Harun Kocaçalışkan 19 Mayıs Paylaş 19 Mayıs Sani Gerşon yazdı: O değilde, konu sahibi kuyuya bi taş attı, hepimiz çıkarmaya çalışıyoruz Şarjı bittiği için konuya giremiyor olabilir. 5 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 29 Haziran Yazar Paylaş 29 Haziran Sani Gerşon yazdı: Normal değil de, hakem heyetinden evvel servis yolunu niye denemiyorsunuz? Servise verdim, güncelleme yaptılar gönderdiler, sorun hala devam ediyor o yüzden tüketici hakem heyeti yoluna gittim hocam Mehmet Göktürk yazdı: bişey çalışıyordur ve bağlanmaya çalışıyor sürekli bağlı mıyım diye düşünüyordur. wifi açık mı? kapalı hocam Servet Aydın yazdı: Marka model işletim sistemi? omix 400 Eren Gökmen yazdı: Yuklu bir program varsa internete baglanmaya calisiyor olabilir. Nfc, bluetooth, wlan vs acik olabilir Ayarlardan pil kullanimi bölümünü bulursanız neyin enerji harcadigini görebilirsiniz yeni olarak bir program bırakmadım hocam yani kurdum fakat telefondan gıcık almaya başlayınca sıfır haline getirdim, şu an telefon boş yani Çağlar Bayur yazdı: ne markaymış telefon omix 400 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 29 Haziran Yazar Paylaş 29 Haziran Harun Kocaçalışkan yazdı: Şarjı bittiği için konuya giremiyor olabilir. şarjım yeni geldi hocam ilgi gösterip cevap verenlere çok teşekkür ederim, saygılar Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Ali Memisoglu yazdı: omix 400 Bunu baştan yazsaydınız keşke, maalesef bu markada genel sıkıntılar var. Tavsiye etmediğimiz bir model. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: poco ve diğerleri o derece yani 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts