Yakup Kocaağa 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Merhaba Arkadaşlar Seat ibiza araç sahibiyim Vag grubunun yetkili servislerde hava ve polen filtresini eğer yıpranmamış ise değiştirmiyorlar eğer değiştirilirse ekstra olarak filtre ücretini de bakım ücretine yansıtıyorlar zaten diğer markalara göre bakım ücretleri bir tık pahalı birde zaten değişmesi gereken filtreler değiştirilmeyince kendimi kandırılmış gibi hissedeceğimi düşündüğümden bu seneki bakımı işinin ehli ustalarda yaptırmayı düşündüm diğer markalarda bu filtre değişimleri böyle mi siz ne düşünüyorsunuz? İkinci soru olarak dsg kullananlar bilir araç 3-5km hızlarda hemen ikinci vitese alıyor bazen kasis geçerken veya sokak dönüşlerinde ikinci viteste kavrama ile kalktığını hissediyorum dünya kadar arge yapılmıştır bu şanzıman için bunun farkındayım ama sanki bu dokunuşla daha sağlıklı olur gibime geliyor dsg optizasyonu yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıranlar var mı Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs s modda daha yüksek devirde değiştirmesi sağlanabilir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Çip tuning yapanlar dgs optimizasyonu yapıyor ve ikinci vites geciş devrini yukarı alıyor. Yazılım vs uğraşmam deniyor ise her otomatik şanzımanda olduğu gibi yoğun akış trafik veya dur kalk gibi ya da yol şartlarına göre otomatik, S veya manuel konumda kullanım yapılmalı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Servet Aydın yazdı: otomatik şanzımanda olduğu gibi yoğun akış trafik veya dur kalk gibi ya da yol şartlarına göre otomatik, S veya manuel konumda kullanım yapılmalı. katılıyorum, neyseki her DCT de optime etme derdi yok kendi halleder ve trafikte ısınmazda, 1 den şak diye 2 yede atmaz gerekirse 1. viteste 3000 devirde anca vites değişir oda D normal modda, sporda bile değil Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Nihat Palolu yazdı: hk ne demek? hakkında. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: hakkında. Gereksiz bir kelimeymiş Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Öncelikle dsg resetlemeyi denemenizi tavsiye ederim, Ben A3 aracımda faydasını görmüştüm, Yorum bağlantısı
Recommended Posts