İçeriğe Yönlendir

Telefon Numaramı Başkası da Kullanıyor

Ahmet Çalışkan

Recommended Posts

Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

android kaç bu telefon? uygulamalar da playstore dışından alınmış apk var mı?

Vardır kesin. :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Vardır kesin. :) 

yağmurda cabrio nun üstünü de açarsın ıslanırsın yani yoktur yahu

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

yağmurda cabrio nun üstünü de açarsın ıslanırsın yani yoktur yahu

Sene 2024 halen emniyet kemeri tokası kullanan, arkadan bağlayan var, ümidi kestim ben artık.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Çağlar Bayur yazdı:

android kaç bu telefon? uygulamalar da playstore dışından alınmış apk var mı?

Playstore dışında APK yok. Ancak Playstore'dan indirip kullanmış olduğum bi alarm uygulamasından şüpheleniyorum. Onu yüklemedim bu sefer. Bi de böyle deneyelim. Android 11

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

wasup ne kadar toplam yer kaplıyor gezginden bakıınca?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben playstore a hiç güvenemiyorum. 
Çünkü onda olan çoğu apk ios için bulunamıyor. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Eskiden Android'de app yayınlamanın neredeyse hiç bir kuralı yoktu, şimdi öyle değil ama iOS çok daha sıkı halen.

Bir de Android cihazlar çok daha müdahaleye açık. Özellikle cihazınızı rootluyor, custom firmware filan kuruyor iseniz yapılamayacak hiç bir şey yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Ünal2
Ahmet Çalışkan yazdı:

"Bu nasıl mümkün olur" dediğinizi duyar gibiyim. Ben de çok şaşkınım. Ama 1 yılın sonunda artık buna emin oldum. 1 yıldır bana ait olmayan SMS'ler, WhatsApp'ın sürekli çıkış yapması gibi sorunlardan sonra biraz araştırma yaptım ve artık eminim. Mesela Hepsiburada alışveriş kodu geliyor. Ancak ben yapmıyorum. Hepsiburada hesabımda böyle bir şey yok. Twitter kayıt olma mesajı geliyor. Twitter'a kayıt olduğum falan da yok. WhatsApp sürekli çıkış yapıyor ve "bu hesap artık bu cihazda kullanılamaz" uyarısı veriyor. Gözden geçirme talebi gönderiyorum ve birkaç saat sonra açılıyor. Bu hafta en son HungerS diye bi SMS geldi. Bi araştırdım Suudi Arabistan yemek sipariş uygulamasıymış.

Telefonuma yapılan herhangi bir arama/SMS yönlendirmesi yok. Biraz araştırdığımda aynı sorundan muzdarip başkaları da olduğunu gördüm. Numaramı kullananın aramaları bana gelmiyor. Sanırım aktif olarak telefon görüşmeleri için kullanmıyor şahıs. Bir de Türkiye'de sabit yaşamıyor herhalde. Suudi Arabistan mesajından öyle tahmin ediyorum. Yoksa o da bir şeyler olduğunu fark ederdi numara falan değiştirirdi. WhatsApp'ı o açıyor bende çıkış yapıyor, ben açıyorum onda çıkış yapıyor. Numaramı değiştirmek istemiyordum ama başka çare kalmadı artık. Mecbur numaramı değiştireceğim.

"Bunu da görmedik" demezsiniz artık :)

Abi merhaba Kıbrıs'da kullandığımız hatlara ait numaralar Türkiye'de aynı anda  kullanımdaydı bence öyle bir durum söz konusu 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Çünkü onda olan çoğu apk ios için bulunamıyor. 

epıllar çalışıtramıyordur belki aynı programı

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Ahmet Çalışkan yazdı:

"Bu nasıl mümkün olur" dediğinizi duyar gibiyim. Ben de çok şaşkınım. Ama 1 yılın sonunda artık buna emin oldum. 1 yıldır bana ait olmayan SMS'ler, WhatsApp'ın sürekli çıkış yapması gibi sorunlardan sonra biraz araştırma yaptım ve artık eminim. Mesela Hepsiburada alışveriş kodu geliyor. Ancak ben yapmıyorum. Hepsiburada hesabımda böyle bir şey yok. Twitter kayıt olma mesajı geliyor. Twitter'a kayıt olduğum falan da yok. WhatsApp sürekli çıkış yapıyor ve "bu hesap artık bu cihazda kullanılamaz" uyarısı veriyor. Gözden geçirme talebi gönderiyorum ve birkaç saat sonra açılıyor. Bu hafta en son HungerS diye bi SMS geldi. Bi araştırdım Suudi Arabistan yemek sipariş uygulamasıymış.

Telefonuma yapılan herhangi bir arama/SMS yönlendirmesi yok. Biraz araştırdığımda aynı sorundan muzdarip başkaları da olduğunu gördüm. Numaramı kullananın aramaları bana gelmiyor. Sanırım aktif olarak telefon görüşmeleri için kullanmıyor şahıs. Bir de Türkiye'de sabit yaşamıyor herhalde. Suudi Arabistan mesajından öyle tahmin ediyorum. Yoksa o da bir şeyler olduğunu fark ederdi numara falan değiştirirdi. WhatsApp'ı o açıyor bende çıkış yapıyor, ben açıyorum onda çıkış yapıyor. Numaramı değiştirmek istemiyordum ama başka çare kalmadı artık. Mecbur numaramı değiştireceğim.

"Bunu da görmedik" demezsiniz artık :)

Faturayı da ödüyorsa ses etme 😉

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...