Emre Şimşek 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Ani bir kararla ailecek İsviçre’yi gezmeye gidiyoruz. Arabamız olacak, uçağımızı hazırlatıyorum. Güzel bir arabalı gezme rotası kurmak istiyorum. Uygun fiyatlı* bir dağ treni gezisi yapmak istiyoruz. Ömrümde muhtemelen bir daha gidemeyeceğim bir ülke için tavsiye ve tecrübelerinize açığım. * Ülkede uygun fiyatlı bir şey yokmuş. Ama benim de pek param kalmadı emmi bir insan üzerine yapılabilecek bütün sigortaları yaptı bu ay üstüme:) O nedenle ucuz ama etkin bir gezi olması lazım. Stuttgart’tan Schaffhausen’e geçerek arabayla ülkeye giriş yapıp, Bern, Basel devamında Mannheim(Frankfurt) rotasında ülkeden çıkmayı planlıyorum. Toplam 2 gece 3 gün. 9 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Emre Şimşek yazdı: * Ülkede uygun fiyatlı bir şey yokmuş. Ama benim de pek param kalmadı emmi bir insan üzerine yapılabilecek bütün sigortaları yaptı bu ay üstüme:) O nedenle ucuz ama etkin bir gezi olması lazım. Ama hepsi de içine sinmedi mi.. Sinmediyse öyle söyle.. 9 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Bu iş, dünki motor konusunda "ekipmandan para kalırsa motor almak" gibi birşey olmuş. 😃 İyi yolculuklar Emre ... 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Mola sonraları Cocuklara Kabin kru Slayds arm 😂 diye seslenirsin artık 😂 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Basel i bile gezmek 1 gun suruyor. Allah kolaylik versin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Bana daha çok bilgi lazım ama:) Kabin kruuu işini sevdim yapıcam:) Basel’e vakit kalmazsa hiç girmeyebiliriz. ilk gün mumu Luzern’de ya da yakındaki bir köyde söndürmek mümkün olursa ertesi gün güzel bir dağ treni gezisi yapılır akşama Bern’i bulmam lazım. Son gün de Basel diye planladım şimdilik. Buralarda akrabalarım(n)ız varsa özelden iletişim bilgilerini alabilirim. Canım akrabalarım(n)ızda itinayla misafir olunur 7 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Haziran Paylaş 2 Haziran İsviçre çakısı al kendine, üzerine adını yazdır. Ben öyle yaptım, tek hatıram o. 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Cem Işık yazdı: İsviçre çakısı al kendine, üzerine adını yazdır. Ben öyle yaptım, tek hatıram o. üzerine bizim adımızıda yazabilir degilmi abi 🙄 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran iyi yolculuklar Emre Şimşek yazdı: O nedenle ucuz ama etkin bir gezi olması lazım. etilerde hamburger yemesi daha pahalı bile olabilir 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Hanım giderken poğaça sarma falan hazırlayacak. Su da bedava. Temel yaşam koşulları sağlandı 😂 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Alpay Sumer yazdı: üzerine bizim adımızıda yazabilir degilmi abi 🙄 Bende , adımın yazdığı bir tane var. Bana almasına gerek kalmadı. 70 eurodan kurtardım Emreyi. Benim yerime sana alıp, Alpay yazdırsın üstüne🧜🏻♂️ 1 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Emre Şimşek yazdı: sarma falan gümrükten geçmezse aç kalırsınız ama , doğal yaşamı koruma kuralları var 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Emre Şimşek yazdı: * Ülkede uygun fiyatlı bir şey yokmuş. Ama benim de pek param kalmadı emmi bir insan üzerine yapılabilecek bütün sigortaları yaptı bu ay üstüme:) O nedenle ucuz ama etkin bir gezi olması lazım. Seyahat sigortası yapmadı mı olmaz eksik kalmış. İsviçre ilginç şekilde bana kısmet olmadı. Fi tarihin de Almanya'dayım. İsviçre ise büyük elçi personeli akrabam var. Bize de gel dediler .Davetiye de yolladılar. Tabi o zaman schengen yok. Gittik vize almak için Berlin de isviçre konsolosluğuna . Herşey tamam, adam tutturdu" dönüş bileti lazım ". Ya dedim, gidip gitmeyeceğim belli değil , Almanya programım daha bitmedi. nasıl dönüş bileti alacam. (günümüzle karıştırmayın internet falan yok bili gates daha kısa pantolonla geziyor) gidersem zaten TR büyükelçiliğine gidiyorum. davetiye de var . Ne dediysek yok tuttu Nazi inadı illa lazım dedi. Ben de sinirlendim . Olsun size medeni ülkeniz dedim Almanya programına devam ettim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Çağlar Bayur yazdı: gümrükten geçmezse aç kalırsınız ama , doğal yaşamı koruma kuralları var Sarma'nın geçmediği anda İsviçre benim için biter 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Cem Işık yazdı: Bende , adımın yazdığı bir tane var. Bana almasına gerek kalmadı. 70 eurodan kurtardım Emreyi. Benim yerime sana alıp, Alpay yazdırsın üstüne🧜🏻♂️ Adam, adam!! Çağlar Bayur yazdı: gümrükten geçmezse aç kalırsınız ama , doğal yaşamı koruma kuralları var Kokorec olsa mumbar olsa alırlardı 😂 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Tamam 70’er euro + gidiş geliş 10 euro hizmet bedeli ile isimlerinize özel çakılar ayağınızda Haşmet Güngör yazdı: Seyahat sigortası yapmadı mı olmaz eksik kalmış. İsviçre ilginç şekilde bana kısmet olmadı. Fi tarihin de Almanya'dayım. İsviçre ise büyük elçi personeli akrabam var. Bize de gel dediler .Davetiye de yolladılar. Tabi o zaman schengen yok. Gittik vize almak için Berlin de isviçre konsolosluğuna . Herşey tamam, adam tutturdu" dönüş bileti lazım ". Ya dedim, gidip gitmeyeceğim belli değil , Almanya programım daha bitmedi. nasıl dönüş bileti alacam. (günümüzle karıştırmayın internet falan yok bili gates daha kısa pantolonla geziyor) gidersem zaten TR büyükelçiliğine gidiyorum. davetiye de var . Ne dediysek yok tuttu Nazi inadı illa lazım dedi. Ben de sinirlendim . Olsun size medeni ülkeniz dedim Almanya programına devam ettim. Onu da yaptıı:) Hatta ona kalsa tam teşekküllü yapacaktı. Hoş şu an başım ağrıyor umarım orda hasta olmam:( 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Bu konu zengin konusuymuş. İyi tatiller temennimde bulunup çıkayım 3 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Bunların para birimi frank değil miydi yav?! İyi tatiller. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Iyi tatiller dilerim. Üç ay kadar önce bir arkadaşım gitmişti. Outlet mağzalarından Columbia marka ürünlerle birlikte iyi bir marka isviçre saati almış ve koluna takıp dönmüştü. Abi saati sarı sitede satsam güzel kâr bırakıyor demişti. Valizde yasakmış (vergisi var galiba ) ancak 4 kişi kolunuza 4 marka saat taksanız gezi bedavaya gelebilir 2 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Emre Şimşek yazdı: Tamam 70’er euro + gidiş geliş 10 euro hizmet bedeli ile isimlerinize özel çakılar ayağınızda Onu da yaptıı:) Hatta ona kalsa tam teşekküllü yapacaktı. Hoş şu an başım ağrıyor umarım orda hasta olmam:( TSS orda geçmiyor muymuş? Boşa mı yaptırdık 😬 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Metin Akbal yazdı: TSS orda geçmiyor muymuş? Boşa mı yaptırdık 😬 her çorumlu bir gün tss yaptıracaktır 4 Yorum bağlantısı
İsa Acar 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Daha önce defalarca gittiğim rota, en ufak ayrıntısına kadar hakimim Beni de yanında götürürsen değerli bilgilerimi paylaşabilirim 1 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Çağlar Bayur yazdı: gümrükten geçmezse aç kalırsınız ama , doğal yaşamı koruma kuralları var Kayserili bir arkadaşım çin’e gidiyordu iş gezisine, daha önce gittiği ve aç kaldığı için yanına 1 kilo pastırma alıyor, orada ekmek alıp karnını doyuracak aklı sıra. İndiklerinde hava alanı polisi çantanızda organik bir ürün var diye valizi açtırıyor, polis köpeği burnunu sokuyor pastırma poşetinin içine.. üzüntüden gözümden yaş geldi pastırmaları çöpe atarken demişti.. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts