Eren Gökmen 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Otobanda limit olan yerlerde dikkat edin. Tabelanin az ótesinde radar oluyor. Bu arada sakin weib du falan demeyin almancadaki ß harfi iki tane s harfi yerine gecer, normal s gibi okunur. weißt veya weisst biliyor musun demektir. Weib kadin, kari, dişi gibi anlama gelir. Polis cezayi yazmissa cidden cok gectir. Cezaya itiraz icin trafik kurumuna giderseniz dalga gecip yollarlar 2 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Haziran Yazar Paylaş 14 Haziran Çağlar Bayur yazdı: A4 ü biliriz de M4 neymiş yahu kaç öro o 80 ama kuzene 40'a mal olmuş. Sanırım şirket hesabına.. Yazıyı güncelledim. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Güzel bir gezi olmuş. Ay sonunda ben de Portekiz'e gideceğim. Ben de bir konu açayım bari... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Haziran Yazar Paylaş 16 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Güzel bir gezi olmuş. Ay sonunda ben de Portekiz'e gideceğim. Ben de bir konu açayım bari... Aç abi bilgilenelim. Ben başta bilgi alırım belki diye açmıştım konuyu ama gitmek isteyene faydalı bir şeye dönüştü. Ah m4 ahh.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran Paylaş 16 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Portekiz'e çok eski baskı kitaplar yazıtlar bulunuyor diyorlar orada, dünyayı oraya stoklamışlar gibi tarım da iyiymiş 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Maşallah 1 ayı geçti geleli ama tatilden hala esintiler geliyor. Unutulmaz bir tatil olması için İsviçreden sonra Alman devleti de hatıra fotoğrafı göndermiş 40 öroluk. Profil fotoğrafı yaptım artık, baktıkça hatırlarım Cem Işık yazdı: İsviçre çakısı al kendine, üzerine adını yazdır. Ben öyle yaptım, tek hatıram o. Daha pahalı hatıralar edindim 😂 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Naapmışsın yine 😅 Cezalar cezalarrr 😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Böyle hız yapan bıçkın delikanlılar gibi çıkmışsın Emre hocam. Gözlüklerle beraber. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Böyle hız yapan bıçkın delikanlılar gibi çıkmışsın Emre hocam. Gözlüklerle beraber. 74 değil de 174 falan olsa cuk otururmuş şimdi siz diyince fark ettim:) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos şimdi ruhsat sahibi düşünsün ceza puanı kime geldi? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: şimdi ruhsat sahibi düşünsün ceza puanı kime geldi? Kuzenin eşine 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Kuzenin eşine 😂 o kısmı dikkatimi çekti de acaba fotodan itiraz hakkı var mı puanlardan kurtulmak için Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: o kısmı dikkatimi çekti de acaba fotodan itiraz hakkı var mı puanlardan kurtulmak için Puan vermiyormuşℹ️ 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos kutlayalım bunu alp lerde swiss çaklıt yerken 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: kutlayalım bunu alp lerde swiss çaklıt yerken alp çaklıt moka diye igrenc bir espri yapayim 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts