İçeriğe Yönlendir

Honda City Hakkında Düşünceleriniz

Süleyman Özakca

Recommended Posts

Süleyman Özakca

Merhaba sayın forumdaşlar

Honda City Hakkında düşünceleriniz nedir artısı eksisi nedir  benim gördüğüm kendi sınıfında en dolu özelliğe sahip araç  lütfen yüksek fiyatlı veya 2. El araçlar ile kıyaslama yapmayınız ayrıca bütçenin çok üstüne çıktım 😀

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Süleyman Özakca yazdı:

Merhaba sayın forumdaşlar

Honda City Hakkında düşünceleriniz nedir artısı eksisi nedir  benim gördüğüm kendi sınıfında en dolu özelliğe sahip araç  lütfen yüksek fiyatlı veya 2. El araçlar ile kıyaslama yapmayınız ayrıca bütçenin çok üstüne çıktım 😀

az yakan, hatta az yakmasında fakir karışım teknikleri kullandığından (eski honda civic lerde de bu yapılmıştı)  amerikada yasaklanan hindistan için hazırlanmış bir araç. kullanımı çok rahat. araç ucuz. türkiye için önerilir. ama tipten kaybediyor her zaman. en son kasası var mı bilmiyorum. https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_City

"The City was initially launched with a twin-spark, lean burn ‘i-DSI’ engine producing 88PS that was primarily designed to provide outstanding fuel economy."

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ekinci

Dün Honda bayisindeydim, 1 Adet göz tırmalayan Honda City duruyordu showroom da hiç mi değişmez estetiği eskiden beri ısınamadığım tasarımı bana göre berbat bir araba, tercihler değişir tabi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsa Acar

2006 modelini (otomatik ve lpg) 1 seneden fazla kullandım, onun tipi daha daha berbattı :D O modele kıyasla şimdi tipi çok çok iyi bence. 

Bagaj olsun iç hacim olsun çok çok iyiydi, kesinlikle tavsiye ederim.

Şu an tek paket ve full versiyonu 1 milyon 30 bin TL. Canlısını trafikte gördüm, bayide denk gelmedi. O paralara clio almak yerine daha mantıklı ama clio gibi bir 2. el beklememek lazım. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bu modeli oldukça başarılı, şehir içi için bence röno tailanttan iyi, ivmeli sürüşte motoru bağırabilir normal normal sürüşte konfrolu son rakamlarını bilmem de clio 1.0 otoamtik kampanyasına baktınız mı 850 ye

Yorum bağlantısı
Süleyman Özakca
Çağlar Bayur yazdı:

bu modeli oldukça başarılı, şehir içi için bence röno tailanttan iyi, ivmeli sürüşte motoru bağırabilir normal normal sürüşte konfrolu son rakamlarını bilmem de clio 1.0 otoamtik kampanyasına baktınız mı 850 ye

Gözümü dolduran özellikler oldu ciytde üst sınıf araçlarda olan özellikler var yani o fiyat bandı 1m civarında  bundan dolusu yok gibi 

Mehmet Göktürk yazdı:

az yakan, hatta az yakmasında fakir karışım teknikleri kullandığından (eski honda civic lerde de bu yapılmıştı)  amerikada yasaklanan hindistan için hazırlanmış bir araç. kullanımı çok rahat. araç ucuz. türkiye için önerilir. ama tipten kaybediyor her zaman. en son kasası var mı bilmiyorum. https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_City

"The City was initially launched with a twin-spark, lean burn ‘i-DSI’ engine producing 88PS that was primarily designed to provide outstanding fuel economy."

2024 modeline baktınız mı gayet yakışıklı duruyor  , şöyle yakışıklı kendi sınıfında ve fiyatında olanlar içerisinde yanlış mıyım bilmiyorum 

Murat Ekinci yazdı:

Dün Honda bayisindeydim, 1 Adet göz tırmalayan Honda City duruyordu showroom da hiç mi değişmez estetiği eskiden beri ısınamadığım tasarımı bana göre berbat bir araba, tercihler değişir tabi.

Yani zevkler tartışılmaz ama aynı fiyata maalesef başka seçenek yok  bence

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

evet yeni versiyonu gelmiş o daha iyi. Ama yine abisinin ceketini giymiş ortaokul öğrencisini andırabilir. oranlar bakımından. 

image.png.8f9e5e4a110cea9745d855919164a8a7.png

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bi ben mi tipini beğeniyorum City'lerin :)

Lansman kırmızısı ve led far grubu ile benim hoşuma gidiyor. Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Sani Gerşon yazdı:

Lansman kırmızısı ve led far grubu ile benim hoşuma gidiyor. Şimdiden hayırlı olsun.

Audi A3 sedan

Honda Cİty

Reno Clio Sedan sümbül

Palio sedan siena

vs.

Bunlar küçük alt düzen üzerine büyük ve en önemlisi SEDAN kasa oturtulmaya çalıştığı yer kazanılmaya çalışıldığı araçlar. Bu nedenle oranları göze hoş gelmiyor bence. HB olsa daha mantıklı olabilir. 

yahut vaktiyle polo classic de olduğu gibi arka HB olmasa da farklı bir yapı ile göze daha hoş gelebilir. 

genellikle ön teker onündeki askı kısım oransal olarak fazla uzun oluyor. yani wheelbase küçük kasa büyük. 

Bir de tabi a3 sedan alana a4 alamamış bunu almış  city alana da civic alamamış bunu almış diye de malesef bir ön yargı oluyor. Saçma ama var bence.

Küçük araç alınacak ise bence HB olması mantıklı.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu
(düzenlendi)

Ufaltılmış Civic havası var. Bilerek böyle üretiliyor bence. Yoksa Civic satışlarını baltalar. İç hacmi güzel. kullanan arkadaşlarım çok memnun. Kendi aracım satılsa düşündüğüm araçlardan biri. 

Bu aracı Crossland'a benzetiyorum. Crossland'ın iç hacim Mokkadan geniş. Özellikler benzer ama arabanın arkasını o kadar üzgün/çirkin yapmışlar ki insanın içine bir tereddüt düşüyor :) Gidip Mokka alıyor. 

Sani Gerşon yazdı:

Bazı renkleri güzel duruyor ama bazı renkleri de epey itici ve ufak gösteriyor arabayı.

tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Dolusu tam aile araci.. makul geliyor bana.. kullanişlı, Gayet is görür bence.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Süleyman Özakca yazdı:

ciytde üst sınıf araçlarda olan özellikler var yani o fiyat bandı 1m civarında  bundan dolusu yok gibi 

suzuki swfit le karşılaştırmadım ama siz bir bakın, şaşırtcı şeyler olabilir, sedan şart değilse

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
(düzenlendi)

Jazz alınır bunun yerine.Sedan araç bagajı kullanışsız, aynı altyapı.

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bir aracın güzel görünmesi için orantılarının dengeli olması gerekir. Burnu uzun alçak spor arabalar bu yüzden göze hoş geliyor. 

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

büyük jant-lastik ve en önemlisi spacer ile iş yapacak bir hale geldi tasarımı, eskileri gibi garabet değil bence. 

Yorum bağlantısı
Süleyman Özakca
Mustafa Yanar yazdı:

Jazz alınır bunun yerine.Sedan araç bagajı kullanışsız, aynı altyapı.

Aralarında ufak bir sorun ama 450bin tlcik  kadar fark 😀

Çağlar Bayur yazdı:

suzuki swfit le karşılaştırmadım ama siz bir bakın, şaşırtcı şeyler olabilir, sedan şart değilse

Hem marka olarak sıcak bakmıyorum hemde sedan istiyorum 7 yıldır hatchback kullanıyorum çünkü 😀

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süleyman Özakca
Alpay Sumer yazdı:

Dolusu tam aile araci.. makul geliyor bana.. kullanişlı, Gayet is görür bence.

Bayi ile bugün konuştum tek paket sadece dolu olan geliyormuş artık

Mehmet Göktürk yazdı:

Audi A3 sedan

Honda Cİty

Reno Clio Sedan sümbül

Palio sedan siena

vs.

Bunlar küçük alt düzen üzerine büyük ve en önemlisi SEDAN kasa oturtulmaya çalıştığı yer kazanılmaya çalışıldığı araçlar. Bu nedenle oranları göze hoş gelmiyor bence. HB olsa daha mantıklı olabilir. 

yahut vaktiyle polo classic de olduğu gibi arka HB olmasa da farklı bir yapı ile göze daha hoş gelebilir. 

genellikle ön teker onündeki askı kısım oransal olarak fazla uzun oluyor. yani wheelbase küçük kasa büyük. 

Bir de tabi a3 sedan alana a4 alamamış bunu almış  city alana da civic alamamış bunu almış diye de malesef bir ön yargı oluyor. Saçma ama var bence.

Küçük araç alınacak ise bence HB olması mantıklı.

Diğer sözlerine cevabım yok göreceli ama son cümlen  çok iyi neden civic almadın  lafı çok duyulur ulan aralarında nerdeyse 2 kat fiyat farki var  cahil herif diye cevap verir artık araç sahibi 😀

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Ben de fiestamı bununla mı değişsem demiyor değilim bazen. Ama üzülürüm gibi geliyor 🙂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Coban

Bu araba ile ilgili bir dingil mesafesi kısalığı söz konusu hoş açıp bakmadım kaç metreymiş ne kadar kısa ama yol tutmayacak viraj alamayacak hissi yaratıyor az bir farkla sıfır alabilecekken 2017 leona karar vermiştim geçen sene şahsen tavsiye edemiyorum 

Yorum bağlantısı
Süleyman Özakca
Ü.Emre Kartal yazdı:

Ben de fiestamı bununla mı değişsem demiyor değilim bazen. Ama üzülürüm gibi geliyor 🙂

Bende Fiestami bununla değiştircem nasip olursa 😀

Alparslan Coban yazdı:

Bu araba ile ilgili bir dingil mesafesi kısalığı söz konusu hoş açıp bakmadım kaç metreymiş ne kadar kısa ama yol tutmayacak viraj alamayacak hissi yaratıyor az bir farkla sıfır alabilecekken 2017 leona karar vermiştim geçen sene şahsen tavsiye edemiyorum 

2.ele baktığımda sedan için direk Corolla bakarım bu fiyat bandında 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Süleyman Özakca yazdı:

Bende Fiestami bununla değiştircem nasip olursa 😀

Birkaç noktayı çıkarınca fiesta cazip geliyor her türlü 🙂

Bagaj, otomatik vites ve 0 km olması dışınca çok etkilemiyor beni. 

Japonların altı alçak, bagaj olsa da arkaya 2 kişi binse çoğu yere değiyor. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Viraj performansı ve yol tutuş isteniyorsa bu araç yanlış seçim olur zaten. Şehiriçi ekonomi odaklı kullanım için ideal. 

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Arabanın adı amacına uygun konulmuş. Böyle bakarsak gayet güzel bir araba. Renault Taliant, Fiat Albea, Chevrolet Aveo, Kia Rio... vs tarzı küçük sedan arabalara bakınca en tercih edilebilir olanı bence. Sonuçta Honda. Sen Japonsun akıllı adamsın gibi bir replik vardı. 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Özakca
Ü.Emre Kartal yazdı:

Birkaç noktayı çıkarınca fiesta cazip geliyor her türlü 🙂

Bagaj, otomatik vites ve 0 km olması dışınca çok etkilemiyor beni. 

Japonların altı alçak, bagaj olsa da arkaya 2 kişi binse çoğu yere değiyor. 

Aracın titanyum plus ise tabiki sorun olmaz ama benimki confort 😁 şuan için aynı fiyat aralığındaki en özellikli araç  derin araştırma yaptım 🙂

Koray Demir yazdı:

Viraj performansı ve yol tutuş isteniyorsa bu araç yanlış seçim olur zaten. Şehiriçi ekonomi odaklı kullanım için ideal. 

Efendi sürücüyüm  otoban harici hız yapmam  yani focus performansı tabiki beklemiyorum 😁

Eyüp Çetin yazdı:

Arabanın adı amacına uygun konulmuş. Böyle bakarsak gayet güzel bir araba. Renault Taliant, Fiat Albea, Chevrolet Aveo, Kia Rio... vs tarzı küçük sedan arabalara bakınca en tercih edilebilir olanı bence. Sonuçta Honda. Sen Japonsun akıllı adamsın gibi bir replik vardı. 😊

Bende aynı düşüncedeyim ve zaten mantıklı bakarsak teorik olarak bu araç anlattığın gibi

Yorum bağlantısı
Süleyman Özakca

Araç şu an için 1.030.000 TL bu ay sonundan itibaren 1.255.000 TL olacak bu güzel kampanyadan umarım faydalanabilirim amcak için pek öyle gözükmüyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...