Ali Memisoglu 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Selamlar Yeni alınan akıllı telefon tam şarj edildikten sonra hiç kullanmadığımız halde şarjının 1 gün içerisinde %60'lara düşmesi normal midir? Telefonda hat yok, internet kapalı, ekran kapalı yani hiçbir şey yapmadan öyle duruyor. Tüketici hakem heyetine gitmeden evvel buraya sizlere danışmak istedim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Normal değil de, hakem heyetinden evvel servis yolunu niye denemiyorsunuz? 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Ali Memisoglu yazdı: Selamlar Yeni alınan akıllı telefon tam şarj edildikten sonra hiç kullanmadığımız halde şarjının 1 gün içerisinde %60'lara düşmesi normal midir? Telefonda hat yok, internet kapalı, ekran kapalı yani hiçbir şey yapmadan öyle duruyor. Tüketici hakem heyetine gitmeden evvel buraya sizlere danışmak istedim. bişey çalışıyordur ve bağlanmaya çalışıyor sürekli bağlı mıyım diye düşünüyordur. wifi açık mı? 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Servet Aydın yazdı: Marka model işletim sistemi? POCO ya 1000 tl basıyorum. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Harun Kocaçalışkan yazdı: POCO ya 1000 tl basıyorum. Haydaa Poco kullanıyorum 2 seneye yakındır, gayet iyi yahu Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs 3 buçuk senelik poco x3 kullanıcısı olarak bende kınıyorum sizi 4 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Haydaa Poco kullanıyorum 2 seneye yakındır, gayet iyi yahu Ahmet İhsan Akşen yazdı: 3 buçuk senelik poco x3 kullanıcısı olarak bende kınıyorum sizi Bilmiyorum x6 pro larda bazı kullanıcılar şarjın çabuk bittiğinden şikayet etmişlerdi :S Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Harun Kocaçalışkan yazdı: Bilmiyorum x6 pro larda bazı kullanıcılar şarjın çabuk bittiğinden şikayet etmişlerdi :S Neye göre kime göre derim o kullanıcılara Hurafe bunlar, takılmayın siz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs poco x3 pro yoğun oyun kullanımında bile bir günü götürüyor. Batarya gücü baya baya iyi. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Servet Aydın yazdı: Marka model işletim sistemi? Evet öncelikle bunu bilsek? 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs batarya tam randıman vermesi için en az 4-5 doldur boşalt yapılması lazım. acele hareket etmeyin. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Yuklu bir program varsa internete baglanmaya calisiyor olabilir. Nfc, bluetooth, wlan vs acik olabilir Ayarlardan pil kullanimi bölümünü bulursanız neyin enerji harcadigini görebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Yeni açılan telefon arka planda bazı şeyler yapmaya çalışır. Muhtemelen kendini ona zorluyor. İnternet de olmayınca kısır döngüye giriyor. şebekenin çekmediği yerde telefonun şarjı çok çabuk azalır mesela. 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Eğer bahsettiğiniz ilk şarj sonrası ise bence de acele etmeyin. 2-3 hatta 4-5 doldur boşalta rağmen devam ederse o zaman önce servis ve eğer çözüm olmazsa hakem heyeti yolunu tutmak mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Huawei P30 Pro da başıma gelmişti. Gözümün önünde geri sayıyordu şarj. 3. şarjdan sonra o dönem için en uzun şarjı giden telefona sahip olduğumu fark ettim 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Cihaz sıfır, daha geldiği şarjı ile bekliyor ise normal. Önce birkaç sefer şarj olsun. Batarya toplasın bi, sonrasında aynı şey tekrar ederse anakartta kısa devre var demektir. Telefonun bir noktasında küçük bir alanda ısı artışı var mı elinizle kontrol edin. Bu senaryoda servis yolu görünür. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yeni açılan telefon arka planda bazı şeyler yapmaya çalışır. Muhtemelen kendini ona zorluyor. İnternet de olmayınca kısır döngüye giriyor. şebekenin çekmediği yerde telefonun şarjı çok çabuk azalır mesela. Hat yok ise şebeke bulmaya çalışmaz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Çağrı Alaf yazdı: Cihaz sıfır, daha geldiği şarjı ile bekliyor ise normal. Önce birkaç sefer şarj olsun. Batarya toplasın bi, sonrasında aynı şey tekrar ederse anakartta kısa devre var demektir. Telefonun bir noktasında küçük bir alanda ısı artışı var mı elinizle kontrol edin. Bu senaryoda servis yolu görünür. Hat yok ise şebeke bulmaya çalışmaz. örnek olarak verdim. Bu tarz arka planda şarj tüketen optimize çalışmaları yapmaya çalışabilir. Telefon oppo yazılım android. Yani hat yok wifi yok ama bazı şeylere zorluyordur mesela. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: ne markaymış telefon Gizemini koruyor Tansu Kalafatoğlu yazdı: örnek olarak verdim. Bu tarz arka planda şarj tüketen optimize çalışmaları yapmaya çalışabilir. Telefon oppo yazılım android. Yani hat yok wifi yok ama bazı şeylere zorluyordur mesela. Ben buna pek ihtimal veremedim Android’ler beklerken şarj kullanma konusunda iPhone’dan daha iyiler çünkü iPhone gibi bir etkileşimli ekosistem içinde bulunma kaygıları yok. Direkt uyutuyor sistemi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Çağrı Alaf yazdı: Android’ler beklerken şarj kullanma konusunda iPhone’dan daha iyiler çünkü iPhone gibi bir etkileşimli ekosistem içinde bulunma kaygıları yok. Direkt uyutuyor sistemi. tam tersi bence Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Poco x3 pro candır. 2.5 senedir memnunum. Son dönemde şarj biraz az gitmeye başladı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs O değilde, konu sahibi kuyuya bi taş attı, hepimiz çıkarmaya çalışıyoruz 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts