Cihan Tasdemir 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Merhaba, Mercedes CLS 2005 serisinden sonra satmak zorunda olduğumuz bu aracı, aynı tarzda konfor ve performans üzere araştırdık. Fakat bir fiyat farki var 2 marka arasinda. Fiyat ve performansinda guzel olmasi ile G30 da karar kilmistik. CLS de bazi sorunlar bas gosterdi, ozellikle eski olmasi ve performans olmasindan dolayin. Bir bmw G30, 530i, 535i tarzi dusunen biri nelere dikkat etmelidir. Bu araca yonelmemizin tek sebebi Alman olmasi, konforlu oldugu dusuncesi ve performansi. Bunlarin disinda mercedes gibi bir karizmasi olmasi. O yuzden audi dusunulmedi bmw varken. Sizce bu aracin sorunlari var midir ? Problemli midir ? Alinir mi,nelere dikakt edilmeli, uzak mi durulmali yardimci olursaniz cok memnun oluruz simdiden cok tesekkurler Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs mercedes eskidi diye bmw ye geçilmez bana göre. bir bmw asla benzden daha konforlu olmadı ve olmayacak çünkü BMW nin en büyük farkı dinamik sürüşüdür. kullanıp bakamanızı öneririm. performans herşey değil bence. 6 Yorum bağlantısı
Cihan Tasdemir 16 Mayıs Yazar Paylaş 16 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: mercedes eskidi diye bmw ye geçilmez bana göre. bir bmw asla benzden daha konforlu olmadı ve olmayacak çünkü BMW nin en büyük farkı dinamik sürüşüdür. kullanıp bakamanızı öneririm. performans herşey değil bence. Model yukseltmek istiyoruz. 2005 den 2016 17lere, ama 2017 mercedes ile bmw ayni fiyat degil, o yuzde bmw yi de katmak durumunda kaldik. E serisi ve 5 serisinin benzinlilerini bakiyoruz suan da ama bilgimiz yok uzak durulmali mi? sikintilari neler, tecrube edemedik Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Yeni mercedesler de eskilerinden daha kalitesiz (görece) yakından incelenirse fark edilebilir üretim detayları malzemeler vs... ama o noktaya bmw 10 sene önce çoktan gelmişti zaten. o nedenle onlarıda yakından kıyaslamanızı öneririm. motorlarını bilmiyorum ancak küçük benzin motorlu bmw zaten alınmamalı diye düşünüyorum. çok sorun yaşayanlar var. yoksa BMW benim çok sevdiğim marka idi Chris Bangle ye kadar. Tasarım ruhu 2002 de bitti, yüzünü Çin pazarına döndü. Ticari bir başarıyken tutkulu bmw kütlesini küstürdü, ben demiyorum otomobil editörleri diyor avrupada. Yoksa ben zaten istediğim model BMW yi şu anda alamıyorum ki. O dönemde genç olan bizler ana baba olduk. Çocuklarımızı da aynı üstün estetik bilinci ile yetiştiriyoruz şaka bir tarafa bence yeni model premium arabaları denemeden almamak lazım, ancak fikrim mercedeste sürpriz olmadığı tüm bu yeni tasarım anlayışına rağmen. 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Marka ne olursa olsun km ne olursa olsun 15-20 yaşında metal, plastik ve elektronik aksamdan oluşan bir araç her daim masraflı olur. Donanım ve teferruat katlandikca masrsfta katlanır. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs bi tane S350 var satılık tavsiye edilir. incelediniz mi? 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Cihan Tasdemir yazdı: Merhaba, Mercedes CLS 2005 serisinden sonra satmak zorunda olduğumuz bu aracı, aynı tarzda konfor ve performans üzere araştırdık. Fakat bir fiyat farki var 2 marka arasinda. Fiyat ve performansinda guzel olmasi ile G30 da karar kilmistik. CLS de bazi sorunlar bas gosterdi, ozellikle eski olmasi ve performans olmasindan dolayin. Bir bmw G30, 530i, 535i tarzi dusunen biri nelere dikkat etmelidir. Bu araca yonelmemizin tek sebebi Alman olmasi, konforlu oldugu dusuncesi ve performansi. Bunlarin disinda mercedes gibi bir karizmasi olmasi. O yuzden audi dusunulmedi bmw varken. Sizce bu aracin sorunlari var midir ? Problemli midir ? Alinir mi,nelere dikakt edilmeli, uzak mi durulmali yardimci olursaniz cok memnun oluruz simdiden cok tesekkurler Geçme 👍🏼 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs (düzenlendi) Mercedesten bmw geçmek bence pişmanlık olur, Mercedesi ancak ve ancak bir audi quattro ya değişirim. 18 Mayıs tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs (düzenlendi) G30 iyidir, hele ki 2005 CLS den her yönüyle daha tatminkardır. 530i nin üzerindeki motor taş gibidir, herhangi bir kroniği yoktur, alırken dikkat edilmesi gereken yönleri kaza durumuna vs iyi bakılmalı, tercihen adaptif led farlı bakılmalı, sesi sistemleri stock olarak zayıftır bu yüzden harman kardonlu ve next 100 nbt sistemli olursa ballı kaymak olur. Teknik olarak bakımları zamanında ehil kişilerce yapılmış mı? (Özellikle buji değişimleri) Eğer gerçek bir biniciden yorulmamış araç bulursanız sizi dediğim gibi mutlu eder; g30 öyle bir araba ki dönemindeki rakibi olan w213 ten çok daha sessiz ve rafine bir araçtır. 18 Mayıs tarihinde Kerim Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Mayıs Paylaş 19 Mayıs Kerim Bilgehan Arbek yazdı: G30 iyidir, hele ki 2005 CLS den her yönüyle daha tatminkardır. 530i nin üzerindeki motor taş gibidir, herhangi bir kroniği yoktur, alırken dikkat edilmesi gereken yönleri kaza durumuna vs iyi bakılmalı, tercihen adaptif led farlı bakılmalı, sesi sistemleri stock olarak zayıftır bu yüzden harman kardonlu ve next 100 nbt sistemli olursa ballı kaymak olur. Teknik olarak bakımları zamanında ehil kişilerce yapılmış mı? (Özellikle buji değişimleri) Eğer gerçek bir biniciden yorulmamış araç bulursanız sizi dediğim gibi mutlu eder; g30 öyle bir araba ki dönemindeki rakibi olan w213 ten çok daha sessiz ve rafine bir araçtır. Sabah sabah hayal kurdum sayenizde 🤤 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Mayıs Paylaş 19 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: Mercedesten bmw geçmek bence pişmanlık olur, Mercedesi ancak ve ancak bir audi quattro ya değişirim. dizel sw olacak hemde. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs bmw de alıştıklarınızı bulamazsınız. fanatiklik olarak algılamayın yazdıklarımı. ancak yıldızın yerini ancak başka bir yıldız tutabilir 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Yaklaşık 12 yıldır mercedes kullanan ve hiç BMW kullanmamış biri olarak yorum yapmam doğru olmayabilir. BMW çok yakışıklı ve güçlü araçlar yapıyor ama nedense hep bir sıkıntı çıkaracak korkusu var. Sizin kullandığınız CLS de benim kullandığım S de atmosferik (benzinli ise) motora sahip, güç az ama ömrü uzun diyebiliriz. Ama artık eskidi ve mekanik/elektronik problem çıkarmaya başlayabilirler. Aynı yaşta BMW lere bir bakın ne durumdalar Ben olsam g30 bütçesiyle mercedes alırmıydım? herhalde yine gider daha eski S alırdım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Furkan Avcı yazdı: Yaklaşık 12 yıldır mercedes kullanan ve hiç BMW kullanmamış biri olarak yorum yapmam doğru olmayabilir. BMW çok yakışıklı ve güçlü araçlar yapıyor ama nedense hep bir sıkıntı çıkaracak korkusu var. Sizin kullandığınız CLS de benim kullandığım S de atmosferik (benzinli ise) motora sahip, güç az ama ömrü uzun diyebiliriz. Ama artık eskidi ve mekanik/elektronik problem çıkarmaya başlayabilirler. Aynı yaşta BMW lere bir bakın ne durumdalar Ben olsam g30 bütçesiyle mercedes alırmıydım? herhalde yine gider daha eski S alırdım güç az mı? zenginlik zor tabi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Mersedes servis müdürüne yazlığı satmıştım. Ben dedi bu kadar moktan araba görmedim. Her yeri dökülür sürekli sorun. Başbelası dedi. E peki ne alırsın ne almalı dedim. BMW dedi. Furkan Avcı yazdı: .çıkarmaya başlayabilirler. Aynı yaşta BMW lere bir bakın ne durumdalar . Burda kullanıcı kitlesi çok önemli bence. tanıdığım sakin aile araçları var 1990 lardan beri aynı sıfır aldığı bmw leri kullananlar var 5 kasa. BMW lere hep misafir olarak bindim. Her zaman kendi aracımdan daha küçük geldi bana. basık geldi. yere yakın geldi. Bunlar gokart gibi takılmak için güzel belki ama günlük kullanımda bilemedim. inmesi binmesi sorun. Bir de çok alçak olunca cam üstüne geliyor gibi olmuştur hep. mersedeste daha bi ferahlık oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: güç az mı? zenginlik zor tabi Aynı motor hacminde BMW ler çok daha güçlü o bakımdan söyledim 272 BG 2 ton arabayı çokta uçurmuyor Mehmet Göktürk yazdı: Mersedes servis müdürüne yazlığı satmıştım. Ben dedi bu kadar moktan araba görmedim. Her yeri dökülür sürekli sorun. Başbelası dedi. E peki ne alırsın ne almalı dedim. BMW dedi. Burda kullanıcı kitlesi çok önemli bence. tanıdığım sakin aile araçları var 1990 lardan beri aynı sıfır aldığı bmw leri kullananlar var 5 kasa. BMW lere hep misafir olarak bindim. Her zaman kendi aracımdan daha küçük geldi bana. basık geldi. yere yakın geldi. Bunlar gokart gibi takılmak için güzel belki ama günlük kullanımda bilemedim. inmesi binmesi sorun. Bir de çok alçak olunca cam üstüne geliyor gibi olmuştur hep. mersedeste daha bi ferahlık oluyor. Peki o anki arabası neydi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Furkan Avcı yazdı: Aynı motor hacminde BMW ler çok daha güçlü o bakımdan söyledim 272 BG 2 ton arabayı çokta uçurmuyor Peki o anki arabası neydi ? subaru forester 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Burda kullanıcı kitlesi çok önemli bence. yumurta gibiyim, hep merso lar temiz, bunlar özel, tozlanmaz sanırdım, bizim 131 in camları hep kirli, ön camda silecek izi ile geziyoruz.. meğer onların şoförleri her gün silermiş, bakkladan camsille bez aldım, tekerlere de arap sabunu, herşey ondan sonra gelişti... 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: yumurta gibiyim, hep merso lar temiz, bunlar özel, tozlanmaz sanırdım, bizim 131 in camları hep kirli, ön camda silecek izi ile geziyoruz.. meğer onların şoförleri her gün silermiş, bakkladan camsille bez aldım, tekerlere de arap sabunu, herşey ondan sonra gelişti... hiç tofaşta trigerin koptu mu. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs G30 530İ, BMW' nin yaptığı en kaliteli araçlardan biridir ve apaçilerin eline düşmemiştir. Rakibi de sanırım E300 olmalı. Teknik verilerde ve yol şartlarında bire birler. Donanım ve malzeme kalitesinde de benzer. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs bmw nin içine bakarken gözlerim karışıyor. eskiden böyle değildi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: bmw nin içine bakarken gözlerim karışıyor. eskiden böyle değildi. mat siyah ağırlıklıydı değil mi? Furkan Avcı yazdı: .. Peki o anki arabası neydi ? Yeri gelmişken, adam bir de kodamanların mafyanın vs servisi tamir bakım konusunda yerli yersiz gece gündüz sıkıştırdığından şikayet etmişti. Emekli oldum telefonu verdiğim gün oh dedim dedi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs mat koyu renkler olurdu ve düğmeler çok olsa dahi herşey çok net şekilde belliydi. bugünün bmw sinde herşey kat kat yapılmış ve sürücüye de dönük değil yeteri kadar. çin pazarının etkisi diye düşünüyorum. üzerine basılamayan, tuşsuz, LCD ekranlı arabirimler zaten ayrı bir saçmalık bana göre. seveni varsa bilmem. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: mat siyah ağırlıklıydı değil mi? Yeri gelmişken, adam bir de kodamanların mafyanın vs servisi tamir bakım konusunda yerli yersiz gece gündüz sıkıştırdığından şikayet etmişti. Emekli oldum telefonu verdiğim gün oh dedim dedi. Evet hocam bende gece evden aldırıyorum ustayı, dükkana gidince mermi falan atıyorum masaya Yorum bağlantısı
Recommended Posts