Cihat Küçükay 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Erdoğan Temur yazdı: Detaylı fotoları özellikleri haftasonu inşallah. Erdoğan bey, siz beylikdüzü'nde mi oturuyorsunuz? Çünkü geçen akşam arkamda aynı bu araba vardı. 18:00 civarlarında Beykent'te gördüm. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Hayılı olsun. Kapışıp yenildiğim bir araba En az yakan elektriklilerden 3 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Cihat Küçükay yazdı: Erdoğan bey, siz beylikdüzü'nde mi oturuyorsunuz? Çünkü geçen akşam arkamda aynı bu araba vardı. 18:00 civarlarında Beykent'te gördüm. yok hocam cennet mahallesindeyim. En çok bu renk ve meta mavisi satılıyor. Heryerdeyiz.. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayılı olsun. Kapışıp yenildiğim bir araba En az yakan elektriklilerden ''İstanbul' da 19 Lira 20 Kuruş'' dediğin anda içimi bir hüzün kapladı. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Tamer Topaç yazdı: ''İstanbul' da 19 Lira 20 Kuruş'' dediğin anda içimi bir hüzün kapladı. Beni hiç ilgilendirmiyor kaç lira olduğu Ben hep 100 liralık dolduracağım evden. 1 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs (düzenlendi) 12.12' de ki sessizlik ve ardındaki gülüş 30 Mayıs tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Çok keyifle izledim. Planet sistem olmazsa olmazdı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Hayırlı olsun güle güle kullanın. Robocop deyince aklıma şu sahne geldi . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Tamer Topaç yazdı: ''İstanbul' da 19 Lira 20 Kuruş'' dediğin anda içimi bir hüzün kapladı. lpg-dizel-hibrit-mild hibrit yakıt yarışması yapacaktık. Fakat insanlar izlemiyor diye yattı. Millet teknik video izlemek istemiyor. Basmalı emmeli gö.. pardon. egzozlu yanlamalı video izlemek istiyor 1 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: lpg-dizel-hibrit-mild hibrit yakıt yarışması yapacaktık. Fakat insanlar izlemiyor diye yattı. Millet teknik video izlemek istemiyor. Basmalı emmeli gö.. pardon. egzozlu yanlamalı video izlemek istiyor Aynen öyle. Bir de klavyede herkes Colin McRae. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs 800 V sistem ile Ionic5 çok can alıcı bir araç. Biraz kafam karışlık 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran (düzenlendi) Haftasonu istanbul dışına çıkıp geldim. Uzun yol konforu çok güzel. Şeritte tutma, virajda direksiyonu kendi çevirerek döndürdü Adaptif CC güzel çalışıyor. Önceki kona ile buraya gidiş gelişim 650TL tutuyordu. Dışarıdan şarj ettiğim için 220 tl ye civarı tuttu. Evden şarjla 60TL. Bedevadan biraz pahalı. Kullandıkça tüketim verilerini paylaşırım. Hızım 110-120 ile bazı yerlerde 130 ile gittim. Çoğunluk 110km ile gittim. Bu tüketimde rejeneratif frenlemeyi auto olarak ayarlayıp sabit 110km ile geliş tüketimim. 3 Haziran tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Haziran Paylaş 3 Haziran İç açıcı, çok ferah. Bunda, hareketli orta konsol ve ön koltuk altı bacak destekleri var mı? Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 3 Haziran Paylaş 3 Haziran hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts