Talha Bilgi 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Öncelikle aradım forumda bulamayınca konu açtım eğer önceden var ise yönetimden özür dilerim. Değerli Arkadaşlar babamda Skoda Kamiq var 1.0 tsi otomatik. Şöyle bir sorunumuz var. Aracı babam hatta bazen kardeşim bir yere parkettikten sonra araç durduruğu zaman hiç çalışma sesi gelmediği için aracı stop ettirmeyi unutarak araçtan uzaklaşıyorlarmış, araç sonra kapılarını kilitliyor ama çalışmaya devam ediyor Sürücü star stop tuşuna basmadan indiğinde kendiliğinden stop ettirecek bir yazılım/mekanizma/sistem bişi varmı ? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Bunu birkaç kez ben de yaşadım ama bende durum şöyle, park ettim, stop ettim sanıp indim, motor çalışırken kapıları kilitlemiyormuş benim araba. Kilitleme tuşuna bastım anahtardan eminim ama kilitleyemiyormuşum. 20 dk kadar Çarşıda dolaştım işlerimi bitirip geldim ki, araba çalışıyor, kapılar da kilitli değil.. 4 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs VAG grubunda bir çok şeye programlar müdahale edilebiliyor gördüğüm kadarıyla(gizli özellikler gibi mesela), bu durum için de stop etmeden araçtan inip kapıları kilitlemek istediğin zaman kornayla uyarı verme gibi bir özelliği vardır belki aktif edilebilecek 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Alptuğ Özcan yazdı: VAG grubunda bir çok şeye programlar müdahale edilebiliyor gördüğüm kadarıyla(gizli özellikler gibi mesela), bu durum için de stop etmeden araçtan inip kapıları kilitlemek istediğin zaman kornayla uyarı verme gibi bir özelliği vardır belki aktif edilebilecek Korna çaldırmak iyi fikir uyarı verir böylece... Bir vag grubu elektronikçiyle görüşeyim. teşekkürler Cem Işık yazdı: Bunu birkaç kez ben de yaşadım ama bende durum şöyle, park ettim, stop ettim sanıp indim, motor çalışırken kapıları kilitlemiyormuş benim araba. Kilitleme tuşuna bastım anahtardan eminim ama kişitleyemiyormuşum. 20 dk kadar Çarşıda dolaştım işlerimi bitirip geldim ki, araba çalışıyor, kapılar da kilitli değil.. Cem abi, bizim araç kilitliyormuş sanırım, öyle dediler kilitlenmesse o da büyük sıkıntı Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Vag grubunda start stop (kontak) tuşu da biraz nazlı, benimki 1 kez arızalandı. İlk bastığımda bazen çalışmıyor ya daha sert ya da 2 kez basmam gerekiyordu arızalıyken. Tuşa dokununca stop etmiş mi diye kontrol ediyordum o dönem. Bir yöntemi muhakkak vardır, ben de merakla bekliyorum çözümü. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Ben araç çalışır iken kumanda ile kapıları kilitlemeyi aktif hale getirdim 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Servet Aydın yazdı: Ben araç çalışır iken kumanda ile kapıları kilitlemeyi aktif hale getirdim Çok mantıklıymış ben de bakayım buna.. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Talha Bilgi yazdı: Öncelikle aradım forumda bulamayınca konu açtım eğer önceden var ise yönetimden özür dilerim. Değerli Arkadaşlar babamda Skoda Kamiq var 1.0 tsi otomatik. Şöyle bir sorunumuz var. Aracı babam hatta bazen kardeşim bir yere parkettikten sonra araç durduruğu zaman hiç çalışma sesi gelmediği için aracı stop ettirmeyi unutarak araçtan uzaklaşıyorlarmış, araç sonra kapılarını kilitliyor ama çalışmaya devam ediyor Sürücü star stop tuşuna basmadan indiğinde kendiliğinden stop ettirecek bir yazılım/mekanizma/sistem bişi varmı ? Teşekkürler Bu sistem işinize yarar mı acaba? 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Mehmet Dagdeviren yazdı: Bu sistem işinize yarar mı acaba? Teşekkür ederim, buna ek olarak uzaklaşınca kapı kilidi cam kapatma yaparken motoruda durdursun süper olur... Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: egzos susturucusunu söksek? Patates tıkamaya karar verdik biz, denenmiş yöntem olsun diye. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs (düzenlendi) Geçenlerde markete girerken araç start stopda durmuş indim kapıları kilitledim aynalar kapanmadı bir daha denedim olmadı kapı açık kaldı diye gittim kapı kilitli ama araç start stopta kalmış debriyaja veya frene basan olmayınca çalışmadan duracaktı. 27 Mayıs tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Cem Işık yazdı: Patates tıkamaya karar verdik biz, denenmiş yöntem olsun diye. Döverim seni Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Talha Bilgi yazdı: Öncelikle aradım forumda bulamayınca konu açtım eğer önceden var ise yönetimden özür dilerim. Değerli Arkadaşlar babamda Skoda Kamiq var 1.0 tsi otomatik. Şöyle bir sorunumuz var. Aracı babam hatta bazen kardeşim bir yere parkettikten sonra araç durduruğu zaman hiç çalışma sesi gelmediği için aracı stop ettirmeyi unutarak araçtan uzaklaşıyorlarmış, araç sonra kapılarını kilitliyor ama çalışmaya devam ediyor Sürücü star stop tuşuna basmadan indiğinde kendiliğinden stop ettirecek bir yazılım/mekanizma/sistem bişi varmı ? Teşekkürler Kapiyi actigimiz anda Motor calisiyor diye uyari sesli ikaz var.. Bi yanlislik olmasin? araci sifirmi aldiniz? 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Servet Aydın yazdı: Döverim seni Karşında Saygıyla eğil... yok eğilmek yok .. saygı duyarım abi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs çok tehlikeli, , anahtardaki bir olası arıza durumunda 120 ile giderken motor stop ederse ne olur diye düşünmüş olabilir fabrikadaki arge birimi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Alpay Sumer yazdı: Kapiyi actigimiz anda Motor calisiyor diye uyari sesli ikaz var.. Bi yanlislik olmasin? araci sifirmi aldiniz? Yok 2. el aldık üstad Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: çok tehlikeli, , anahtardaki bir olası arıza durumunda 120 ile giderken motor stop ederse ne olur diye düşünmüş olabilir fabrikadaki arge birimi yeni ehliyet alan oğlum araç hareket halindeyken star stop düğmesine bassam ne olur dedi, düşünmüşlerdir bir şey olmaması lazım dedim ve bastım bir şey olmadı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: yeni ehliyet alan oğlum araç hareket halindeyken star stop düğmesine bassam ne olur dedi, düşünmüşlerdir bir şey olmaması lazım dedim ve bastım bir şey olmadı. o düğme işi de garip, normalde giderken basrsa stop etmemeli, bazımarkalarda ise ediyor, bunun bir standartı olmalı . uzun süre basılırsa edebilir olarak mantıklı geliyor bana, tek kısa basışta etmemeli 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: çok tehlikeli, , anahtardaki bir olası arıza durumunda 120 ile giderken motor stop ederse ne olur diye düşünmüş olabilir fabrikadaki arge birimi Yakıt bitip stop eden cam düğmesine basınca da stop eden var. Bişey olmaz 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: o düğme işi de garip, normalde giderken basrsa stop etmemeli, bazımarkalarda ise ediyor, bunun bir standartı olmalı . uzun süre basılırsa edebilir olarak mantıklı geliyor bana, tek kısa basışta etmemeli Ford tek basışta kapatmıyor, debriyaj ile basmayı denerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Alpay Sumer yazdı: Kapiyi actigimiz anda Motor calisiyor diye uyari sesli ikaz var.. Bi yanlislik olmasin? araci sifirmi aldiniz? benim araç kıyameti koparıyor çalışırken kapı açılınca. gerçi bende start stop yok ama olsun olsa da öyle olmalı. hatta aracı stop etsem anahtarı almazsam gene kıyamet kopuyor içinde birileri uyarı sesini kapatmış olmasın veya içeride öten buzzerin kablolarını sökmüş olmasın. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Servet Aydın yazdı: Yakıt bitip stop eden cam düğmesine basınca da stop eden var. Bişey olmaz patlamasız günler dilerim Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Talha Bilgi yazdı: Yok 2. el aldık üstad kodlama ile kapatilmistir buyuk ihtimal.. yoksa öyle acip kapiyi gidince uyarmayacak bi sey degil.. Ses ve gorsel uyari var.. hemde gayet yuksek tonda.. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: Geçenlerde markete girerken araç start stopda durmuş indim kapıları kilitledim aynalar kapanmadı bir daha denedim olmadı kapı açık kaldı diye gittim kapı kilitli ama araç start stopta kalmış debriyaja veya frene basan olmayınca çalışmadan duracaktı. Bir benzeri de bende oldu.. araç kilitlenmedi 20 dk kadar tüm kapılar kaput aç kapat kilitlerini oynat sesini dinle vs derken fark ettim ki hanım çantasını arka camın oraya bırakmış.. içinde de yedek anahtar tabii Talha Bilgi yazdı: Öncelikle aradım forumda bulamayınca konu açtım eğer önceden var ise yönetimden özür dilerim. Değerli Arkadaşlar babamda Skoda Kamiq var 1.0 tsi otomatik. Şöyle bir sorunumuz var. Aracı babam hatta bazen kardeşim bir yere parkettikten sonra araç durduruğu zaman hiç çalışma sesi gelmediği için aracı stop ettirmeyi unutarak araçtan uzaklaşıyorlarmış, araç sonra kapılarını kilitliyor ama çalışmaya devam ediyor Sürücü star stop tuşuna basmadan indiğinde kendiliğinden stop ettirecek bir yazılım/mekanizma/sistem bişi varmı ? Teşekkürler eski vaglarda korna sesi aç/kapa vardı kilitleyince dat ediyordu araç varsa aktif edilebilir vagcom ile 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts