İçeriğe Yönlendir

Dayson ile Yapıştırılan Plakanın Sökülmesi?

Cem Işık

Recommended Posts

Murat Öngür

ısıtarak açılan bir köşeden ufak ufak çıkarın

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Cem bu tel testere işini görmez mi?

image.png.3905d2503836af1c229706678ec5247e.png

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Serhat Işık yazdı:

Cem bu tel testere işini görmez mi?

image.png.3905d2503836af1c229706678ec5247e.png

Arkadaki özellikle bagaj kapağına yapışık, bagaj kapağını çizerim ben bununla. Hatta elimin ayarı yoktur, bagaj kapağında ufak bir kapak bile açabilirim bu aletle. Bundan var bende, hanıma saklamasını söyledim yoksa aklımdan geçmiyor değil:)

Servet Aydın yazdı:

Isıtma denmiş bildirim geldi

IMG_1941.png

Abi bu aleti bana versene bişey deneyeceğim, kimin çırağıyız

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

bende krom bi parca taktim ama cikti yerinden.. daysn la yapacaktim konuyu gorunce kara kara dusunmeye basladim.. ben neyle yapistirrayim diye 🤔 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Alpay Sumer yazdı:

bende krom bi parca taktim ama cikti yerinden.. daysn la yapacaktim konuyu gorunce kara kara dusunmeye basladim.. ben neyle yapistirrayim diye 🤔 

Plaka gibi sökmen gereken bir şey değilse dayson iyidir :) Ama az sür, ben yarım kutu dayson sürdüğümü hatırlıyorum sağlam olsun diye. Arabayı çekmem gerekse plakadan çekebilirim öylesi yapışmış.. 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

tel cizmesinden korkuyosan abi 3 kat kağıt bant çek plaka etrafina en üste 1 kat koli bandı kaysın diye sonra tel ile çıkart korkmadan :D :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Uğur Çınar yazdı:

tel cizmesinden korkuyosan abi 3 kat kağıt bant çek plaka etrafina en üste 1 kat koli bandı kaysın diye sonra tel ile çıkart korkmadan :D :D 

plakanın arkasında kalan kısmı tel çizer diye korkuyorum ben, plaka çevresini çizmem de, plakanın arkası sakatlanır kesin :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli

Allah yardımcın olsun.Bende zamanında siyah silikon ile App plaka yapıştırmıştım.Orjinal plakalarda bagajda duruyordu.Alan kişi önemli değil deyince öyle sattım.Bidahada tövbe ettim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Pense ile tutarak plakayı yamılt, Falçata ile kısa kesikler atarak plakayı soy. Aynen dana derisi yüzer gibi. Plaka zaten çöp olacak. Bendeki app'yi de böyle mi söksem acaba.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Hüseyin Sönmez yazdı:

Aynen dana derisi yüzer gibi.

Mümin kardeşim ne güzelde betimlemiş

• Beğen 1
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Hüseyin Sönmez yazdı:

Pense ile tutarak plakayı yamılt, Falçata ile kısa kesikler atarak plakayı soy. Aynen dana derisi yüzer gibi. Plaka zaten çöp olacak. Bendeki app'yi de böyle mi söksem acaba.

Çelik tel buldum, deneyeceğim tel ile. Baktım olmuyor, pense ile dalarım artık son çare.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cem Işık yazdı:

Çelik tel buldum, deneyeceğim tel ile. Baktım olmuyor, pense ile dalarım artık son çare.

bak bagaj kapağı sökmeyecen uyarım şimdiden

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

bak bagaj kapağı sökmeyecen uyarım şimdiden

O daha kolay. 4 tane vida :rolleyes:.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Yeni plakayı üstüne yapıştırsak :nargile:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Servet Aydın yazdı:

Mümin kardeşim ne güzelde betimlemiş

Dana bizim işimiz.

• Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Alpay Sumer yazdı:

Benim Tigu'da plakalık var, sıkıntı yaşamıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Benim Tigu'da plakalık var, sıkıntı yaşamıyorum. 

Sökmek dert hocam takmak degil 😂 

Saka bitarafa ufak nokta halde kullanmak lazım anladıgim kadariyla yoksa sökmesi ayri dert oluyor..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...