Koray Demir 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Berke Kaya yazdı: Premium olarak geçen ama nedense çok tercih edilmeyen pirellinin sorunu nedir tam olarak. Aracımda 6 yıllık cinturato var ömrünün son deminde ama beni değiştir demedi hiç. Ama nedense michelin,conti,goodyear tavsiye edilir, pirelli konuşulmaz yada bana mı denk gelmedi? Sorun olarak satış noktası ülkemizde az ve pek güncel modelleri olmadığını görüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Evren Erakçora yazdı: 185 mm ayak izi değil, lastik genişliği, bazı lastiklerin ayak izj daha fazla. mesela 245 lassa competus un yere basan yeri 215 sadece. cok kotu duruyor. takinca fark ettim. 2 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: yokohama bu , oldu valla şimdilerde semi slick denen tabanı vardı, yağmur başlarken kenara çek bekle o derece, zamk gibi yapışırdı ama yere kuruda https://www.ebay.it/itm/275911321628 175 tabana bak Abi Aldım lastikleri iki gündür yağışlı yolda tam not aldı diyebilirim. Çok güzel lastikmiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs yeni teknoloji iyidir, eskiden yanyan gidilirdi Yorum bağlantısı
Recommended Posts