolda çok dengeli gidiyor corolla zaten güzellik yarışmasına girme iddiasında hiç olmadı Bütün hakkını lexusta kullanmış olabilir. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Çağlar Bayur yazdı: beğeni izafidir, bu çirkin ise tesla şansa satış rekoru kırıyor demektir, yolda çok dengeli gidiyor corolla zaten güzellik yarışmasına girme iddiasında hiç olmadı Tesla bence tam bir PR başarısı . O kadar konforsuz ve alt sınıf malzemeli , servis ağı sorunlu bir araca halkımız gereğinden fazla talep gösteriyor. Tesla alanların da ekonomik sürüş sebebinden aldığını düşünmüyorum. Çinliler yakında elektrikli araç piyasasını tamamen ele geçirecek. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Erhan Doruk yazdı: Tesla bence tam bir PR başarısı . O kadar konforsuz ve alt sınıf malzemeli , servis ağı sorunlu bir araca halkımız gereğinden fazla talep gösteriyor. Tesla alanların da ekonomik sürüş sebebinden aldığını düşünmüyorum. Çinliler yakında elektrikli araç piyasasını tamamen ele geçirecek. Servis ağı dersek tesla togg dan daha başarılı şu an Ayrıca kışın toggun 45 kw yakıt yaktığı yerde tesla 25 kw harcıyor Yazılım ve teknolojik olarak tesla çok önde İç kapı trimi daha kaliteli diye de togg u övmeye gerek yok Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Ali Gülmez yazdı: Servis ağı dersek tesla togg dan daha başarılı şu an Ayrıca kışın toggun 45 kw yakıt yaktığı yerde tesla 25 kw harcıyor Yazılım ve teknolojik olarak tesla çok önde İç kapı trimi daha kaliteli diye de togg u övmeye gerek yok Benim yazımın herhangi bir yerinde togg yazmıyor. Zaten teslayı başka marka ile de karşılaştırmadım. Sürüş deneyimimi paylaştım. Siz togg u nereden çıkardınız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Erhan Doruk yazdı: Tesla bence tam bir PR başarısı . pr dan çok daha fazlası da var bence, 1milyarlık kurulu düzen fabrikayı 42 milyona alması mesela merso nun maddi desteği mesela falan lar da var üretimde arka planda. 2008 de batacak olan bir şahsın 2022 de 44 milyar dolara zevkine sosyal medya satın alması.... pek mantıklı gelemiyor bana. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Çağlar Bayur yazdı: pr dan çok daha fazlası da var bence, 1milyarlık kurulu düzen fabrikayı 42 milyona alması mesela merso nun maddi desteği mesela falan lar da var üretimde arka planda. 2008 de batacak olan bir şahsın 2022 de 44 milyar dolara zevkine sosyal medya satın alması.... pek mantıklı gelemiyor bana. Dahilik ile delilik arasında ince bir çizgi vardır. Elon Musk da arada gidip geliyor bence. 😁 geçen biryerde izlemiştim. Geliştirdiği şeylerin patentini de almıyormuş. Yapabilen yapsın diyor. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Erhan Doruk yazdı: Benim yazımın herhangi bir yerinde togg yazmıyor. Zaten teslayı başka marka ile de karşılaştırmadım. Sürüş deneyimimi paylaştım. Siz togg u nereden çıkardınız. Herkes togg ile teslayı mukayese etmiyor mu ve herkes togg u teslaya göre daha konforlu ve malzeme kalitesi olarak daha iyi bulmuyor mu ? Çağlar Bayur yazdı: pr dan çok daha fazlası da var bence, 1milyarlık kurulu düzen fabrikayı 42 milyona alması mesela merso nun maddi desteği mesela falan lar da var üretimde arka planda. 2008 de batacak olan bir şahsın 2022 de 44 milyar dolara zevkine sosyal medya satın alması.... pek mantıklı gelemiyor bana. 42 milyona satmasalardı ? Zorla almadı ki adam ellerinden ? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Ali Gülmez yazdı: Herkes togg ile teslayı mukayese etmiyor mu ve herkes togg u teslaya göre daha konforlu ve malzeme kalitesi olarak daha iyi bulmuyor mu ? 42 milyona satmasalardı ? Zorla almadı ki adam ellerinden ? Ben teslayı , bmw , merso ile mukayese ederim. Togg u tesla ile mukayese edenler araçlardan anlamıyorlardır. Onu bırak kulvarları bile aynı değil. Ben passat kullanıyorum, teslaya binince beklentilerimi performans dışında karşılamadı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Ali Gülmez yazdı: Zorla almadı ki adam ellerinden ? bilemeyiz ,bugün hiçbir bayiyii, üreticiyi 42 bin tl ye sıfır egea satmayı razı edecek bir dahi tanımıyorum. rakam ona denk Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Aylin Ay yazdı: Merhabalar, c4x bold ve 1.8 dream hybrid corolla arasindan konfor acisindan hangisini onerirsiniz? Yakit ve saglamliktan ziyade uzun yolda konfor ve guven onceligimiz malesef baska secenegi degerlendiremiyoruz suan megane icon var Önceliğiniz güvenlikse corolla 2019’da girdiği ncap testinden 2021’de giren c4’ten daha fazla puan almış. Hangi donanım paketleriyle yarışmışlar bilmiyorum ama toyota güvenlik anlamında baz paketi bile dolduruyor uzun yolda konfordan kastınız nedir? Yolda araba bozulunca koltukta oturmaya devam etmeyeceksiniz hibritin süspansiyonları c4’ten daha yumuşak bu arada. Şehir içinde belli ediyor kendini. C4 ile sadece şehir içinde yan koltukta gezdim. Corolla’dan daha rahat demedim. Corolla uzun yolda seri kullanımda bağırır, 120’den ses biraz ses alır. C4 iç görünümü daha oyuncak gibi bir araba. Genelde psa öyle bence. c4x kötü araba demedim bu arada. Ama performans ve torku yüksek araba istiyorsanız, istatistiklere göre bozulma oranları çok önemli değil derseniz citroen seçmek sizin için daha iyi olacaktır. 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Bu arada markaların bakraunduna da bsknsk lazım, araç tercihim kaza anında sağlsmlıktır öncelikle. Bu açıdan sıralama; 1- abd 2- almanya 3- italya 4- Japonya 5- Fransa Ama mondeo alamasaydım İnsignia oda olmazsa sis farlı c5 alacaktım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Metin Uzunoğlu yazdı: Bu arada markaların bakraunduna da bsknsk lazım, araç tercihim kaza anında sağlsmlıktır öncelikle. Bu açıdan sıralama; 1- abd 2- almanya 3- italya 4- Japonya 5- Fransa Ama mondeo alamasaydım İnsignia oda olmazsa sis farlı c5 alacaktım. Arada bi yerde isveç olmalıydı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Fransanın Renault hariç kapısından geçilmez aile araçlarında. Adam ağırlık azaltıcam maliyet kasıcam diye kablo kesitini düşürüyor. Sonra neden elektrik arızası çok çıkıyor. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 3 Haziran Paylaş 3 Haziran C5 Aircross olmaz mı 1.2 hybrid motoruda var Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arada bi yerde isveç olmalıydı Sayısal 0 dan başlar onun yeri garanti ;-) 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Haziran Paylaş 3 Haziran c4x bence de çok çirkin... suv ve sedanı karıştırmak istemişler ama ortaya garip bişey çıkmış. kuzeni 408 de aynı platformu kullanıyor ama o gayet estetik duruyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts