Umut Taşlı 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Çağlar Bayur yazdı: titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is... motorun adı ahmet kaya olsun (veya eser sahibi ersin ergün) bu renk kombinasyonu ve japon oluşu, direkt rahmetli colin mcrae ve impreza'sını hatırlattı, bu yüzden kısa ve öz evo da olabilir hayırlı olsun bu arada. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Titrek olmasın Atılgan olsun. He-man’in kaplanı gibi. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Haziran Paylaş 1 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Titrek olmasın Atılgan olsun. He-man’in kaplanı gibi. Selçuk kızmasın 😉 (Atılgan' ın seyir defteri) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Haziran Paylaş 1 Haziran https://tr.m.wikipedia.org/wiki/At_(mitoloji)#:~:text=Türkler atlara renklerine göre isimler,Tanrısına Ak At kurban edilir. 2 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Geçenlerde incelemesini izledim ve çok beğendim. Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 Haziran Paylaş 2 Haziran (düzenlendi) Önce hayırlı olsun, kazasız cezasız. 🧿 Ben KTM için Katır diyorum, Tenere için Keçi, 4 tekerli her vasıtamın adı Eşek. Bunun adı AYIBOĞAN olsun, adıyla yaşasın. 🤗 2 Haziran tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Optimus ta karar verdik. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Optimus... 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Adnan Çakır yazdı: Selçuk kızmasın 😉 (Atılgan' ın seyir defteri) Doğru söylüyorsun Adnan abi,benim aklıma gelmemişti. 😕 Zaten Optimus adını almış. 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 18 Haziran Paylaş 18 Haziran Hayırlı olsun hocam Ben de bunun yol versiyonuna yeşillendim epey ama ekonomik şartların dayanılmaz cilvesiyle habire kaçıp duruyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts