Ali Darbaz 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Merhaba Arabanın beşinci vitese geçmeme sorununu çözdük ama nasıl düzeldiğini yazmamışız. Buraya yazarlımda aynı sorunu yaşayanlar boşa para harcamasın. Şanzımanın 5 ile Geri vites arasındaki güvenlik yayı kırılmış. Biz kırık yayı bir tur daha dönderip kırıldığı yere taktık. Araba 5nci vitese geçme sorunu giderildi. İsterseniz komple sökün atın , zaten 5nci vitese geçmek için vites topuzunun yukarı kaldırılması gerektiğinden kazayla 5den geriye takma sorunu yaşanmayacağını düşünüyorum. Ama ustamız ne olur ne olmaz yayı çekerek uzattı ve yerine oturttu . Bizdeki tek yan etkisi yayın gerginliği artığı için biraz daha eforlu geri vitese takıyoruz. Cruze onarıldıktan sonra tekrar köye gitti. Yaklaşık 2000 km yaptı, sorun tekrarlanmadı. 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Sinirlenmemeye çalışın. Malum araba kullanınca sinirimizi şanzumandan çıkarıyoruz 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: korna dan çıkıyor genelde. Oda var tabi. Birine kızınca aniden vites atıyoruz ya hani. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Ümit Türk yazdı: aniden vites atıyoruz ya hani. neden ki? el freni varken? 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: neden ki? el freni varken? Kaçan adama el freni mi çekiliyordu 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Ümit Türk yazdı: Kaçan adama el freni mi çekiliyordu Çen ayaba mı kovalıyoçuun 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mayıs Yazar Paylaş 24 Mayıs (düzenlendi) Konuyu nasıl bağladılar anlamadım yaw. Babam şu yokuşda https://maps.app.goo.gl/s9NXWp5EeAnAaHbd6 vites küçültmüş, rampa bitincede vitesi geri yükseltememiş. Olay bundan ibaret. 24 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Oğuzkan Erışık yazdı: Çen ayaba mı kovalıyoçuun Yok o konuda kendimi eğittim. Saldım keçileri Yorum bağlantısı
Recommended Posts