Serhat Işık 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs İsa Acar yazdı: Bu cihazında kapasitesi çok büyük sanki, uygulama alanı 82 m2 yazıyor, anlayamadım ev 110 mt2 olunca ilgimi çekti. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: rize yaylada oksijen az ama Oksijen oranı aynı. Daha fazla hava alış gerekiyor sadece hava yakıt oranı aynı diyelim🍆 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Serhat Işık yazdı: ev 110 mt2 olunca ilgimi çekti. bir önemi yok cihazı seçerken koyacağınız odanın m2 önemli oda 30 m2 olur ev 80 m2 olur 100 m2 lik cihaz alıp 30 m2 odaya koyarsanız sadece 30 m2 de fayda sağlar 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Ali Gülmez yazdı: bir önemi yok cihazı seçerken koyacağınız odanın m2 önemli oda 30 m2 olur ev 80 m2 olur 100 m2 lik cihaz alıp 30 m2 odaya koyarsanız sadece 30 m2 de fayda sağlar Ev içinde uygun konumlama yapılan vantilatör işe yarıyor. Havayı gezdirecek. 8bin btu klima ile 90mkare evi serin yapabiliyorum bu vesileyle Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Servet Aydın yazdı: Oksijen oranı aynı. Daha fazla hava alış gerekiyor sadece hava yakıt oranı aynı diyelim🍆 Ağza açık hava filtresi taksak? ya da turbo. Üfleyen bir şey olması lazım ama 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Servet Aydın yazdı: Bendekinin filtreye yapışan kedi tüyü ile iki tane kışlık nevresim yaparım. İdeal olanı sulu sistem. Vakit yok ki demo olanı geliştireyim Nasıl yani bizim aldığımız sulu değil mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Üfleyen bir şey olması lazım ama https://www.atombilisim.com.tr/oem-cp-led20-argb-20cm-led-kasa-fani hem de janjanlı olur Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Nasıl yani bizim aldığımız sulu değil mi? Sulu karadenizde dert, nemi arttırıyor, zaten yapış yapış oluyoruz yazın. Sıkıntı oluyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Nasıl yani bizim aldığımız sulu değil mi? Değil Ebrar Tüfek yazdı: Sulu karadenizde dert, nemi arttırıyor, zaten yapış yapış oluyoruz yazın. Sıkıntı oluyor. Sulu sistemin çalışma sistemi sulu süpürge gibi olacak. Tabi ki güçlü emiş olmadan yumuşak akımlı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Ebrar Tüfek yazdı: Sulu karadenizde dert, nemi arttırıyor, zaten yapış yapış oluyoruz yazın. Sıkıntı oluyor. O zaman burda da lazım değilmiş:) 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Emre Şimşek yazdı: O zaman burda da lazım değilmiş:) Hankısını aldın? Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Hocam benim oğlum da ciddi alerjik bir çocuk. Bunun ufak kompak olanını aldım 1 haftadır kullanıyorum. Onun odasına girince ayrı bir havada geliyor Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Tayfun Aydın yazdı: Hocam benim oğlum da ciddi alerjik bir çocuk. Bunun ufak kompak olanını aldım 1 haftadır kullanıyorum. Onun odasına girince ayrı bir havada geliyor Abi plasebo etkisi falan değil ya ciddi işe yarıyor, biraz toparlanayım her odaya bir tane koyacağım mutfaktaki yemek kokusunu bile yok ediyor, balık et vs bişey pişirirken cihazı mutfağa tak sanki hiç yemek pişirmemişsin 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs İsa Acar yazdı: Hankısını aldın? Yukarıdaki linkini attığım şaomiyi aldım ben. Daha gelmedi Ebrar Tüfek yazdı: Abi plasebo etkisi falan değil ya ciddi işe yarıyor, biraz toparlanayım her odaya bir tane koyacağım mutfaktaki yemek kokusunu bile yok ediyor, balık et vs bişey pişirirken cihazı mutfağa tak sanki hiç yemek pişirmemişsin Çaktırmadan salona gidip saldığımız metan gazını kaç saniyede yok ediyor? Emre Şimşek yazdı: Şununla aynı mı? https://www.genpateknikservis.com.tr/online-magaza/akilli-eviot/xiaomi-mi-air-purifier-4-lite-hava-temizleyici?ref=akakce&v=1.41.3 @İsa Acar 3 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs kompact modelinia aldım kullanıyorum salona da alıp 7/24 çalıştırmayı düşünüyorum 2 günde bir robot süpürge çalıştırıp tüm alerjenleri zindane hapsediyorum Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Mayıs Yazar Paylaş 23 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Çaktırmadan salona gidip saldığımız metan gazını kaç saniyede yok ediyor? Hanımın burnuna gelene kadar kokuyu yok ediyor ama alete yaklaşıp öyle marşa basacaksın, uzaktayken yemiyor, defalarca denendi onaylandı Sadece o an ekrana bakmayacak 4 birim hava kalitesi bi anda 350 ye çıkınca fark edilebiliyor 3 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Ebrar Tüfek yazdı: Hanımın burnuna gelene kadar kokuyu yok ediyor ama alete yaklaşıp öyle marşa basacaksın, uzaktayken yemiyor, defalarca denendi onaylandı Sadece o an ekrana bakmayacak 4 birim hava kalitesi bi anda 350 ye çıkınca fark edilebiliyor akşam deneme yapayım şu an 7 birim gözüküyor benim ki Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Ali Gülmez yazdı: kompact modelinia aldım kullanıyorum salona da alıp 7/24 çalıştırmayı düşünüyorum 2 günde bir robot süpürge çalıştırıp tüm alerjenleri zindane hapsediyorum Sizi aileniz cam fanusdamı büyüttü. Alerjik insanlarda yapılan deneylerde , deneklerin çoğunun çoçukken aşırı hijyen ortamında büyümüş olduklarını bulmuşlar. Benim iş arkadaşım bir çok şey denedi. Bir doktor kanının filtre ettirmesi için diyaliz makinesi dahi önermişti. Diyalizde kanını filtre ederse alerjenlerden kurtulacağını söylemiş. Lakin arkadaşım 10 gün boyunca alerjik bir ortamda kaldı (köyde) sonrasında alerjilerinin geçtiğini belirtmişti. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Sizi aileniz cam fanusdamı büyüttü. Alerjik insanlarda yapılan deneylerde , deneklerin çoğunun çoçukken aşırı hijyen ortamında büyümüş olduklarını bulmuşlar. Benim iş arkadaşım bir çok şey denedi. Bir doktor kanının filtre ettirmesi için diyaliz makinesi dahi önermişti. Diyalizde kanını filtre ederse alerjenlerden kurtulacağını söylemiş. Lakin arkadaşım 10 gün boyunca alerjik bir ortamda kaldı (köyde) sonrasında alerjilerinin geçtiğini belirtmişti. ali yazıdkların ile alakası kesinlikle yok sana akuttan arkadaşımın başına geleni yazayım Adamın un satışı yapan devasal bir dükkanı vardı kısacası un toptancısı idi unla o kadar çok temas etmiş ki una karşı alerjisi oluşmuş daha sonra tasını tarağını topladı amrikaya gitti birşeye ne kadar çok temas edersen vücut ona karşı bir yerden sonra savunma yapamıyor Benim çocukluğum hayatım sokaklarda geçti lojmanlarda büyüdüm hiç cam fanusta yaşamadım Ayrıca genetik yatkınlıkta önemli benim annem de alerjik bir insan ayrıca Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Ali Gülmez yazdı: ali yazıdkların ile alakası kesinlikle yok sana akuttan arkadaşımın başına geleni yazayım Adamın un satışı yapan devasal bir dükkanı vardı kısacası un toptancısı idi unla o kadar çok temas etmiş ki una karşı alerjisi oluşmuş daha sonra tasını tarağını topladı amrikaya gitti birşeye ne kadar çok temas edersen vücut ona karşı bir yerden sonra savunma yapamıyor Benim çocukluğum hayatım sokaklarda geçti lojmanlarda büyüdüm hiç cam fanusta yaşamadım Ayrıca genetik yatkınlıkta önemli benim annem de alerjik bir insan ayrıca Hijyen Hipotezi diye bir şey var . Alerji oluşumlara sebep oluyor. Bu teori, erken çocukluk döneminde aşırı hijyenik koşullarda büyümenin, bağışıklık sisteminin yeterince mikropla karşılaşmaması nedeniyle alerjik hastalıkların gelişme riskini artırdığını öne sürer. Daha az mikroplara maruz kalan çocuklarda bağışıklık sistemi, zararsız maddelere karşı aşırı tepki geliştirebilir. Bazı şeylerde Alerji ile karıştırılabiliyor. Mesela benim Laktoz İntoleransım var. Bazı insanlar bunun Süt alerjisi diye belirtiyor ama alakası yok. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Hijyen Hipotezi diye bir şey var . Alerji oluşumlara sebep oluyor. Bu teori, erken çocukluk döneminde aşırı hijyenik koşullarda büyümenin, bağışıklık sisteminin yeterince mikropla karşılaşmaması nedeniyle alerjik hastalıkların gelişme riskini artırdığını öne sürer. Daha az mikroplara maruz kalan çocuklarda bağışıklık sistemi, zararsız maddelere karşı aşırı tepki geliştirebilir. Bazı şeylerde Alerji ile karıştırılabiliyor. Mesela benim Laktoz İntoleransım var. Bazı insanlar bunun Süt alerjisi diye belirtiyor ama alakası yok. benim ayrıca novaljin ilaç alerjim de var eski iş yerinde ölümden döndüm ayrıca annem hiç bir zaman hijyenik olmadı ayrıca çocukluğun hastane de geçti sürekli penisilin yedim ateşlenip hasta olmaktan Bir ara popomda iğne yapacak bölge kalmamıştı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Ali Gülmez yazdı: benim ayrıca novaljin ilaç alerjim de var eski iş yerinde ölümden döndüm ayrıca annem hiç bir zaman hijyenik olmadı ayrıca çocukluğun hastane de geçti sürekli penisilin yedim ateşlenip hasta olmaktan Bir ara popomda iğne yapacak bölge kalmamıştı Öff içim karardı resmen. Senin çoçukluğun çok kötü geçmiş. Empati yapınca rahatsız hissetim kendimi. Bir İnsanın penisiline alerjisi olması , kendi kurtarıcısına düşman bellemesi gibi bişey . Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Geldiğinde çalıştırıp çektim resmi. 005 falan takılıyoz. Camlar açık kullansak boşa mı kullanmış oluruz? 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs (düzenlendi) Ebrar Tüfek yazdı: Hanımın burnuna gelene kadar kokuyu yok ediyor ama alete yaklaşıp öyle marşa basacaksın, uzaktayken yemiyor, defalarca denendi onaylandı Sadece o an ekrana bakmayacak 4 birim hava kalitesi bi anda 350 ye çıkınca fark edilebiliyor Eksoz sondasinin değişim zamanı gelmiş. Motor zenginde çalışıyor demek 😁 Bu gün sistemi inceledim. 2000-3000 TL' maliyeti var. 23 Mayıs tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts