Mehmet Dagdeviren 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs (düzenlendi) Herkese Merhabalar Aracıma Pasta Cila yaptırmak istiyorum.Biraz araştırdıktan sonra Meguiars diye bi firma buldum.5000 tl fiyat verdiler. Firma hakkında bilgisi olan varmı,yada farklı önerileriniz varsa bekliyorum. Sevgiler Saygılar. 21 Mayıs tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs meg en eskilerden, yani diğerleri yok iken sonax vardı meg vardı. an itibarı ile çok iyi bir rakam içerği önemli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: meg en eskilerden, yani diğerleri yok iken sonax vardı meg vardı. an itibarı ile çok iyi bir rakam içerği önemli Çağlar abi Telefonda en uygunu 5000 tl dedi açıkçası,içerik konusunda pek bi bilgim yok.Nelere dikkat etmeliyim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs pasta cila genel kavram, şampunla yıkayıp el ile hare giderici ovalayıp üstüne sprey cila il geçrek makineli pasta+hare giderci+cila+ıslak cila da bir çeşit pasta cila, ilk günlerde farkı da olmaz, bir ay sonra eski haline döner ama. bu tip işlemleri gidip yerinde görüşmek detay işlem listesi almakta fayda var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: pasta cila genel kavram, şampunla yıkayıp el ile hare giderici ovalayıp üstüne sprey cila il geçrek makineli pasta+hare giderci+cila+ıslak cila da bir çeşit pasta cila, ilk günlerde farkı da olmaz, bir ay sonra eski haline döner ama. bu tip işlemleri gidip yerinde görüşmek detay işlem listesi almakta fayda var Gidip bi görüşeyim o zaman.Bakalım ne diyecekler. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs 2 kez köpüklü yıkama,demir tozu temizliği,kil temizliğ,3 kat polisaj (ağır-hare-parlatma) ve seramik kaplama ise fiyat çok iyi.Seramik yoksa direk pasta cila ise orbital makina alıp evde de yapılır.Makina sahibi olursunuz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Ferhat Yavuz yazdı: 2 kez köpüklü yıkama,demir tozu temizliği,kil temizliğ,3 kat polisaj (ağır-hare-parlatma) ve seramik kaplama ise fiyat çok iyi.Seramik yoksa direk pasta cila ise orbital makina alıp evde de yapılır.Makina sahibi olursunuz. istanbul... bunları 5 e yapan var ise sabah5 te kapısındayım 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Ferhat Yavuz yazdı: 2 kez köpüklü yıkama,demir tozu temizliği,kil temizliğ,3 kat polisaj (ağır-hare-parlatma) ve seramik kaplama ise fiyat çok iyi.Seramik yoksa direk pasta cila ise orbital makina alıp evde de yapılır.Makina sahibi olursunuz. Çağlar Bayur yazdı: istanbul... bunları 5 e yapan var ise sabah5 te kapısındayım Aslında dediğiniz bu işlemleri Sekizsilindir Youtube kanalında Ziebart isimli bi firma Fiat Punto bi araca yaptı. Araç 12 yıldır kapalı garajda yatmış ve toz bildiğiniz katman oluşturmuş aracta. Açıkçası videoyu izlerken işlem tutarını merak etmedim değil. Sizlere sorayım bu işlemin tahmini tutarı ne olur? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: 800-1000 Rakamlar ne kadar da düşük. 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Ferhat Yavuz yazdı: 2 kez köpüklü yıkama,demir tozu temizliği,kil temizliğ,3 kat polisaj (ağır-hare-parlatma) ve seramik kaplama ise fiyat çok iyi.Seramik yoksa direk pasta cila ise orbital makina alıp evde de yapılır.Makina sahibi olursunuz. Seramik mümkün değil yoktur.. diğerleri bir ihtimal. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: istanbul... bunları 5 e yapan var ise sabah5 te kapısındayım Cem Işık yazdı: Seramik mümkün değil yoktur.. diğerleri bir ihtimal. İnstagram sayfalarını takip edin arada indirim oluyor bu fiyatlara yapıyorlar ihitiyaç varsa değerlendirin bence.Ben aracı polyürea kaplatınca çıktım hepsinden 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Ferhat Yavuz yazdı: İnstagram sayfalarını takip edin arada indirim oluyor bu fiyatlara yapıyorlar ihitiyaç varsa değerlendirin bence.Ben aracı polyürea kaplatınca çıktım hepsinden Meguiars marka özelinde mümkün değil diyorum hala, sadece yıkama 900 tl meg’da. Sonax 1000-1200 tl yıkama yapıyor. Başka yerde olabilir ona lafım yok. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs (düzenlendi) Arabayı sıfır aldıysanız seramik yaptırın, sonrası sadece ph düşük seramik katkılı şampuanla yıkayın, 2-3 yıkamada (yıkama sıklığı ayda 1-2 kez) bir seramik katkılı hızlı cila ile parlatın, bitti. 10 sene sonrada minimum hareli ilk günki gibi temiz aracınız olacaktır, seramik yenilemeye gerek yok zaten eskimez böyle yaparsanız, elle yıkadığınız sürece aksatmadan tabii, böyle olur. İmkan varsa kendiniz yıkayın, istediği kadar baba yer olsun istediği kadar über yıkasınlar asla 1000 tl verilmez araba yıkamaya, o paraya adam gibi şampuan alın 2 sene kullanın, mesela Gyeon Bath+ 1 lt alın, cilada Sonax seramik katkılı hızlı cila, bitti gitti, 2 sene sonra yenisini biterse alırsınız.... 22 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: Arabayı sıfır aldıysanız seramik yaptırın, sonrası sadece ph düşük seramik katkılı şampuanla yıkayın, 2-3 yıkamada (yıkama sıklığı ayda 1-2 kez) bir seramik katkılı hızlı cila ile parlatın, bitti. 10 sene sonrada minimum hareli ilk günki gibi temiz aracınız olacaktır, seramik yenilemeye gerek yok zaten eskimez böyle yaparsanız, elle yıkadığınız sürece aksatmadan tabii, böyle olur. İmkan varsa kendiniz yıkayın, istediği kadar baba yer olsun istediği kadar über yıkasınlar asla 1000 tl verilmez araba yıkamaya, o paraya adam gibi şampuan alın 2 sene kullanın, mesela Gyeon Bath+ 1 lt alın, cilada Sonax seramik katkılı hızlı cila, bitti gitti, 2 sene sonra yenisini biterse alırsınız.... Ürünlerle alakalı link verebilirmisinz? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs (düzenlendi) Mehmet Dagdeviren yazdı: Ürünlerle alakalı link verebilirmisinz? https://www.hepsiburada.com/gyeon-q2m-bathe-nano-yikama-sampuani-400ml-pm-HB00000R67OA 1:100 suyla karışım mesela bu ikisinide alıp kullanabilirsin, yada sadece spreyini alıp üstteki şampuanla kullan, ben öyle yapıyorum, zaten sadece şampuanı bile çok iyi, sadece bunlarla ara ara yıka yeter, MF yıkama eldivenide al bir tane... https://www.hepsiburada.com/sonax-seramik-koruma-seti-pm-HBC000022FTYA 22 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: https://www.hepsiburada.com/gyeon-q2m-bathe-nano-yikama-sampuani-400ml-pm-HB00000R67OA 1:100 suyla karışım mesela bu ikisinide alıp kullanabilirsin, yada sadece spreyini alıp üstteki şampuanla kullan, ben öyle yapıyorum, zaten sadece şampuanı bile çok iyi, sadece bunlarla ara ara yıka yeter, MF yıkama eldivenide al bir tane... https://www.hepsiburada.com/sonax-seramik-koruma-seti-pm-HBC000022FTYA Çok Teşekkür Ederim. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Sakın ola seramik yapılmış araçla benzinci vs gibi köpüklü yıkama yapan yerlere girmeyin, kullandıkları kostikli malzeme seramiği öldürüyor.. not: bacanağım istanbulda benim ofise çok yakında meguiars bayisi işletiyor, ona sordum. Bu fiyata meguiars malzeme kullanma imkanı yok,yasak ama belki başka markanın ürününü kullanıyorlardır dedi o da.. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Cem Işık yazdı: başka markanın ürününü bol tinerli bez candır torpido siler 3 dak da iş biter 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs (düzenlendi) Cem Işık yazdı: not: bacanağım istanbulda benim ofise çok yakında meguiars bayisi işletiyor, ona sordum. Bu fiyata meguiars malzeme kullanma imkanı yok,yasak ama belki başka markanın ürününü kullanıyorlardır dedi o da.. Cem Abi 5000 tl verilen fiyattanmı bahsediyosun 22 Mayıs tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Mehmet Dagdeviren yazdı: Ürünlerle alakalı link verebilirmisinz? Bu piyasada bir kaç büyük firma var detailing ürünleri derya deniz fiyatlar dudak uçuklatan cinsten. Aracınızın fotoğraflarını ekleseniz belki daha faydalı olabiliriz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 23 Mayıs Yazar Paylaş 23 Mayıs Adnan Çakır yazdı: Bu piyasada bir kaç büyük firma var detailing ürünleri derya deniz fiyatlar dudak uçuklatan cinsten. Aracınızın fotoğraflarını ekleseniz belki daha faydalı olabiliriz. Ekledim Abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts