Kutay Çelikk 24 Mayıs 2024 Paylaş 24 Mayıs 2024 Merhaba aracım 2000 model 1,25 Fiesta. Dün marketin önünde aracı istop ettim fakat çalışmadı. Sustalı anahtarın içinden çip geriye düşmüştür diyip çipi çıkarttım elimle yakınlaştırıp denedim 6-7 denemeden sonra çalıştı. Sonrasında eve geldim istop ettirdim tekrar çalıştırmaya çalıştım bir daha çalışmadı. Bugün ise Oto kilitçi geldi çipe baktı sinyal var dedi kontak çevresindeki anten mi oluyor ona baktı sinyal var gibi dedi emin konuşamadı sonuç olarak yapamadı. Kontağı çevirince teyp üst kısmındaki kırmızı ışık hızlı bir şekilde yanıp yanıp sönmekte marşa basınca marş alıyor fakat araç çalışmıyor işin içinden çıkamadım. Beynine baktır yada anten belki bozulmuştur çıkmacıdan al dene dedi gitti. Acaba sorun ne olabilir yaşayan var mı aramızda bu şekilde bir problem ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2024 Paylaş 24 Mayıs 2024 başka anahtarınız var mı denemek için? yok ise yeni bir anahtar yaptıın sıfırdan yrni çipli, ounla deneyin ehil bir anahtarcıda Yorum bağlantısı
Kutay Çelikk 24 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: başka anahtarınız var mı denemek için? yok ise yeni bir anahtar yaptıın sıfırdan yrni çipli, ounla deneyin ehil bir anahtarcıda Çipi ilk başta kopyalayamadı daha sonrasında çip sinyal aldı makinesinde ve kopyaladı yeni bir çiple denedi olmadı. Anahtarımı geçen sene yeni yaptırmıştım. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 25 Mayıs 2024 Paylaş 25 Mayıs 2024 1998 yilinda 0 km aldigim Fiat Palio aracım bayiden eve kadar gelmiş ve bir daha çalışmamıştı. Gezici servis yedek anahtarla tek marşta çalıştırmış fakat 5 dk sonra ayni arizayi tekrarlayınca servise götürmüştüm. Sorun immobilizer antenindeymiş, anten değişmiş sorun çözülmüştü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2024 Paylaş 25 Mayıs 2024 Kutay Çelikk yazdı: Çipi ilk başta kopyalayamadı daha sonrasında çip sinyal aldı makinesinde ve kopyaladı yeni bir çiple denedi olmadı. Anahtarımı geçen sene yeni yaptırmıştım. tek o anahtar var ise sıkıntı, önce olmayıp sonra olan immo çipini sevmedim. ben olsam anahtara odaklanırdım, gerekirse 3 anahtar ile kod değiştirileibilir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mayıs 2024 Paylaş 25 Mayıs 2024 İmmo okumaz ise marş basmamalı hiç. İmmo çipini çıkarıp marşa basmayı dene. Marş motoru çalışıyor mu bi bak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2024 Paylaş 25 Mayıs 2024 Servet Aydın yazdı: İmmo okumaz ise marş basmamalı hiç. İmmo çipini çıkarıp marşa basmayı dene. Marş motoru çalışıyor mu bi bak fiesta lem flair. benzini kesiyor suzuki de öyle Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mayıs 2024 Paylaş 25 Mayıs 2024 O zaman immo iptali bi kabloya bakıyor 1 1 Yorum bağlantısı
Kutay Çelikk 25 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2024 Mustafa Erkan yazdı: 1998 yilinda 0 km aldigim Fiat Palio aracım bayiden eve kadar gelmiş ve bir daha çalışmamıştı. Gezici servis yedek anahtarla tek marşta çalıştırmış fakat 5 dk sonra ayni arizayi tekrarlayınca servise götürmüştüm. Sorun immobilizer antenindeymiş, anten değişmiş sorun çözülmüştü. İlk başta bende ondan şüphelendim fakat gelen oto kilitçi net birşey söyleyemedi. Birinden bulup denemek lazım dedi. Çağlar Bayur yazdı: tek o anahtar var ise sıkıntı, önce olmayıp sonra olan immo çipini sevmedim. ben olsam anahtara odaklanırdım, gerekirse 3 anahtar ile kod değiştirileibilir Bende önce okumayıp sonra okuyup kopyalanabilmesine şaşırdım. Aracı Ford Yetkili Serviste yetişme ustama bıraktım bugün bakalım sonuç beklemekteyim. Servet Aydın yazdı: İmmo okumaz ise marş basmamalı hiç. İmmo çipini çıkarıp marşa basmayı dene. Marş motoru çalışıyor mu bi bak İmmoyu çıkarsamda marş basıyor taksamda. Her türlü marş basıyor. Bugün bıraktığım usta da öyle söyledi immo sorunlu olsa marş basmamalı dedi ancak immo lambası okuyamadığı için yanıp sönmekte. Sonuç olarak bugün aracı ustaya bıraktım bakalım sorun neyden kaynaklanıyor haber verecek. Buraya sizlere yazacağım. Bu aracın her sorunu bana bir bilmece oldu ilginç bir araba genel anlamda memnunum fakat böyle bilinmez problemleri ve ansızın yolda bırakması yorucu. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2024 Paylaş 25 Mayıs 2024 Benim bildiğim ve başıma gelen, immo çipi olmazsa marş döner ama araba çalışmaz. Marş basıp çalışmaması immo arızası veya başka bir sebebi olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2024 Paylaş 25 Mayıs 2024 Servet Aydın yazdı: O zaman immo iptali bi kabloya bakıyor emen bir atraksiyon bi dur Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 26 Mayıs 2024 Paylaş 26 Mayıs 2024 Ayni sorun 1999 model citroen de basima geldi. Arac bazen calisiyor bazen calismiyordu. Mars her seferinde basiyordu. Bendeki sorun immo beyniydi. Bilgisayarda gostermisti Yorum bağlantısı
Recommended Posts