İlkay Başaran 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Cem Işık yazdı: Kayserili bir arkadaşım çin’e gidiyordu iş gezisine, daha önce gittiği ve aç kaldığı için yanına 1 kilo pastırma alıyor, orada ekmek alıp karnını doyuracak aklı sıra. İndiklerinde hava alanı polisi çantanızda organik bir ürün var diye valizi açtırıyor, polis köpeği burnunu sokuyor pastırma poşetinin içine.. üzüntüden gözümden yaş geldi pastırmaları çöpe atarken demişti.. Köpeğin gözüne parmağımı sokup ağzından alır yerdim. Pastırma çöpe atılır mı ya 1 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Haziran Paylaş 3 Haziran İlkay Başaran yazdı: Köpeğin gözüne parmağımı sokup ağzından alır yerdim. Pastırma çöpe atılır mı ya Adam Kayserili hem de.. Malı kıymetli.. Ama "köpeğin ağzından salyalar akıyordu, tiksindim" dedi.. Salatalık kabuğu hikayesi vardır, buna değdi buna değmedi diye bilen varsa.. ben olsam üstten 3-4 dilimi atardım, kalanı atmaya kıyamazdım yahu.. Hikayenin karpuzlu versiyonunu buldum bilmeyenler için :https://www.2eylul.com.tr/makale/buna-degmis-buna-degmemis-36374 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Bizim bir arkadaş da yıllar önce İstanbul'a giderken sucuk götüren kamyonla gitmiş. Şoför tanıdık tabi. Yola çıkarken yanına epey sucuk almış, arkadaş sormamış ama merak da ediyor. Yolda gişeye geldik, adama sucuk verdi, geçtik diyor. Polis çevirmiş, sucuk vermiş geçmiş. İstanbul'a kadar sucukla geçmiş. Bu arada bunları yazarken gözlerimi siliyorum, yazık oldu pastırmaya 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Haziran Paylaş 3 Haziran İsviçre konusu nasıl pastırmada takıldı kaldı yaw 6 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Köksal Yılmaz yazdı: İsviçre konusu nasıl pastırmada takıldı kaldı yaw Biz daha ileri gidemiyoruz, ondan. 1 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Köksal Yılmaz yazdı: İsviçre konusu nasıl pastırmada takıldı kaldı yaw mangal yasak ne yapalım, kurutulmuş et ile devam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Emre Şimşek yazdı: Hoş şu an başım ağrıyor umarım orda hasta olmam:( Seni Ersen'e havale edelim.. Orada hasta olursan, ödemeleri yapıp, fatura ve hastalıkla ilgili rapor alıyorsun.. Sonre gelince bizden parasını alıyorsun.. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Seni Ersen'e havale edelim.. Orada hasta olursan, ödemeleri yapıp, fatura ve hastalıkla ilgili rapor alıyorsun.. Sonre gelince bizden parasını alıyorsun.. Yazın benim de bir gezi planım var Mehmet abi, sigorta işini kaç gün önceden halletmemiz gerekiyor? Yorum bağlantısı
Müşteba Güneş 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Zenginin parası, benim çenemi yormasın iyi tatiller dileyelim. 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Haziran Paylaş 3 Haziran İsa Acar yazdı: Yazın benim de bir gezi planım var Mehmet abi, sigorta işini kaç gün önceden halletmemiz gerekiyor? Araç sigortası ise 2-3 gün önceden ( yeşil sigorta deniyor,fiziken poliçenin yanınızda olması gerekiyor çıkarken), seyahat sağlık ise bir gün önce bile olabiliyor sanırım.. Seyahat sağlığa cüzi bir farkla kapkaç klozu da ekletmekte fayda var. Baldızın kızının iphone gitti gider.. Tel pariste çalındı, nijeryadan arayıp teli geri istiyorsan 500 euro ateşle demişler. 1 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran Paylaş 3 Haziran İsa Acar yazdı: Yazın benim de bir gezi planım var Mehmet abi, sigorta işini kaç gün önceden halletmemiz gerekiyor? Vize sorununuz yoktur sizin.. Bir gün önceden olası yeterli.. Gidiş dönüş tarihine göre. bir gün önceden başlatılır ve bir gün sonrasıyla bitirilir poliçe.. Aklınızda olsun pandemik hasatalıklar da dahil edilmelidir.. 1 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Cem Işık yazdı: Kayserili bir arkadaşım çin’e gidiyordu iş gezisine, daha önce gittiği ve aç kaldığı için yanına 1 kilo pastırma alıyor, orada ekmek alıp karnını doyuracak aklı sıra. İndiklerinde hava alanı polisi çantanızda organik bir ürün var diye valizi açtırıyor, polis köpeği burnunu sokuyor pastırma poşetinin içine.. üzüntüden gözümden yaş geldi pastırmaları çöpe atarken demişti.. Hollanda'dan dönerken kardeşim çok sevdiği fıstık ezmelerinden sipariş etmişti. Valizde yer kalmayınca PS3 kutusunda boşluk buldum oraya 2 kavanoz koymuştum. Dönüşte unuttum tabi ben PS var sadece diye düşünüyordum. Güvenlikten geçerken bu kutuyu uçağa sokamazsınız dediler. Ben şoka girdim. Ulen PS'yi niye almıyorsunuz dedim. Adamlar diyorki yiyecek var bunun içinde. Ben unuttum tabi. PS bu nasıl yiyeyim. Sonradan aklıma geldi kavanozları çıkarttım. Kardeşim hayal kırıklığına uğradı ama ben PS'yi almıştım önemli değildi. 😁 Ama pastırma olsa pastırmaya üzülürdüm PS'ye değil. 😊 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Haziran Paylaş 3 Haziran İyi gezmeler Emre'cim. Cem Işık yazdı: Kayserili bir arkadaşım çin’e gidiyordu iş gezisine, daha önce gittiği ve aç kaldığı için yanına 1 kilo pastırma alıyor, orada ekmek alıp karnını doyuracak aklı sıra. İndiklerinde hava alanı polisi çantanızda organik bir ürün var diye valizi açtırıyor, polis köpeği burnunu sokuyor pastırma poşetinin içine.. üzüntüden gözümden yaş geldi pastırmaları çöpe atarken demişti.. Bunu bende yaptım Çin'e giderken. Lakin pastırma yoktu, bilumum kahvaltılık çeşidi. Birde ben vakumlatmıştım hepsini. En çok Trabzon ekmeğini akıl ettiğime sevinmiştim. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Seni Ersen'e havale edelim.. Orada hasta olursan, ödemeleri yapıp, fatura ve hastalıkla ilgili rapor alıyorsun.. Sonre gelince bizden parasını alıyorsun.. Nasıl yani hastane masrafını da mı ödüyor? Neyse ben henüz gitmeden kbb’ye göründüm. Bana faranjit ve sinüzitten dolayı antibiyotik, ibuprofen, gargara ve antepsin yazdı. Bunları valize koyacağım, yanımda da ne olur ne olmaz reçetemi yazdırıp taşıyayım mı? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Emre Şimşek yazdı: Nasıl yani hastane masrafını da mı ödüyor? Neyse ben henüz gitmeden kbb’ye göründüm. Bana faranjit ve sinüzitten dolayı antibiyotik, ibuprofen, gargara ve antepsin yazdı. Bunları valize koyacağım, yanımda da ne olur ne olmaz reçetemi yazdırıp taşıyayım mı? Gurcistan a reçetesiz ilaç girince uyuşturucu olarak değerlendiriliyordu 😊 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Emre Şimşek yazdı: Nasıl yani hastane masrafını da mı ödüyor? Neyse ben henüz gitmeden kbb’ye göründüm. Bana faranjit ve sinüzitten dolayı antibiyotik, ibuprofen, gargara ve antepsin yazdı. Bunları valize koyacağım, yanımda da ne olur ne olmaz reçetemi yazdırıp taşıyayım mı? Tabi reçeteni al. ilaçları gümrükte çöpe atmasınlar. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Emre Şimşek yazdı: uçağımızı hazırlatıyorum. Size Emre Bey diyebilir miyim? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Konu içinde geçmiş. Tss paynırın tivıtırı değil mi? konuyla alakası ne 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Servet Aydın yazdı: Konu içinde geçmiş. Tss paynırın tivıtırı değil mi? konuyla alakası ne Yakında öğretirim ben sana.. Sen gelsene bi bana.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Servet Aydın yazdı: Konu içinde geçmiş. Tss paynırın tivıtırı değil mi? konuyla alakası ne beni de öyle kandırdı, yanına çağırırsa gitme edit: çağırmış bak 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Yakında öğretirim ben sana.. Sen gelsene bi bana.. Yemezler Çağlar Bayur yazdı: beni de öyle kandırdı, yanına çağırırsa gitme edit: çağırmış bak Yedim 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Haziran Yazar Paylaş 4 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Tabi reçeteni al. ilaçları gümrükte çöpe atmasınlar. E nabızda ve e devlette çıktı alınabilecek şekilde bir belge yok ama ekran görüntüsünü aldım umarım uğraştırmazlar. Antibiyotik kullanmaya başladık oğlum da ben de. Yarıda kestiğime üzülürüm. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran valizi komple bırakabilirm gümrükte üzülmem 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts