Çağlar Bayur 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Öff içim karardı resmen. Senin çoçukluğun çok kötü geçmiş. Empati yapınca rahatsız hissetim kendimi. Bir İnsanın penisiline alerjisi olması , kendi kurtarıcısına düşman bellemesi gibi bişey . lakin yukarıdaki arkadaşımız aletjim var dememiş olması dışında sorun yok, bazen klasik tıp yetersiz kalabilir. dikkatlice araştırmalı , uzun sürebiliyor Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Mayıs Yazar Paylaş 24 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Geldiğinde çalıştırıp çektim resmi. 005 falan takılıyoz. Camlar açık kullansak boşa mı kullanmış oluruz? Boşuna filtre ömrünü harcarsın, filtre ettiği hava camdan uçup gidiyor, evi uzun süre havalandırıp cam çerçeve kapatıp bunu açmak gerekiyor. Hamit inan yazdı: Eksoz sondasinin değişim zamanı gelmiş. Motor zenginde çalışıyor demek 😁 Bu gün sistemi inceledim. 2000-3000 TL' maliyeti var. Bişey değilmiş maliyeti abi, bunların tek sıkıntısı filtrenin fiyatı cihazın yarısı kadar, sırf o yüzden el yapımı bile lazım yani uzun vadede. Şu mersoya sonda aldığın adamı ara bi takım da bana ayarlasın 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Ebrar Tüfek yazdı: Boşuna filtre ömrünü harcarsın, filtre ettiği hava camdan uçup gidiyor, evi uzun süre havalandırıp cam çerçeve kapatıp bunu açmak gerekiyor. Bişey değilmiş maliyeti abi, bunların tek sıkıntısı filtrenin fiyatı cihazın yarısı kadar, sırf o yüzden el yapımı bile lazım yani uzun vadede. Şu mersoya sonda aldığın adamı ara bi takım da bana ayarlasın Bu filtre işine bir çözüm bulmak lazım. Ben aleti sevdim sürekli çalışsın istiyorum Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Bugün prof olan alerji doktoru bu tip cihazların polen alerjisi olanlarda işe yaramadığını söyledi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Bugün mü prof olmuş? şaka şaka:) 🙃 valla biz Ebrar’ın deneyimine uyarak aldık. Faydası olacağına inanıyorum. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Mayıs Yazar Paylaş 24 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Bugün mü prof olmuş? şaka şaka:) 🙃 valla biz Ebrar’ın deneyimine uyarak aldık. Faydası olacağına inanıyorum. Abi sen fazlasıyla fayda görürsün, evde alerjik biri varsa cidden fark ediliyor. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran Evde bitane hava soğutucu vardı, arkasında kartondan bir filtre var hiç bir faydası yok, toz girip çıkıyor içinden, serinletirken aynı zaman da havayı da filtre etmesini istiyordum, parçacıdan clio polen filtresi aldım, kenarlarını kestim, filtrenin önündeki kapağa bantla yapıştırdım, kenarları kesince akordeon gibi açıldı filtre bayaa uzunmuş meğersem, bakalım şuanlık güzel çalışıyor, iyonizer modunu da açtım. Bu konu altında ne kadar toz toprak tutmuş paylaşırım 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Ebrar Tüfek yazdı: Evde bitane hava soğutucu vardı, arkasında kartondan bir filtre var hiç bir faydası yok, toz girip çıkıyor içinden, serinletirken aynı zaman da havayı da filtre etmesini istiyordum, parçacıdan clio polen filtresi aldım, kenarlarını kestim, filtrenin önündeki kapağa bantla yapıştırdım, kenarları kesince akordeon gibi açıldı filtre bayaa uzunmuş meğersem, bakalım şuanlık güzel çalışıyor, iyonizer modunu da açtım. Bu konu altında ne kadar toz toprak tutmuş paylaşırım Akerdeon gibi olmasının sebebi vardır açınca filtre etmiyor ya da aşırı az bi filtre durumu olabilir sonucu merak ediyorum Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran Görkem Karakaş yazdı: Akerdeon gibi olmasının sebebi vardır açınca filtre etmiyor ya da aşırı az bi filtre durumu olabilir sonucu merak ediyorum bakacağım deneme yapıyorum eğer filtre etmezse akordeon şeklinde takarım Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Haziran Paylaş 8 Haziran (düzenlendi) Ebrar Tüfek yazdı: Evde bitane hava soğutucu vardı, arkasında kartondan bir filtre var hiç bir faydası yok, toz girip çıkıyor içinden, serinletirken aynı zaman da havayı da filtre etmesini istiyordum, parçacıdan clio polen filtresi aldım, kenarlarını kestim, filtrenin önündeki kapağa bantla yapıştırdım, kenarları kesince akordeon gibi açıldı filtre bayaa uzunmuş meğersem, bakalım şuanlık güzel çalışıyor, iyonizer modunu da açtım. Bu konu altında ne kadar toz toprak tutmuş paylaşırım Filtreyi aktif karbonlulardan alsaydın kokuyu de filtrelerdi. Hava temizleyicisini birkaç kokuda test ettim. Evcil hayvan sidik, kaka kokusunda işe yaramıyor , sigara kokusunda başarılı. Tozu iyi filtreliyor, üzerindeki hava kalitesi göstergesi kokuyla ilgili değil, sanırım co2 veya başka birşeye tepki veriyor. Onu test edemedim. 8 Haziran tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Haziran Yazar Paylaş 8 Haziran Erhan Doruk yazdı: Filtreyi aktif karbonlulardan alsaydın kokuyu de filtrelerdi. Hava temizleyicisini birkaç kokuda test ettim. Evcil hayvan sidik, kaka kokusunda işe yaramıyor , sigara kokusunda başarılı. Tozu iyi filtreliyor, üzerindeki hava kalitesi göstergesi kokuyla ilgili değil, sanırım co2 veya başka birşeye tepki veriyor. Onu test edemedim. Şimdilik bu idare ediyor abi havadaki tozu güzel filtre ediyor, xiaomi yi daha oturma odasında çalıştırmıyorum bu polen filtreli alet yeterli geliyor Abi yemek kokusu ve sigara kokusunu yok ediyor, tozu komple alıyor, sensör neyi algılayarak çalışıyor onu bende denemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts