İçeriğe Yönlendir

Köprü ve Otoyollar Zam

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Cihat Küçükay
Metin Mankal yazdı:

İtiraf ediyorum arkadaşlar..Tüm zamların sorumlusu benim.EYT den 52 yaşında daha hayatımın baharında emekli oldum.Onca garip gurabanın hakkını yiyorum..

Neyse önümüzdeki ayın emekli maaşıyla Maldivlerdeyim..İçeceğim kokteyller nasıl boğazımdan geçecek bilmiyorum valla..

Hayır, o değil benim. Ben yiyorum bütün paraları, otoyol zamlarının sorumlusu da benim:fiuw:

Abi bize gelene kadar ne tasarruf paketleri, ne yarabbi şükürler var. Ne zammı, ne sorumlusu ya :D

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

2023 yılı merkez bankası KKM zararı 813 milyar TL. 

3 senelik kamuda tasarruf planında hedef 100 milyar tl tasarruf.

Arada kalan 713 milyarı nereden bulsun şimdi bu bakan ne etsin ayıp yani size heeee 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bitmişiz. Bu yollar devlete geçince bugünkü devlet otoyolu parası mı ödeyeceğiz?

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

geçince

geçmeye10 kala 20 uzayan var.... hele geçsin sonrasına bakarız demiş ekvatorlu

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bitmişiz. Bu yollar devlete geçince bugünkü devlet otoyolu parası mı ödeyeceğiz?

ÖTV gibi olma ihtimali yüksek. Ama o zamana daha çok var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ülke yerinde duracak mı diye meraktayım. durursa evet daha az öderiz muhtemelen. 

• Beğen 4
  • Mutlu 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Esnafa laf edersiniz devlet %kaç zam yapmış vergilere cezalara vs  son 3 yılda hele bi bakın 🤣

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Çağlar Bayur yazdı:

kurbana %1000, 4. yılda

Patlıcanla evet yazıp resim çekilen dayılar nerde acaba toplama işçiliği fiyatı kurtarmadığından dün toplamadan sürmeye başladılar 

• Beğen 2
  • Mutlu 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tarım ülkesinde çiftçi, çiftçiliğinden pişman.. Gübre alıp başını gitmiş. En büyük girdilerden biri motorin 10 katına çıkmış.. Destek olarak sadece dekar başına kısmi ödeme var.. 

Çiftlik sahibi hayvancılık yapmaz oldu. 2 yıl önce 100 lira olan yem olmuş 1000 lira..

Bu ülkede hayvan ithal edersek ve paramız var ki alıyoruz diye de açıklama yaparsak, domatesi kuzey rusyadan almaya mahkum oluruz biz.. 

• Beğen 5
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Akhisardan geçerken artık 20 senedir kavun almıyorum. Hem kötü hem kazık oluyor. Yollarda satılan hiçbirşeyi almıyorum. Ne olduk biz böyle.

Biraz hesaplı verse 5 tane alacağım. vermiyor... ben de almıyorum.. 

• Beğen 6
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Mehmet Göktürk yazdı:

Akhisardan geçerken artık 20 senedir kavun almıyorum. Hem kötü hem kazık oluyor. Yollarda satılan hiçbirşeyi almıyorum. Ne olduk biz böyle.

Biraz hesaplı verse 5 tane alacağım. vermiyor... ben de almıyorum.. 

adam saatlerce yol kenarında bekliyor hocam bir bedeli olması lazım :)

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Gülmez yazdı:

Ne yapıyor ki bekleyip? Vergi mi veriyor? Zincir mağazaların 4 katına satıyorlar. Bizim buralarda da çok olur çok da alırdık ve artık almıyoruz. Emeğe saygımız var ama bizde emeksiz maaş almıyoruz neden o parayı vereyim. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Gülmez yazdı:

hahaha :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Gülmez yazdı:

takılıyorum arkadaşlar

vergisini ödemeyen herkes ateş dolu çukurlarda yansın :)

tabi zanten anladık da.

tam vergi meselesi de değil. fukara köylüdür fazla ürünü vardır tarladan doğrudan satış için getirmiş traktörü oraya çekmiştir bunun ucuz satması zaten vergisini "kamuya" ödüyor gibi olur. Ama gidip şehirde migrostaki fiyatın üstüne üstelik lezzeti de olmayan bir ürünü dayatmaya başlarsa o zaman biz de vergi deriz almam deriz deriz de deriz. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

2 yıl önce 100 lira olan yem olmuş 1000 lira..

kaç yerli üretici var yem /gübre, bulamadım da?

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Plakayı ört, gaz kolunu ger, olmadı bariyere kafa at motosikletle. 😎

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ahmet Kiriş yazdı:

Tecrübeli bi abiye benziyorsunuz.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Metin Mankal yazdı:

İtiraf ediyorum arkadaşlar..Tüm zamların sorumlusu benim.EYT den 52 yaşında daha hayatımın baharında emekli oldum.Onca garip gurabanın hakkını yiyorum..

Neyse önümüzdeki ayın emekli maaşıyla Maldivlerdeyim..İçeceğim kokteyller nasıl boğazımdan geçecek bilmiyorum valla..

52 mi :) 44 yaşında emekli olacağım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Ahmet Kiriş yazdı:

Adana'lımısınız?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...