İçeriğe Yönlendir

Araçtan Uzaklaşınca Otomatik Motor Durdurma/Stop Ettirme

Talha Bilgi

Recommended Posts

Alpay Sumer
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

benim araç kıyameti koparıyor çalışırken kapı açılınca. gerçi bende start stop yok ama olsun olsa da öyle olmalı. hatta aracı stop etsem anahtarı almazsam gene kıyamet kopuyor içinde

birileri uyarı sesini kapatmış olmasın veya içeride öten buzzerin kablolarını sökmüş olmasın. 

buyuk ihtimal kodla kapatilmis..

Vagda kapi acilinca ortaligi birbirine katiyor yoksa..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Benim skoda araç çalışırken kapı açılırsa sesli uyarı veriyor. Çalışırken kapılar kitlenmiyordu. Gizli özellik açan yere açtırdım. Bende dizelden sonra ilk başlarda motoru stop etmeden kapıyı kapattım. Dışına çıkınca sesi duydum stop ettim.

Yalnız 2 kere denk geldi bu durum. Start stop açıkken vitesi p ye aldım araçtan indim. Otoparkta boş yer var mı diye arabadan uzaklaştım. Geldiğimde ekranda aracı manuel olarak çalıştırınız uyarısı vardı. Acaba anahtarı arabadan uzaklaştırınca beni stop etmeyi unuttu diyerek kendi mi stop etti.?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

o düğme işi de garip, normalde giderken basrsa stop etmemeli, bazımarkalarda ise ediyor, bunun bir standartı olmalı . uzun süre basılırsa edebilir olarak mantıklı geliyor bana, tek kısa basışta etmemeli

Hareket halinde, araç viteste iken basılı tutulursa motor stop ediyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Uzunoğlu yazdı:

Hareket halinde, araç viteste iken basılı tutulursa motor stop ediyor. 

olması gereken

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Renoda kart yuvasında değilse tek basma ile stop etmiyor. Ekranda motor durdurmak için 2 kere ard arda basın gibi birşey yazıyordu. Ya da motor durdurulsun mu? gibi birşey.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Lr2’de hemen stop ediyordu

olması gereken :rofl: LR evreninde...

İlkay Başaran yazdı:

Renoda

fransız evreni için normal :mangal:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Cem Işık yazdı:

Patates tıkamaya karar verdik biz, denenmiş yöntem olsun diye.

Sıfır çiziyor muydu 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Ahmet Kiriş yazdı:

Sıfır çiziyor muydu 😁

Haşa ben bu konuda yorum yapamam daha, bağrı açılmadık laflar işitiyorum sonra portif çatalıyla başlayıp, skodanın kızgın egzoz borusu falan diye devam eden.. 

• Mutlu 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Cem Işık yazdı:

Haşa ben bu konuda yorum yapamam daha, bağrı açılmadık laflar işitiyorum sonra portif çatalıyla başlayıp, skodanın kızgın egzoz borusu falan diye devam eden.. 

Meshur bir dondurma markasının plaj semsiyesiyle de benim mecaram oldu 😂 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Arkadaşlar, dün pederin aracı P vitese aldım araç stop etmeden çıkınca evet alarm çalıyor ama start stop devreye girince araçtan ayırılınca alarm çalmıyor. ekran vs yanık kalıyor, sonra start stop tuşuna basmak gerekiyor.. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Talha Bilgi yazdı:

Arkadaşlar, dün pederin aracı P vitese aldım araç stop etmeden çıkınca evet alarm çalıyor ama start stop devreye girince araçtan ayırılınca alarm çalmıyor. ekran vs yanık kalıyor, sonra start stop tuşuna basmak gerekiyor.. 

o şekilde ayrılıp kumandaya bas araç kapanır ve kilitlenir

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...