Çağlar Bayur 17 Mayıs 2024 Paylaş 17 Mayıs 2024 18 mayıs-24haziran arası pekinden başlayıp parise gidecek olan arabalar için bu sene bir anadol stc de var. Genel hazırlığı Serdar Bostancı yaptı. Araba gemi ile çin e doğru yola çıkmışken ekip çinden vize alamadı, yorucu uğraşlar ile dış işleri bakanlığının yardımları ile vize alarak arabaya yetiştiler. takip için: https://www.instagram.com/stc16adventures/ Yarışan en eski araba 1914 model, şimdiden jantları taşa değmesin dileklerimizle yolları açık olsun. 19 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mayıs 2024 Paylaş 17 Mayıs 2024 Anadol'un tek beğendiğim ve üretilmediğine çok üzüldüğüm bir model. İngiltere'den ödüller almış, yabancı pilotların yol tutuşuna hayran kalınmış bir model. Gerçekten üzücü ki hiç değer verilmemiş. Türkiye'de sanırım 10'u geçmiyor sağlamları. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2024 Paylaş 17 Mayıs 2024 Sani Gerşon yazdı: Anadol'un tek beğendiğim ve üretilmediğine çok üzüldüğüm bir model. İngiltere'den ödüller almış, yabancı pilotların yol tutuşuna hayran kalınmış bir model. Gerçekten üzücü ki hiç değer verilmemiş. Türkiye'de sanırım 10'u geçmiyor sağlamları. Hep dış mihraklar yüzünden.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs 2024 Paylaş 17 Mayıs 2024 Ali Bey'in konuşmasına gittim. Gerçekten efendi çok iyi bir insan. Videosunu çekmiş olabilirim çektiysem paylaşırım. Kendisi defender ile 2 kere dünyayı dolaşmış. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2024 Sani Gerşon yazdı: değer verilmemiş. Türkiye'de sanırım üretimde kullanlan fiber kalıpları hurdaya atmıştı Otosan, oradan biri almıştı, en son çimen üstünde terk idi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 17 Mayıs 2024 Paylaş 17 Mayıs 2024 Gerçek bir efsane keşke devam etseydi. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 17 Mayıs 2024 Paylaş 17 Mayıs 2024 Ali Eriç beyin istanbuldan istanbula kitabının internette yayinlanan kismını okumuştum. Özellikle Rusyada yaşadığı ölüm yolu olarak bilinen transsibirya macerası inanılmazdı. Otokar üretimi Land rover ile yaptığı dünya turu bende de dunyayi gezme fikri doğurmuştu. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs 2024 Paylaş 17 Mayıs 2024 burda gece kalmış arabanın bu halde içinde yatmış. uydu telefonum olmasa ölürdüm diyor. 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 17 Mayıs 2024 Paylaş 17 Mayıs 2024 Mehmet Göktürk yazdı: burda gece kalmış arabanın bu halde içinde yatmış. uydu telefonum olmasa ölürdüm diyor. Evet tam da bu olay. Hatirladigim kadariyla uydu telefonuyla Türkiyeyi ariyor yerini söyluyor Türkiyeden de oraya yakin koy aranip yardim isteniyor daha sonra minibüsle gelip çekip çıkartıyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Güzel bir hayat çılgınlar gibi benzin yakar ama kalp dayanmaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs 2024 Paylaş 17 Mayıs 2024 Mustafa Erkan yazdı: Evet tam da bu olay. Hatirladigim kadariyla uydu telefonuyla Türkiyeyi ariyor yerini söyluyor Türkiyeden de oraya yakin koy aranip yardim isteniyor daha sonra minibüsle gelip çekip çıkartıyorlar. yok vladivostokta hasbel kader gazeteci arkadaşı varmış onu aramış. Çağlar Bayur yazdı: çılgınlar gibi benzin yakar ama kalp dayanmaz dizel. çok yakmaz iki buzuki kadar. Günlük 50 dolar gibi bir harcamam oldu ortalama dedi. araçta yatıyorsun çünkü. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Mayıs 2024 Paylaş 18 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: çılgınlar gibi benzin yakar ama kalp dayanmaz çin’den paris’e yola çıkma fantezinde yakıt hakkında tek düşünülecek konu, kalitesi. Zaman ve para eğirisi olsa da biz de yapsak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yakıt hakkında tek düşünülecek konu, nasıl bir rahatlık hissi dir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mayıs 2024 Paylaş 18 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: nasıl bir rahatlık hissi dir adamın motoru hassas ne yapsın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Mayıs 2024 Paylaş 18 Mayıs 2024 Mehmet Göktürk yazdı: adamın motoru hassas ne yapsın Tsi’larına iyi bakın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mayıs 2024 Paylaş 18 Mayıs 2024 Bu arada araçları canlı takip: https://hero.3sgroup.co.uk/ 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mayıs 2024 Paylaş 18 Mayıs 2024 Nedense bana hiç heyecan vermedi. İki etap geçip hotel lobisinde kahve içecekler gibi bir intiba bıraktı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mayıs 2024 Paylaş 18 Mayıs 2024 Ali Darbaz yazdı: Nedense bana hiç heyecan vermedi. İki etap geçip hotel lobisinde kahve içecekler gibi bir intiba bıraktı araçlar klasik. onun bir heyecanı muhabbeti olur. daha çok festival gibi düşün. Gelinecek yol boru değil. ülkede bi memlekete gidemiyor arabalar istanbuldan. tabii ki hız yarışı değil. ama tamamlayabilmek önemli. ayrıca tabi zaman ölçümü de var her etapta. kahvesi barbeküsü olmazsa olmazı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2024 bazısı 50 km gider borusu patlar bazısı 15bin km yi sorunsuz gidebilir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mayıs 2024 Paylaş 18 Mayıs 2024 Bir önceki yarışın videosu, param imkanım olsa katılmak isterdim: 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2024 https://www.barneslockhart.com/p2p-2024/our-route rotaya göre zaman çizelgesinde 16 haziran pazar günü İstanbul da olacak Anadol Stc. şimdilik ön sis far ve panjuru sökmüşler, radyatöre bol hava girişi için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2024 İsyanbul girişi öncesi kesintisiz 6 günde toplam 3000 km yol yapacak bu araçlar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mayıs 2024 Paylaş 20 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: kesintisiz Bu ne demek tam olarak? İhtiyaç molaları için giden araçta bi kaç görüntü canlandı da gözümde, ihtimal vermiyorum yani 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts