Mehmet Dagdeviren 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs (düzenlendi) Merhabalar... Aracımın Aux kısmı kabloyu taktığımda ses bozuk geliyor.Sanırım bozulmuş ve açıkçası uğraşmakta istemiyorum. Araçta bluetooth yok.Bana önereceğiniz bi bluetooth markası varmı,bu çakmaklığa takılı olanlardan. Yada Farklı bi öneride olabilir. 17 Mayıs tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mehmet Dagdeviren yazdı: Merhabalar... Aracımın Aux kısmı kabloyu taktığımda ses bozuk geliyor.Sanırım bozulmuş ve açıkçası uğraşmakta istemiyorum. Araçta bluetooth yok.Bana önereceğiniz bi bluetooth markası varmı,bu çakmaklığa takılı olanlardan. Yada Farklı bi öneride olabilir. çakmaklığa takılan ve araca fm radyo üzerinden bağlananlardan soruyorsanız, istanbul için çok kullanışlı olmayacağını söylemiş olayım.. Çok frekans var İstanbul'da , boş frekans bulmak vs lazım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs (düzenlendi) Cem Işık yazdı: çakmaklığa takılan ve araca fm radyo üzerinden bağlananlardan soruyorsanız, istanbul için çok kullanışlı olmayacağını söylemiş olayım.. Çok frekans var İstanbul'da , boş frekans bulmak vs lazım.. Cem abi Aslında radyoyu kullanmıcam abi telefonla araca bluettooth üzerinden bağlanıp,telefondan müzik dinliycem. Yani bi nevi sadece blueettooth özelliğini kullanmak istiyorum. Açıkçası çokta hakim değilim,yanlış bi ifadede kullanabilirim. 17 Mayıs tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Bu tarz veya bunun gibi bir cihaz işinizi görecektir. Bende bundan vardı, çok iyiydi. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs (düzenlendi) Cihat Küçükay yazdı: Bu tarz veya bunun gibi bir cihaz işinizi görecektir. Bende bundan vardı, çok iyiydi. Aux girişime aux kablo takınca ses bozuk geliyor. Acaba bu ürünü kullandığımda bluetooth özelliğini kullanabilirmiyim. Sonuçta buda aux girişli Ayrıca arabada usb girişimde yok. 17 Mayıs tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mehmet Dagdeviren yazdı: Aux girişime aux kablo takınca ses bozuk geliyor. Acaba bu ürünü kullandığımda bluetooth özelliğini kullanabilirmiyim. Sonuçta buda aux girişli Ayrıca arabada usb girişimde yok. Usb konusunu çakmaklığa takacağınız bir usb şarjı ile çözebilirsiniz. Ama aux kablo takınca bozuk gelen ses düzelir mi bilemedim. Aux girişine kablolu kulaklık takıp deneyin. Ses bozuk gelmiyorsa bunda da çalışır. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Ben olsam, android bi teyp alır, tüm bu dertten kurtulur, bi de android auto'ya sahip olurdum. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Cihat Küçükay yazdı: Usb konusunu çakmaklığa takacağınız bir usb şarjı ile çözebilirsiniz. Ama aux kablo takınca bozuk gelen ses düzelir mi bilemedim. Aux girişine kablolu kulaklık takıp deneyin. Ses bozuk gelmiyorsa bunda da çalışır. Çok Teşekkür Ederim. Sani Gerşon yazdı: Ben olsam, android bi teyp alır, tüm bu dertten kurtulur, bi de android auto'ya sahip olurdum. Abi android değilde apple car play olsa daha iyi olurdu :=) 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mehmet Dagdeviren yazdı: Cem abi Aslında radyoyu kullanmıcam abi telefonla araca bluettooth üzerinden bağlanıp,telefondan müzik dinliycem. Yani bi nevi sadece blueettooth özelliğini kullanmak istiyorum. Açıkçası çokta hakim değilim,yanlış bi ifadede kullanabilirim. Araca bluetooth ile bağlandığında, bağlandığın cihaz araca nasıl iletecek? Bunu fm radyo sinyaliyle iletiyor genelde bu çakmaklığa takılan cihazlar. Yani atıyorum 99.8 frekansına yayın yapacak,sen de radyodan o frekansı açtığında telefonla bluetooth üzerinden bağlantı kurmuş olacaksın. İstanbulda frekanslar çok yoğun olduğundan pek sağlıklı olmuyor bu işlem. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mehmet Dagdeviren yazdı: Abi android değilde apple car play olsa daha iyi olurdu :=) Onu da destekliyor yeni medya üniteleri. Bir kere kullanın, bir daha vazgeçemeyeceksiniz. Bunca sene için acıdım kendime, o kadar diyeyim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mehmet Dagdeviren yazdı: Aux girişime aux kablo takınca ses bozuk geliyor. Acaba bu ürünü kullandığımda bluetooth özelliğini kullanabilirmiyim. Sonuçta buda aux girişli Ayrıca arabada usb girişimde yok. ses bozuk geliyor ne demek? açıklama lazım. bozuk ses nedir? hangi emellerin peşindedir? Dış mihrakların oyunu mudur? 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Bunca sene için acıdım kendime, o kadar diyeyim 2 turlayalım ortaköde focusla, daha da acırsın bak yıllarına 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: 2 turlayalım ortaköde focusla, daha da acırsın bak yıllarına Çok turladım abi ben, yeter artık 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Çok turladım abi ben, yeter artık onları turdan sayma gel sen 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Araca bluetooth ile bağlandığında, bağlandığın cihaz araca nasıl iletecek? Bunu fm radyo sinyaliyle iletiyor genelde bu çakmaklığa takılan cihazlar. Yani atıyorum 99.8 frekansına yayın yapacak,sen de radyodan o frekansı açtığında telefonla bluetooth üzerinden bağlantı kurmuş olacaksın. İstanbulda frekanslar çok yoğun olduğundan pek sağlıklı olmuyor bu işlem. Anladım abi o zaman bunu eliyorum. Mehmet Göktürk yazdı: ses bozuk geliyor ne demek? açıklama lazım. bozuk ses nedir? hangi emellerin peşindedir? Dış mihrakların oyunu mudur? Mehmet hocam auxu takınca ses çok boğuk geliyor ve sadece tek hoparlörden ses geliyor 17 Mayıs tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mehmet Dagdeviren yazdı: auxu takınca ses çok boğuk geliyor ve sadece tek hoparlörden ses geliyor bağlanan aux kablosu 3 lü değil mi 4 lü değil, araba tarafının içi temizlendi mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bağlanan aux kablosu 3 lü değil mi 4 lü değil, araba tarafının içi temizlendi mi? Çağlar abi aux kablosu tekli. 1 tarafı aux diğer tarafı iphone araba tarafı dediğin kısım jakın takıldığı kısımsa orayı hiç temizlemedim,yada nasıl temizleyebilirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mehmet Dagdeviren yazdı: 1 tarafı aux arabaya bağlanan tarafın ucunda 3 parlak metak var değil mi? 4 değil? onlarda telefona mikrofon girşi de olur, bu kablo arabaya bağlanırsa ses boğulur Mehmet Dagdeviren yazdı: araba tarafı dediğin kısım jakın takıldığı kısımsa orayı hiç temizlemedim araba içindeki dişi aux girişi toz kir toplar içine, oraya yağsız kontak temizleme sprey sıkılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs evet yanlış kablo. belki biraz geri çekerse mono olarak çalışabilir. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Bu fotodan ilerlersek, böyle 3 siyah çizgi mi var kablonun ucunda, 2 mi var? Eğer 3 ise, biri mikrofon içindir ve ses sorunu yaratabilir. Sana 2 çizgili olandan lazım özetle, senin kullandığın kablo 2 çizgili ise ve sorun oluyorsa kablo değiştirmek denenebilir Mehmet Dagdeviren yazdı: Çağlar abi aux kablosu tekli. Çağlar abi burada kablo derken kablonun ucundaki jakını sormuş, ama soru kablonun damarı olarak algılanmış olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Sökün gönderin teybi üzerine bt modülü ekleyelim. Aux üzerinden Bluetooth ile müzik dinleyin. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: arabaya bağlanan tarafın ucunda 3 parlak metak var değil mi? 4 değil? onlarda telefona mikrofon girşi de olur, bu kablo arabaya bağlanırsa ses boğulur araba içindeki dişi aux girişi toz kir toplar içine, oraya yağsız kontak temizleme sprey sıkılabilir. Cem Işık yazdı: Bu fotodan ilerlersek, böyle 3 siyah çizgi mi var kablonun ucunda, 2 mi var? Eğer 3 ise, biri mikrofon içindir ve ses sorunu yaratabilir. Sana 2 çizgili olandan lazım özetle, senin kullandığın kablo 2 çizgili ise ve sorun oluyorsa kablo değiştirmek denenebilir Çağlar abi burada kablo derken kablonun ucundaki jakını sormuş, ama soru kablonun damarı olarak algılanmış olabilir mi? Mehmet Göktürk yazdı: evet yanlış kablo. belki biraz geri çekerse mono olarak çalışabilir. Abilerim aux kablom bu 18 Mayıs tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs kalitesiz birşeye benziyor sapından içinden kısa devre yapmış olabilir parmağınızın orda. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: kalitesiz birşeye benziyor sapından içinden kısa devre yapmış olabilir parmağınızın orda. Çağlar Bayur yazdı: kablo doğru belki de bozuldu Yanlız başka bi aux denedimondada aynısını yaptı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts