İçeriğe Yönlendir

Opel Grandland Ultimate 1.5D

Mertol Kip

Recommended Posts

Serkan Özmen

MG HS ve Tiggo 8 Pro modelleri benim hoşuma gidiyor. Az paraya çok fayda kısmında başarılı arabalar olarak göze çarpıyor. Sadece motor ve yakıt konusunda tereddütlerim var.

Sakıncası yoksa niçin çinlileri düşünmediğinizi sorabilir miyim? 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun Mertol. Sağlıklı günlerde güle güle kullan. :nazar:

Mokka Corsa'nın bu da Astra'nın hormonlusu dediğin gibi. Hanımda da Corsa var,  donanım seviyesi beklenenden iyi. Tek kusuru ön park sensörü ve geri görüş kamerası yok. Geri görüş kamerasını sonradan taktırdık. Grandland bence iyi.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Hayırlı olsun güle güle kullanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Patron hayırlı olsun. Fazla soğuğa alma bazısı yerleri. Malum km yüksek bizim :biggrin:

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun 🧿.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Kazasız belasız hayırlı olsun 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sizin eski yazılarınızı da hatırlıyorum, sanki karşımda birisi konuşuyormuş gibi yazıyorsunuz. :bravo:

Hem çok akıcı bir yazı olmuş, forum sayfalarında böyle güzel yazılar görmek her zaman mümkün olmuyor hem de çok güzel kıyaslamışsınız. Elinize sağlık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Mertol…uzunca süredir ben de foruma girmemiştim.Yazılarını da çok özlemişim…Güle güle kullan…🧿

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Serkan Özmen yazdı:

MG HS ve Tiggo 8 Pro modelleri benim hoşuma gidiyor. Az paraya çok fayda kısmında başarılı arabalar olarak göze çarpıyor. Sadece motor ve yakıt konusunda tereddütlerim var.

Sakıncası yoksa niçin çinlileri düşünmediğinizi sorabilir miyim? 

Güvenmiyorum. (Sağlamlık anlamında değil, yedek parça seervis erişilebilirlik vs vs)

Servet Aydın yazdı:

Patron hayırlı olsun. Fazla soğuğa alma bazısı yerleri. Malum km yüksek bizim :biggrin:

Nolcak bu yaştan sonra, çocuğum mu olmaz? E olmasın zaten bu saatten sonra yaw :)

Hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Hasan Basri Bayraktar yazdı:

Mertol…uzunca süredir ben de foruma girmemiştim.Yazılarını da çok özlemişim…Güle güle kullan…🧿

Ooo kimleri görüyorum

Hasan Abi nerelerdesin sen baya uzun zamandır yoktun buralarda. En son Samsun-Ordu yolunda beni durdurduğunda görüşmüştük sanırım :D Kaç sene önce hatırlamam mümkün değil

Bi sorun sıkıntı yoktur inşallah

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Yurdaer Elay

Hayırlı olsun üstad, g üle güle kullan :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mertol Kip

4 pejo jantı ile conti premiumcontact pabuç aldım. Eski jantları şekilli şüküllüydü falan ama 19 jant ve 205/55 lastikle Bodrum yollarında beni huzursuz ediyordu. Bir şey olmadı ama rahat da değildim. Gittim 17 inç jant aldım. Belki ilerde boyatırım, şimdilik dursun biraz. Makyaj öncesi kasaların alt donanımında 17 jant ile 215/65/17 lastik geliyor. Ben 225/60/17 lastik aldım (paşa gönül kriterleri)

Hazır lastikcide sürterken allahsız tospağanın yağ bakımını da yaptırdım. (4 ayda 15bin km yapmışım.) Eurorepar'da 10 lt addblue dahil 5K verdim. (geçen sefer Addblue olmadan yetkili serviste indirimli 9700 vermiştim)

Bu arada eurorepar Stellantis ile anlaşma yapmış, Stellantis onların işlem kayıtlarına erişebiliyor. Ve rutin bakımları onlarda yaptırdığınızda garanti dışı kalmıyorsunuz. 

https://www.stellantis.com.tr/eurorepar.html

image.thumb.png.164b335d284c94d50e61636a5476ef4d.png

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

harika olmuş. incencik lasitk akıl işi değil zaten.

bu araç kaç litre yağ kaç adet filtre alıyor ki 5000 tl ediyor bakım??

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Doğan Arşiray yazdı:

harika olmuş. incencik lasitk akıl işi değil zaten.

bu araç kaç litre yağ kaç adet filtre alıyor ki 5000 tl ediyor bakım??

Mal bunlar ya. Lastik çapı büyümesin diye 205/55/19 lastik kullanmış, şekil falan OK de ben yaşlandım artık. Zaten Opel'in süspansiyonu diğerlerine nispetle sert, arkada da torksiyon çubuklu var bi çukura giriyorsun bir şey olmuyor ama çtong ses geliyor falan acayip uyuz oluyordum. İyi oldu böyle. 

Faturaya bakmadım ama 4 lt diye kalmış aklımda, yağ + hava + polen filitresi var. İşçilikle beraber KDV dahil 4600 lira tuttu. + 400 lirası Addblue zamazingosu.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Fordum net olmaz.. 

Buradan hatırlıyorsundur :)

Buranın kurucusu Mertol.. 

Çok geçmişte yahoo.grup, sonra focusum.com sonra fordclub

Sonra bana bıraktı burayı, kendini emekli etti. Gitti bodrumdan ev aldı, aklınca emekli olacaktı ama yatamadı, şimdi fransa insanbul bodrum arasında dolanıyor. :)

İnan Çınar yazdı:

Güle güle kullanın hocam. Sizi fordum.net ten hatırlıyorum sanki.

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Ozyurek yazdı:

Fordum net olmaz.. 

Yani heryerden olur da oradan olamaz :)

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mertol Kip yazdı:

Bu denk geldi + fiyat/kazanım oranı bence gayet mantıklıydı aldım. Bu arada siyah araba pişmanlıktır. Bu arabayı sırf bu nedenle satabilirim. Zaten öteden beri siyah rengi sevmezdim, bu arabayla nefret ettim bu renkten. Tamam yıkanınca falan güzel de ben araba yıkatmaya alışık bir insan değilim, anca yağmur yağınca su görüyor benim arabalarım. Bunun içi ayrı toz gösteriyor dışı ayrı. 

Ben nasıl kaçırmışım bu konuyu ya.. 

Siyah pişmanlıktır. Ben 4 sene kullandım.. 

10 numara renk, benim şu anki rengimmiş.  4 aydır yıkanmıyor. tertemiz. 

IMG_5722.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hayırlı olsun güle güle kullanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben nasıl kaçırmışım bu konuyu ya.. 

Siyah pişmanlıktır. Ben 4 sene kullandım.. 

10 numara renk, benim şu anki rengimmiş.  4 aydır yıkanmıyor. tertemiz. 

IMG_5722.jpeg

Yok ya bu da olmaz. En güzeli teneke grisi. Kuga'nın kıymetini bilememişim. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Mertol Kip yazdı:

Yani heryerden olur da oradan olamaz :)

Bir çam devirdik galiba ama du bakalım 🙄

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Yok yok ben o çamı keseli çok olduydu zaten :)

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Eskiden buralar dutluktu. Fordclubtr de yoktu. İlk fiestayi alınca bilgi edinmek amaçlı oraya üyeydim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
İnan Çınar yazdı:

Eskiden buralar dutluktu. Fordclubtr de yoktu. İlk fiestayi alınca bilgi edinmek amaçlı oraya üyeydim. 

Saç durumu nasıldı :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İnan Çınar yazdı:

Bu sefer çınarı devirdin :D

Fordclubdan eski bir ford forumu yoktu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...