Çağlar Bayur 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: hiçte eko değil, dünyada bunlar eko olacak diye alan da yok, ömüyön karbon ayak şeysi olmasın diolar, kullandığımız mahallede, üretimde ne kadar atık olursa bana ne Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: dünyada bunlar eko olacak diye alan da yok, ömüyön karbon ayak şeysi olmasın diolar, kullandığımız mahallede, üretimde ne kadar atık olursa bana ne bıraksınlar bu karbon ayaklarını, ona bakan zaten kimse yokta neyse, elektrikliler aslında deli gibi elektrik harcıyor, pili üretimi vs. onlar zaten ayrı canına okuyor gezegenin hadi dolaylıları geçtim, sadece elektrik üretimi şeysine bakalım, rüzgar sanırım en sağlıklısı, onunda üretimindeki zımbırtı ne yapıyor bilmem, solar panellerde var, solar güç zaten süper verimsiz, daha çooooooooook gelişmesi lazım, neyse sonuçta temiz diye birşey yok, canına okuyoruz her türlü, pilliler hiç değilse çalışırken birşey salmıyor, yanmadıkları sürece tabii, bununla avunacağız artık, görünürde temizmi temiz, ekomu değil ama elektrik nispeten ucuz hadi öyle olsun... ben alırsam tek gerekçem var, eko olması, elektriğe zam geldi benzine yaklaştığı an dönerim, tabii araba kalırsa, yoksa yapacak birşey yok, duruma uyarız yada almayız olur biter 30 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: tabii araba kalırsa Dün bi film izledim, Civil War diye, 2024 Amerikan yapımı. Distopik bir gelecekte Amerika'nın iç çatışmasını anlatıyor. Herkes bisiklete biniyordu. 300$'a sandviç alıyorlar falan 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Sani Gerşon yazdı: 300$'a sandviç alıyorlar falan bunda bir gariplik hissetmedim ama nedendir acep Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Dün bi film izledim, Civil War diye, 2024 Amerikan yapımı. Distopik bir gelecekte Amerika'nın iç çatışmasını anlatıyor. Herkes bisiklete biniyordu. 300$'a sandviç alıyorlar falan Nükleer bombalar kimin kontrolünde Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Nükleer bombalar kimin kontrolünde Konusu hiç geçmedi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Nükleer bombalar kimin kontrolünde eski muharip usülleri filmde mevzıu olmamışitır belki Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Elektrikli arabayla ne kadar yavaş gidersek o kadar az harcıyor. Artı rejenerasyon ile kazanıyor. plugin hibrit ile düşük hızda elektrik, yüksek hızda benzinli çok mantıklı. byd %46 verimle 1.5 motor geliştirmiş. Aktarma sistemi toyota sistemi. Plugin sunacak seul modelindeki gibi. Turbo da var sanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Elektrikli bisiklet candır. her coğrafyada kabul görmez 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: byd %46 verimle 1.5 motor geliştirmiş. Aktarma sistemi toyota sistemi. Plugin sunacak seul modelindeki gibi. Turbo da var sanırım. Japon patenti kaptır mış mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Japon patenti kaptır mış mı? byd’yi türkiye’de toyota satıyor. Muhtemelen ortaklıkları var. toyota’nın bu sistemini ford da kullanıyor 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: byd’yi türkiye’de toyota satıyor. Muhtemelen ortaklıkları var. toyota’nın bu sistemini ford da kullanıyor Mercedes ile ortaklık dedikoduları vardı sonucu bilmiyorum. Mengerler Şeri satarsa %46 çok iyi bir oran. CEO' su bilimadamı ve milyarder. En büyük o mu bilmiyorum ama, çok büyük. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Mercedes ile ortaklık dedikoduları vardı sonucu bilmiyorum. Mengerler Şeri satarsa %46 çok iyi bir oran. CEO' su bilimadamı ve milyarder. En büyük o mu bilmiyorum ama, çok büyük. motor kısmını bilmiyorum ama şanzıman Toyota patenetli. %46 oran da inanılır gibi değil Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: byd’yi türkiye’de byd shark çif kabin elektrikli pikap Türkiyeye gelecek lafı vardı gelirmi sence ? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Ali Gök yazdı: byd shark çif kabin elektrikli pikap Türkiyeye gelecek lafı vardı gelirmi sence ? Gelecek(ti). Yeni vergi düzenlemesi sonrası, muhatap markaların birçok projesi askıya alındı. Bu model, sosyal medya hesaplarından kaldırıldı. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Ali Gök yazdı: byd shark çif kabin elektrikli pikap Türkiyeye gelecek lafı vardı gelirmi sence ? unut byd’yi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts