İçeriğe Yönlendir

Ne Olacak Bu Esnafın Hali - Sitem İçerir

Süleyman Kaya

Recommended Posts

Hüseyin Sönmez
Ali Gök yazdı:

sosyal medyada geçen galeriler isyanda kepenk kapatma noktasına geldi gibi bir haber vardı yorumlara tıkladım binlerce yorum yazılmış hepsi tek kelime "beter olsunlar " 

bazı yorumlardada emlakçılarda batar yok olur inşallah

turizimciler halkı 10 senedir öyle bir kazıklıyorki en son millet yunana gitti be 

özetle bu toplumla sahtekarlık sorunu var . enflasyonun %50 sebebi sahtekarlık %50 sebebi  nasla vs ekonomi yürütmek. kim alınırsa alınsın dediğime :D 

Aziz Nesin yanılıyordu. Halkın %60'ı aptal değil başka bir şey.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

hepsi tek kelime "beter olsunlar "

biri benimdir, ayırca batan çıkan tabi ki yok o X te etkileşim kasma şeysi. düşen bir şey de yok sadece her gün kabaran şeyler var.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Düşünüyorum öyleyse varım. Düşünmüyorum yokum.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Fındık fiyatı 130-135 açıklandı. özeller 120’den fazla vermez. Dünyanın fındık üretiminde zirvedeyiz. 

devlet nedir abi? Kafalar 1930. Devlet teşvik için, bölgesel gelişim için bazı uygulamalar yapar. Ama devlet yıllar boyu çay-fındık almaz. Devleti ticaret yaptırıyoruz zorla. Devlet kendini zor çeviriyor. Memur kafasıyla ticaret olur mu? Devlet aldığı fındıktan zarar ediyor zaten. Devlet ihaleyle iş yaptığında da piyasanın üstünde fiyat alıyor. Her türlü zarar. 

kuracaksın fındık birliğini. Yurt dışı temsilcilerini pazar aramaya göndereceksin. Fındığı her türlü pazarlarız. Sonra 120’den fındığı alırım diyen fabrika abi 200’den alayım diyecek. 

de, olmaz bu iş. Hele karadenizde birlik olmak, iş yapmak falan düşününce bi komik geldi. 

Pazardan ürün alacağım. Herkes çok gergin. Adam ürünü satmak mı istemiyor anlamadımki 

• Beğen 3
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Pazardan ürün alacağım. Herkes çok gergin. Adam ürünü satmak mı istemiyor anlamadımki 

Adam gergin olabilir de olmayabilir de, hem bu senin problemin değil kiii (Dursun Sarıoğlu ses tonuyla okuyalım) 😬

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

marinada bile gerginler, o coğrafya kaderi, vodafone faturam geldi, adresim mudo mağaza olmuş, düzeltin diyorum, bişi olmaz diyorlar :bambam:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Selim Bilgin

Son lastik ebat değişimi yaparken lastikçi denecek dalyaprak (eve yakın diye bir yere gitmişitm) sordu satacak mısın lastkleri diye, bunları çıkarırken, satarım dedim, kaça dedi, hiç anlamam ki sen söyle bir şey dedim, gitti geldi 4 bin vereyim dördüne anca o kadar dedi (sıfır 245/40/18 PS5, tanesi 6500 lira sıfırı), yok sağol kalsın dedim. Neticede adam ta Bolu'dan gelip 16 bine aldı. Dışarıdan salak gibi de görünmüyorum bence ama ar damarları çatlamış her şekilde şanslarını deniyorlar. 10 bin dese uğraşmazdım ilanla filan bırakırdım orada. O da 15'e satsa 5 bin kazanırdı ama yetmiyor.

Eskiden olsa münakaşaya girerdim orada, şimdi ben anlamıyorum deyip çekiliyorum çok majör bir şey olmazsa.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

denize olta sallayıp beklemek bedava, cezası da yok... lastikçi deme tüylerim kabarıyor... bir conti bayii hariç

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

5 bin için uğraşmak istemiyor. Çünkü zengin. Ama sorsan ekokomi kötü der. 

Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan
(düzenlendi)

Yazlık için 7mt mütevazi bir mutfak dolabına 126.000 ankastre,aksesuar hariç fiyat verdiler bana bugün.

Ben o yazlığı 112.000 e almıştım 12 yıl önce.

tarihinde İbrahim Arslan tarafından düzenlendi
imla
  • Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Kırmızı Corsa Motor kırdım aşağı yukarı 75 e mal oldu, diğer yeşil olan 2. corsayı 21 bine almıştım, şimdi ortalama 4 corsa parasına bitane corsanın motorunu rektefe ettirmiş oldum

• Beğen 2
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Yarım yağlı tereyağı nasıl oluyor ya. Bu zaten normalde tamamen yağ değil mi? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İlkay Başaran yazdı:

Yarım yağlı tereyağı nasıl oluyor ya. Bu zaten normalde tamamen yağ değil mi? 

images.jpeg.8c51c7c3a3dc9dabbbacd575dc919d44.jpeg

Muhtemelen böyle bir şey. 

• Mutlu 6
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ebrar Tüfek yazdı:

Kırmızı Corsa Motor kırdım aşağı yukarı 75 e mal oldu, diğer yeşil olan 2. corsayı 21 bine almıştım, şimdi ortalama 4 corsa parasına bitane corsanın motorunu rektefe ettirmiş oldum

corsa yerine yaris alsan 125 binde motor yaptırmazdın belki :) 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

image.png.65f3259f433f5a63318e6c135dc72863.png

tereyağını evde yapsak %60-80’i ancak yağ olur. İçindeki suyu-sütü tamamen almak endüstriyel iş. Sanırım bu ürünlerde ona benzer durum var

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

corsa yerine yaris alsan 125 binde motor yaptırmazdın belki :) 

yaramı deşme japonca öğreniyorum akşamları, bundan sonra koniçiva olacağım :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

tam bilmiyorum ama yarım yağlı sütten tereyağ yaptıkları için yarım yağlı olmuş

işin şakası gıda dedektifi paylaşıyor bu tip bilgileri

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

İşte yarısı tereyağı, yarısı size kalmış yağı. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ebrar Tüfek yazdı:

yaramı deşme japonca öğreniyorum akşamları, bundan sonra koniçiva olacağım :) 

başka sanatları da var. Anlatırım sonra :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mahmut Yıldız yazdı:

Yarısı bizden gibi demekki.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yağın bol olması lazım 😬

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

zeytinyagi olurmu?

Mahmut Yıldız yazdı:

bebek yağı? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...