Çağlar Bayur 11 Haziran Yazar Paylaş 11 Haziran çatara patara gider yine de gider, sıkıştırması ile oynanmadı ise Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Tamer Topaç yazdı: An itibarıyla yola çıktılar Anadol'u ben niye Bakü'de görüyorum haritadan? 🤔 Bu arada arabanın ismi Sport Turkish Car 1600'ün kısaltmasıymış. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran Yazar Paylaş 11 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Fakir karışım yapmasınlar yeter bu ekip çok yaşar gamsız 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Valla gidilir yerlere benziyor şu azerbaycan arabayla 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran Yazar Paylaş 11 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Valla gidilir yerlere benziyor şu azerbaycan arabayla pasaporta bile gerek yok, tatile neden gitmezler buralara? çok tarihi yerler de var 3 odalı 2 katlı villa haftalık 10-13 bin TL diyor bookingte 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: pasaporta bile gerek yok, tatile neden gitmezler buralara? çok tarihi yerler de var 3 odalı 2 katlı villa haftalık 10-13 bin TL diyor bookingte Hankendi koridoru sağlıklı bir şekilde işlesin ata topraklarına niyetim var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Ben geçen sene gittim. Uçakla tabi. otelden çıktık. karşda pizzacı. sipariş verecez "abi ne istersin" ?????? ben hangi ülkedeyim diye bi an ister istemez şok oldum. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Sınıra geldiler hadi bakalım Türkiyedeler. Akşama Erzuruma 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran Yazar Paylaş 12 Haziran istanbul program detayını henüz yazmadılar değil mi , PR ları iyi değil 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Yarın akşam, Petlas Gen. Müd. önünde olmayı planlıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Haziran Paylaş 18 Haziran Haberde video var: https://www.dha.com.tr/foto-galeri/pekin-paris-klasik-otomobil-rallisine-1973-model-anadol-stc-16-ile-katilan-baba-ogul-istanbula-ulasti-2461782/2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran Yazar Paylaş 18 Haziran pr ı başkasına bırakınca olacağı bu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Haziran Paylaş 18 Haziran Bence kendileri eğlenmek isteyen aileler bunlar. Pr pek önemsenmiyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts