Ali Darbaz 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs 2014 2015 model yıllı eski teknoloji 100-150 km menzili var yok. Neden fiyatları halen yüksek.. Bu saaten sonra bu paraya bunu alacak çıkıyormu. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-targa-motors-2015-bmw-i3-nbt-plusled-far-plusderikltk-plushizlisarj-1162305361/detay 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Arabaya tapılıyor ülkede(!) Para yok ama halen değerli Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Yüksek derken? BMW marka, 10 yaşında, 4 çeker ve lüks sınıfta bir araç fiyat bana uygun geldi. Menzili evet bayağı düşük, tek kusuru o. Yoksa rakam normal gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs adamın ikinci, üçüncü arabası, alışverişe sağa sola giderken kullanacak. Clio bile bulamıyor bu fiyata bence baya güzel bir otomobil. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs 20 yaşında sıradan bir otomobil 500 ,600 nin TL ediyorsa bunun fiyatı normal. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Piyasada çok değişik fiyat yelpazesi var. Saçma arabalara acayip fiyatlar biçiliyor. Marka değeri yüksek olan bir model olduğundan bu aracın fiyatı normal. Alır mıyım? Hayır. Her şeyin bir alıcısı vardır. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Daha geçenlerde duydum kuş serisine 400 vermişlerde adam vermemiş gülermisin ağlarmısın. Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Bunların fiyatları böyle miydi yahu, bana da uygun geldi. 2 araba olarak gözü kapalı alırdım ben olsam. Servet abi’ye teslim edip batarya modifiyesi ile harika bir şehir içi taşıtı olur.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Fatih Sarıkaya yazdı: Daha geçenlerde duydum kuş serisine 400 vermişlerde adam vermemiş gülermisin ağlarmısın. İlla kuşa binmek istiyorlarsa 500 de verirler ... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs 770 yazmış. 9 gündür satamamış. Demekki fiyatı bu değil Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Tamer Topaç yazdı: İlla kuşa binmek istiyorlarsa 500 de verirler ... Merak ettim kuşların ilanlarına baktım. Benim fiesta etmiyor o paralar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs (düzenlendi) Topolino, ami, RELİVE, Rainwoll bunların 500-550 olduğu yerde,ki bunlar araba bile değil. Mantıklı düşünürsek fayda maliyet açısından bu mantıklı bile geliyor. 29 Mayıs tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Cem Işık yazdı: Bunların fiyatları böyle miydi yahu, bana da uygun geldi. 2 araba olarak gözü kapalı alırdım ben olsam. Servet abi’ye teslim edip batarya modifiyesi ile harika bir şehir içi taşıtı olur.. bencede harika. ayrıca epey performanslı bir araba bu. şekli tuhaf biraz. Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: bencede harika. ayrıca epey performanslı bir araba bu. şekli tuhaf biraz. Ben böyle enteresan arabaları severim, az olsun piyasada hoşuma gider.. ışıklarda çok arabayı madara edebilecek potansiyel var bunda.. benim kız citroen Ami isterim diye tutturdu, onu alacağıma bunu alırım daha mantıklı 1 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Bunlara menzil uzatıcı vs uygulanmıyormu ? Sanırım yeni serilerde varya bence de model ve markasına göre fiyat kötü değil gibi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs (düzenlendi) Fiyat en fazla 550 olmalı. Marka algısını bir kenara bırakalım mobiliteye para vermek istiyorum. Karbon şase olmadı yada deri koltuk olması önemli değil. Epi topu en fazla günde en fazla 2 saat yolculuk yapabildiğin bir araç. Ortadaki tableti söküpde eve getiremiyorsun . 29 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs 550 dediklerinde klima bile yok 2 saat diyorsun ama yaz ayında çile olur. otoyola çıkışı yasak. güvenlik önlemi abs esp cart curt yok hava yastığı yok. bu ise tam manasıyla bir araba onların yanında. menzilide aminin 2 katı. bunun 550 olması gerekir diyorsan o zaman diğer dandik olanların 250 bin filan olması gerek. onlar o para iken bunun onların parasına olması pek mümkün değil. Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: bataryadan emin olabileceksek tabi Servet abiye ondan götürüyoruz işte, el atıyor, onay veriyor:) 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Mehmet Cihat yazdı: 550 dediklerinde klima bile yok 2 saat diyorsun ama yaz ayında çile olur. otoyola çıkışı yasak. güvenlik önlemi abs esp cart curt yok hava yastığı yok. bu ise tam manasıyla bir araba onların yanında. menzilide aminin 2 katı. bunun 550 olması gerekir diyorsan o zaman diğer dandik olanların 250 bin filan olması gerek. onlar o para iken bunun onların parasına olması pek mümkün değil. zaten 250 olması lazım o plastik çöplerinin. 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Cem Işık yazdı: citroen Ami Topolino daha yakışıklı, en azından ami gibi önü ve arkası aynı değil 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Enflasyonist ortamda , bir malın fiyat etiketi sabit kaldıysa zaten değeri düşmüş demektir. Yani fiyat etiketi çıktı diye de değeri yükselmiş olmuyor 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Fiyat en fazla 550 olmalı C3' e 300 veririm. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: 770 yazmış. 9 gündür satamamış. Demekki fiyatı bu değil Sitedeki en ucuz ilanmış. 9 gündür satılamıyışın sebebi bence aracı alan nüfus kağıdı da bulmalı araca. Olayı o. Tamer Topaç yazdı: C3' e 300 veririm. i3 770'se, c3 harbiden 300 falan olmalı bu durumda 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Sani Gerşon yazdı: i3 770'se, c3 harbiden 300 falan olmalı bu durumda Hem bunun kapıları alengirli. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts