Ahmet Çalışkan 13 Mayıs 2024 Paylaş 13 Mayıs 2024 "Bu nasıl mümkün olur" dediğinizi duyar gibiyim. Ben de çok şaşkınım. Ama 1 yılın sonunda artık buna emin oldum. 1 yıldır bana ait olmayan SMS'ler, WhatsApp'ın sürekli çıkış yapması gibi sorunlardan sonra biraz araştırma yaptım ve artık eminim. Mesela Hepsiburada alışveriş kodu geliyor. Ancak ben yapmıyorum. Hepsiburada hesabımda böyle bir şey yok. Twitter kayıt olma mesajı geliyor. Twitter'a kayıt olduğum falan da yok. WhatsApp sürekli çıkış yapıyor ve "bu hesap artık bu cihazda kullanılamaz" uyarısı veriyor. Gözden geçirme talebi gönderiyorum ve birkaç saat sonra açılıyor. Bu hafta en son HungerS diye bi SMS geldi. Bi araştırdım Suudi Arabistan yemek sipariş uygulamasıymış. Telefonuma yapılan herhangi bir arama/SMS yönlendirmesi yok. Biraz araştırdığımda aynı sorundan muzdarip başkaları da olduğunu gördüm. Numaramı kullananın aramaları bana gelmiyor. Sanırım aktif olarak telefon görüşmeleri için kullanmıyor şahıs. Bir de Türkiye'de sabit yaşamıyor herhalde. Suudi Arabistan mesajından öyle tahmin ediyorum. Yoksa o da bir şeyler olduğunu fark ederdi numara falan değiştirirdi. WhatsApp'ı o açıyor bende çıkış yapıyor, ben açıyorum onda çıkış yapıyor. Numaramı değiştirmek istemiyordum ama başka çare kalmadı artık. Mecbur numaramı değiştireceğim. "Bunu da görmedik" demezsiniz artık 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Mayıs 2024 Paylaş 13 Mayıs 2024 Bunun senin başına gelmesine şaşırmadım desem kızar mısın 😅 Sırada UFO saldırısını bekliyorum 😬 1 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2024 Paylaş 13 Mayıs 2024 no yu kullanmak değil de numarayı konfirmasyon için siteye yazıyor olabilir. wasup işi şöyle olur anca: bir pc den giriş yapmışsınızdr bir defalıktır o çıkış yaparsanız bir daha giremez? sizde wasuptan çıkış yapıyoru anladım? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 13 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2024 Metin Akbal yazdı: Bunun senin başına gelmesine şaşırmadım desem kızar mısın Buna hiç kimse şaşırmadı Çağlar Bayur yazdı: wasup işi şöyle olur anca: bir pc den giriş yapmışsınızdr bir defalıktır o çıkış yaparsanız bir daha giremez? sizde wasuptan çıkış yapıyoru anladım? 1 yıldır ara ara atıyor WhatsApp'tan beni. Bağlı olduğum bir cihaz yok kontrol ettiğimde. Yani bir bilgisayarda açık görünmüyor. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Mayıs 2024 Paylaş 13 Mayıs 2024 Hangi operatör, operatöre şikayet oluşturdunuz mu? Telefon Android mi? Korsan yazılım vs var mı? Bir şekilde telefonda malware olup numaranı free sms numarası veren servislerde mi yayınlıyor acaba, gelen sms'leri adama iletiyor belki? 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2024 Paylaş 13 Mayıs 2024 Ahmet Çalışkan yazdı: ara ara atıyor WhatsApp'tan beni. wasuptan atmak derken? tam birşey yazarken pıt diye kapanıtyor mu wasup? Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 13 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2024 Selim Bilgin yazdı: Hangi operatör, operatöre şikayet oluşturdunuz mu? Telefon Android mi? Korsan yazılım vs var mı? Bir şekilde telefonda malware olup numaranı free sms numarası veren servislerde mi yayınlıyor acaba, gelen sms'leri adama iletiyor belki? Türk Telekom. Android. Bu ihtimal de olabilir belki. Çağlar Bayur yazdı: tam birşey yazarken pıt diye kapanıtyor mu wasup? Evet Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2024 Paylaş 13 Mayıs 2024 wasup ı kaldırıp bir daha kurmayın denediniz mi ? telefon nedir işletim versiyon kaç? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mayıs 2024 Paylaş 13 Mayıs 2024 Önce operatörle irtibata geçin. Numaranızla banka hesaplarınıza kadar falan erişebilirler. Bana sorarsanız suç duyurusunda da bulunun. 3 Yorum bağlantısı
Hamit inan 13 Mayıs 2024 Paylaş 13 Mayıs 2024 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: malware Aynen öyle. Trojeni yapıştırmışlar linkten. Telefonu fabrika ayarlarına çekin formatlasin kendini 13 Mayıs 2024 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 Bu işin iki tane çözümü var Ahmet dostum. 1. Geçmişi gözden geçir, kimin bedduasını aldı isen git helalleş. 2. 4 tane kiremit ve bolca sıcak su. Kiremitler eriyecek ama Şaka bir yana niye bütün alengirli işler senin başına geliyor ki? Bir nazar duası falan okuttur. 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 Sim kart güncellemesi yapılabilir. Telefon formatlanıp sadece belli başlı uygulamalar kullanılmalı. Bazı uygulamalar üzerinden erişebildiklerini bir yerde okumuştum emin değilim. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 14 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2024 Murat Sahın yazdı: Şaka bir yana niye bütün alengirli işler senin başına geliyor ki? Bir nazar duası falan okuttur. Abi kurban bile kestim nafile Ümit Türk yazdı: Bazı uygulamalar üzerinden erişebildiklerini bir yerde okumuştum Telefonumda virüs olduğunu biliyorum. Arada bi formatlıyorum ama bi süre sonra geri geliyor. Hangi uygulamadan olduğunu şu ana kadar bulamadım. Şüphelendiklerimi formattan sonra yüklemiyorum, yine aynı virüs geliyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 Ahmet Çalışkan yazdı: Telefonumda virüs olduğunu biliyorum. Arada bi formatlıyorum ama bi süre sonra geri geliyor. Hangi uygulamadan olduğunu şu ana kadar bulamadım. Şüphelendiklerimi formattan sonra yüklemiyorum, yine aynı virüs geliyor. Demek ki virüs kök dediğimiz root'da. Dilediğiniz kadar formatlayın, bi işe yaramaz. Telefona rom yeniden yazılmalı. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 Ya da her sıfırladıktan sonra aynı korsan apk'yı filan kuruyorsan orada da olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 geçmiş olsun çok , telefonda virüs olduğunu biliyorsun ama telefonu değiştirme yerine hattı değiştiriyorsun Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 çok ilginç bir durum, kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 Sani Gerşon yazdı: virüs kök dediğimiz root'da. efbiay mangalımızı da takip eder mi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 buruna iyi su çekmen lazım veya telefonu değiştirmen 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 Fatih Keskin yazdı: buruna iyi su çekmen lazım göbek deliğide önemli. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: efbiay mangalımızı da takip eder mi kanat varsa kesin bilir nalet olası federaller 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 Hattını başka telefona takıp deneme şansın varsa öncelikle bunu yap. Hattan mı- telefondan mı anlamış olursun. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 14 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2024 Sani Gerşon yazdı: Demek ki virüs kök dediğimiz root'da. Dilediğiniz kadar formatlayın, bi işe yaramaz. Ya da sürekli kullandığım uygulamalardan birisinde. Şüpheli olanları her formattan sonra sildim. Son 1 uygulama kalmıştı şüphelendiğim. Bugün yine formatladım ve o uygulamayı yüklemedim. Birkaç gün içinde yine gelirse telefonu kullanmayı bırakacağım artık başka çare yok. Fatih Evcin yazdı: geçmiş olsun çok , telefonda virüs olduğunu biliyorsun ama telefonu değiştirme yerine hattı değiştiriyorsun CIA beni ne yapacak ki ya çalınacak param yok saklayacak bilgim yok Ümit Türk yazdı: göbek deliğide önemli Benimki pamuk tarlası kadar pamuk üretiyo. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2024 Paylaş 14 Mayıs 2024 Ahmet Çalışkan yazdı: Son 1 uygulama kalmıştı şüphelendiğim. android kaç bu telefon? uygulamalar da playstore dışından alınmış apk var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts