Murat Kırçal 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Arkadaşlar aracıma yokohama lastik alacağım. Daha önce hiç kullanmadım , japon arabaları kullanıyor diye söylüyorlar. Japon malı ise vardır japonların bir bildiği deyip almaya karar verdim 195 55 16 yazlık lastik alacağım. Sizce nasıl lastik. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Herhangi bir sorun halinde, lastik yarılması vs gibi durumlarda aynısını tek olarak bulabilmeniz önemlidir. Bunu dikkate alın bence 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs (düzenlendi) Yokohamanın yıllar yıllar önce portakal yağlı kış lastiğini kullanmıştım. 4 çekerlerin girdiği yerlere arkadan itişli e200 ile giriyordum... Çok yumuşak ve güzel bir lastikti. 29 Mayıs tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs (düzenlendi) yokohama çok iyi lastik yumuşak hamurlu . Birazx fazla çivi vida toplaya bilir gerçi conti ile michelin da aynı . Fiyatı conti michelin dan uygun ise alınır 29 Mayıs tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs 2010 da albea aracım için almıştım A drive hatta 4 alıp 3 ödemiştim çok hoşuma gitmişti lastikler, o zamanki araştırmalarımdan aklımda kalan, yanlış hatırlıyorda olabilirim bu detayı en kaliteli kauçuğun üretildiği ülkeye fabrika kurmuş olmalarıydı, o zaman için bayi yılda 2 kere mi 3 keremi yokahama lastik ithalatı yapılıyor demişti, albea yı aldığımda üzerinde adını hiç duymadığım lastikler vardı bildiğiniz kütük, albea gibi bi arabanın konforunu arttırmıştı, neyse ben o kadar araştırdım ettim lastik seçtim arabayı satarken alıcı abi taksici lastiği bu diyerek noktayı koymuştu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs zamanında fiestaya 4 adet biridgeston aldım. 1000 km sonra arka sağ teker yarıldı. Tek lastik aldım. Desen farklı olsaydı mecbur 2 tane alacaktım. Yokohamaya kötü diyen duymadım. Bizim buralarda satanada denk gelmedim. Satan olsa alır denerdik. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Murat Kırçal yazdı: Arkadaşlar aracıma yokohama lastik alacağım. Daha önce hiç kullanmadım , japon arabaları kullanıyor diye söylüyorlar. Japon malı ise vardır japonların bir bildiği deyip almaya karar verdim 195 55 16 yazlık lastik alacağım. Sizce nasıl lastik. harikadır. hararetle tavsiye ederim. çok uzun ömürlü nedense TR de pek satılmayan bir ürün. 4 set farklı araçlarda kullandım michelin ayarında bir marka bence. Murat Öngür yazdı: yokohama çok iyi lastik yumuşak hamurlu . Birazx fazla çivi vida toplaya bilir gerçi conti ile michelin da aynı . Fiyatı conti michelin dan uygun ise alınır hiç birşey contiden pahalı olamaz. nedense o lastiğin fan boyları var. bildiğin yatırım aracı gibi. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs conti candır telleri çıkana kadar kullanılabilir 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: harikadır. hararetle tavsiye ederim. çok uzun ömürlü nedense TR de pek satılmayan bir ürün. 4 set farklı araçlarda kullandım michelin ayarında bir marka bence. hiç birşey contiden pahalı olamaz. nedense o lastiğin fan boyları var. bildiğin yatırım aracı gibi. O benim işte.. hiç continental kullanmadım ama severim, michelinde kullanmadım ama sevmem.. sanırım michelin çok abartılıyor gibi geliyor bana birde o paraya continental alırım mantığım var.. kayınpederde vardı 8 yaşında continental ondan galiba bende parasının hakkını veriyor izlenimi bıraktı 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Conti eco 6 var 215 55 17(oem lastik) benim araçta , ıslakta çok zayıf. Lassa ve Petlas ıslakta bu lastikten iyi. Özellikle yol ıslaksa virajda tehlikeli. Kuru zeminde iyi. Tüketim mükemmel. 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs eco lastikte olmaması gereken bir ek bence. laufenn al daha iyi. Evren Erakçora yazdı: Conti eco 6 var 215 55 17(oem lastik) benim araçta , ıslakta çok zayıf. Lassa ve Petlas ıslakta bu lastikten iyi. Özellikle yol ıslaksa virajda tehlikeli. Kuru zeminde iyi. Tüketim mükemmel. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs 90 larda yokohamasız tofaşk yokru, 185 tabanı 205 ten genişti 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: 90 larda yokohamasız tofaşk yokru, 185 tabanı 205 ten genişti yazılarının beyaz boyasız olması ağır kusur sayılıyordu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: yazılarının beyaz boyasız olması ağır kusur sayılıyordu özel kalemi vardır ucu yaylı, bastırınca boya akmaya başlar yavaşça beyaz beyaz boyardık, yazılar kirli ise mahalleye giremezsin ağır kusurdur. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs 90 larda bile zenginin derdi bi başkaymis bee 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Mustafa Tüfekçi yazdı: 90 larda bile zenginin derdi bi başkaymis bee ts-v69 ları haftalık harçlıkla alırdık , latte yoktu, sahlepe tarçın ekerdik ama 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: 185 tabanı 205 ten genişti O nasıl oluyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Selim Bilgin yazdı: O nasıl oluyor? yokohama bu , oldu valla şimdilerde semi slick denen tabanı vardı, yağmur başlarken kenara çek bekle o derece, zamk gibi yapışırdı ama yere kuruda https://www.ebay.it/itm/275911321628 175 tabana bak 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: harikadır. hararetle tavsiye ederim. çok uzun ömürlü nedense TR de pek satılmayan bir ürün. 4 set farklı araçlarda kullandım michelin ayarında bir marka bence. hiç birşey contiden pahalı olamaz. nedense o lastiğin fan boyları var. bildiğin yatırım aracı gibi. valla yeni çıkan pirelli cintirato 2 daha pahalı 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Eski focusumda 60 yanaklısını kullanmıştım çok memnundum sonradan taktırdığım michelin den çok daha iyi yol tutuyordu Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Michelin in iddiasi, eskisede hala ayni sekilde yol tutacagi yonunde zaten. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: 90 larda yokohamasız tofaşk yokru, 185 tabanı 205 ten genişti Babam r12 gts miz vardı yokohamadan başka lastik almazdı. Yanaklar yazılı. Küçükkuyu virajlarında ön jant sürtmüştü yere. O kadar yumuşak hamurlu lastikti. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Selim Bilgin yazdı: O nasıl oluyor? 185 mm ayak izi değil, lastik genişliği, bazı lastiklerin ayak izj daha fazla. 1 Yorum bağlantısı
Berke Kaya 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs (düzenlendi) Premium olarak geçen ama nedense çok tercih edilmeyen pirellinin sorunu nedir tam olarak. Aracımda 6 yıllık cinturato var ömrünün son deminde ama beni değiştir demedi hiç. Ama nedense michelin,conti,goodyear tavsiye edilir, pirelli konuşulmaz yada bana mı denk gelmedi? 30 Mayıs tarihinde Berke Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts