Mehmet Göktürk 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Furkan Avcı yazdı: Evet hocam bende gece evden aldırıyorum ustayı, dükkana gidince mermi falan atıyorum masaya Epeyce detay anlatmıştı. Haklı olduğu yönler bence var. Bu tabi herkesi bağlamaz da. Devletin aracı var valisi var sanayi odası bilmemnesi var müteahhidi var hepsi çemkiriyor ve çetin müşteri belli ki. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Bmw sürücüsünün kötü imajı var. Sinyal vereni pek az. Sinyal kolu ile ilgili diyenler var, sinyal kolu opellerdeki gibi galiba bir çoğunda. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs benim en korktuğum audi sürücüleri. hele pembe gömlek varsa aman uzaklaş. 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: pembe gömlek varsa Hocam, var bir tane yıllardır dolapta durur giyemem . AUDI' m olursa 2 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Tamer Topaç yazdı: G30 530İ, BMW' nin yaptığı en kaliteli araçlardan biridir ve apaçilerin eline düşmemiştir. Rakibi de sanırım E300 olmalı. Teknik verilerde ve yol şartlarında bire birler. Donanım ve malzeme kalitesinde de benzer. Bmw’nin içine baktım ne kadar hoş ne kadar güzel dedim daha sonra Mercedes’in içini görünce Bmw’yi beğenmemeye başladım. Mercedes etkisi sanırım.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: çetin müşteri belli ki. bir zaman evvel, mersonun müşteri ilişkileri müdürü istifa etmişti, fren balatası fiyatı soruyor yahu bunlar diyerek... c-klass çıkmıştı 1 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bir zaman evvel, mersonun müşteri ilişkileri müdürü istifa etmişti, fren balatası fiyatı soruyor yahu bunlar diyerek... c-klass çıkmıştı Sonrasında A,B,CLA,GLA derken acaba “boşa mı istifa ettik” ya demiş midir😄 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Merelez sahipleri Evren Erakçora yazdı: Bmw sürücüsünün kötü imajı var. Sinyal vereni pek az. Sinyal kolu ile ilgili diyenler var, sinyal kolu opellerdeki gibi galiba bir çoğunda. Mehmet Göktürk yazdı: benim en korktuğum audi sürücüleri. hele pembe gömlek varsa aman uzaklaş. 1 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Sonrasında A,B,CLA,GLA derken acaba “boşa mı istifa ettik” ya demiş midir😄 yok borusan land e ye geçti ordan da offroad takımına 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Furkan Avcı yazdı: Oldu mu şimdi? Bu aralar tam da pervanelere bakıyordum. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs g20 ve g30 motorları aşırılı başarılı böbrek satsam g20 alabilirsem düşünürüm Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Ali Gülmez yazdı: böbrek satsam Aman ha, adamlarda böbrek fetişti var. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs BMW nin ızgaralar hitler bıyığına benziyor. Bir akrabalıkları var mı acaba? 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Tamer Topaç yazdı: G30 530İ, apaçilerin eline düşmemiştir. f10 buçuktan g30'lar mı, yoksa tayvan usulü makyajlanan g30'lar mı abi bu apaçi eline düşmeyenler 30i'ler, 20i'lere göre biraz daha güvenli bir bölge, haklısın ama imaj olarak çok farkı olmaz sokakta. bir de makyajsız 530i'ler de apaçilerde sayılır, yenilenmiş yüzleriyle. bu seçenek çok mantıklıydı bir zamanlar, sonra millet ayıktı mevzuyu. ailede makyajlı 520i var, b48b20->b48b16, 2 lt ama 1.6 lt motor, orijinal makyajlı kasayla 2 lt hacim için bütçeye göre kapak açma işine de girişilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts