Erdoğan Temur 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs IRON-MAN'i yolcu ettik, ROBOCOP'u misafir ettik bakalım. Bugün teslim aldım. 11 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Hayırlı olsun. ICE'den Elektrik'e geçtik galiba, doğru muyum? 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun Sağol abi. Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. ICE'den Elektrik'e geçtik galiba, doğru muyum? Evet Kona benzinliden Kona elektriğe geçtik. Mehmet Ozyurek yazdı: Görelim.. Yarın inşallah abi. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Erdoğan Temur yazdı: Evet Kona benzinliden Kona elektriğe geçtik. Hayırlı olsun tekrardan. İki araç arasındaki farkları bekliyoruz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs (düzenlendi) Elektrikliler çoğalıyor Standby moddayım, 2025 gel hele, sağ kalırsak seçenekler güzel.... 28 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 8 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun tekrardan. İki araç arasındaki farkları bekliyoruz Teşekkür ederim. Ali Cihangiroğlu yazdı: Elektrikliler çoğalıyor Standby moddayım, 2025 gel hele, sağ kalırsak seçenekler güzel.... Ali abi bayramda altınolukta olacağım. Sende elektriklende yarıştıralım akü arabaları 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Hayırlı olsun, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Erdoğan Temur yazdı: IRON-MAN'i yolcu ettik, ROBOCOP'u misafir ettik bakalım. Bugün teslim aldım. Hayırlı olsun Erdoğan, sağlıklı günlerde kullanın. Erdoğan Temur yazdı: Ali abi bayramda altınolukta olacağım. Sende elektriklende yarıştıralım akü arabaları Bayramdan sonra da orada mısın? Ya da ne zaman orada olacaksın? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs (düzenlendi) Erdoğan Temur yazdı: Teşekkür ederim. Ali abi bayramda altınolukta olacağım. Sende elektriklende yarıştıralım akü arabaları İnşallah yalnız iyonik 5 te güzel, fiyat korkunç olmasa keşke... bu ara 5 lerden gidiyorum hadi hayırlısı... 28 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Erdoğan, sağlıklı günlerde kullanın. Bayramdan sonra da orada mısın? Ya da ne zaman orada olacaksın? Sağol abi teşekkür ederim. Şuan ki planımız 14 - 30 haziran arası orada olmak. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Erdoğan Temur yazdı: Şuan ki planımız 14 - 30 haziran arası orada olmak. Anladım. Bize erken o tarihler. Bizim planlama temmuzun ikinci yarısına ama bakalım ne olacak ? 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs (düzenlendi) Hayırlı olsun, araba nerede? Para nerede? 29 Mayıs tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Hayirli olsun 🧿 Foto nerde biz gormeden rahat edemiyiruz 😀 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Alpay Sumer yazdı: Hayirli olsun 🧿 Foto nerde biz gormeden rahat edemiyiruz 😀 Detaylı fotoları özellikleri haftasonu inşallah. 11 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts