Çağlar Bayur 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs giriş gitmiş o zaman o zaman buraya ne takılırsa takılsın sonuç değişmeyecek eski kasada korunaklı yerde idi bu bölüm toz toplamaya müsait içine , torpido silerken de kimyasal girebilir içine mesela Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: giriş gitmiş o zaman o zaman buraya ne takılırsa takılsın sonuç değişmeyecek eski kasada korunaklı yerde idi bu bölüm toz toplamaya müsait içine , torpido silerken de kimyasal girebilir içine mesela Çağlar abi peki ne gibi bi uygulama yaparsam kurtarırım yada tamirmi gerekli? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs (düzenlendi) En basiti kolanyalı mendil ile( içinde kalmasın) temizlenebilir. 18 Mayıs tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Adnan Çakır yazdı: En basiti kolanyalı mendil ile( içinde kalmasın) temizlenebilir. Denedim abi fayda etmedi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Mayıs Paylaş 19 Mayıs (düzenlendi) Ekleme: Amazon da 385 TL miş Ugreen Mikrofonlu 3.5 mm Aux Bluetooth 5.0 Alıcı Adaptör Araç Kiti https://amzn.eu/d/iygS2NI https://app.hb.biz/HcIVZnLMCoZT Bunu kullanıyorum memnunum, 2 cihaz eşleştirme var. FM ile aktaranlar köy ilçe gibi 3-5 radyo olan yerlerde iş görüyor sadece. Aux bozuksa bunlar işinizi görmez, önce onu çözmek lazım yada android teybe geçilecek 19 Mayıs tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Pazar 19:12 Yazar Paylaş Pazar 19:12 @Çağlar Bayurabi işaretlediğim kısımın direk içine bahsettiğin yağsız kontak spreyini sıksam zarar verirmiyim? En azından denemek istiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 19:36 Paylaş Pazar 19:36 plastiğe dışarı akarsa soldurabilir ona dikkat, yoksa spreyden bir şey olmaz ben banyo yaptırıyorum anfilere Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Pazartesi 11:29 Yazar Paylaş Pazartesi 11:29 Çağlar Bayur yazdı: plastiğe dışarı akarsa soldurabilir ona dikkat, yoksa spreyden bir şey olmaz ben banyo yaptırıyorum anfilere Tamam abi teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts