Hüseyin Sönmez 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Ali Gök yazdı: sosyal medyada geçen galeriler isyanda kepenk kapatma noktasına geldi gibi bir haber vardı yorumlara tıkladım binlerce yorum yazılmış hepsi tek kelime "beter olsunlar " bazı yorumlardada emlakçılarda batar yok olur inşallah turizimciler halkı 10 senedir öyle bir kazıklıyorki en son millet yunana gitti be özetle bu toplumla sahtekarlık sorunu var . enflasyonun %50 sebebi sahtekarlık %50 sebebi nasla vs ekonomi yürütmek. kim alınırsa alınsın dediğime Aziz Nesin yanılıyordu. Halkın %60'ı aptal değil başka bir şey. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Ali Gök yazdı: hepsi tek kelime "beter olsunlar " biri benimdir, ayırca batan çıkan tabi ki yok o X te etkileşim kasma şeysi. düşen bir şey de yok sadece her gün kabaran şeyler var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Düşünüyorum öyleyse varım. Düşünmüyorum yokum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Fındık fiyatı 130-135 açıklandı. özeller 120’den fazla vermez. Dünyanın fındık üretiminde zirvedeyiz. devlet nedir abi? Kafalar 1930. Devlet teşvik için, bölgesel gelişim için bazı uygulamalar yapar. Ama devlet yıllar boyu çay-fındık almaz. Devleti ticaret yaptırıyoruz zorla. Devlet kendini zor çeviriyor. Memur kafasıyla ticaret olur mu? Devlet aldığı fındıktan zarar ediyor zaten. Devlet ihaleyle iş yaptığında da piyasanın üstünde fiyat alıyor. Her türlü zarar. kuracaksın fındık birliğini. Yurt dışı temsilcilerini pazar aramaya göndereceksin. Fındığı her türlü pazarlarız. Sonra 120’den fındığı alırım diyen fabrika abi 200’den alayım diyecek. de, olmaz bu iş. Hele karadenizde birlik olmak, iş yapmak falan düşününce bi komik geldi. Pazardan ürün alacağım. Herkes çok gergin. Adam ürünü satmak mı istemiyor anlamadımki 3 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Pazardan ürün alacağım. Herkes çok gergin. Adam ürünü satmak mı istemiyor anlamadımki Adam gergin olabilir de olmayabilir de, hem bu senin problemin değil kiii (Dursun Sarıoğlu ses tonuyla okuyalım) 😬 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Pazardan ürün alacağım. Herkes çok gergin. Adam ürünü satmak mı istemiyor anlamadımki marinada bile gerginler, o coğrafya kaderi, vodafone faturam geldi, adresim mudo mağaza olmuş, düzeltin diyorum, bişi olmaz diyorlar 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Son lastik ebat değişimi yaparken lastikçi denecek dalyaprak (eve yakın diye bir yere gitmişitm) sordu satacak mısın lastkleri diye, bunları çıkarırken, satarım dedim, kaça dedi, hiç anlamam ki sen söyle bir şey dedim, gitti geldi 4 bin vereyim dördüne anca o kadar dedi (sıfır 245/40/18 PS5, tanesi 6500 lira sıfırı), yok sağol kalsın dedim. Neticede adam ta Bolu'dan gelip 16 bine aldı. Dışarıdan salak gibi de görünmüyorum bence ama ar damarları çatlamış her şekilde şanslarını deniyorlar. 10 bin dese uğraşmazdım ilanla filan bırakırdım orada. O da 15'e satsa 5 bin kazanırdı ama yetmiyor. Eskiden olsa münakaşaya girerdim orada, şimdi ben anlamıyorum deyip çekiliyorum çok majör bir şey olmazsa. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos denize olta sallayıp beklemek bedava, cezası da yok... lastikçi deme tüylerim kabarıyor... bir conti bayii hariç Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos 5 bin için uğraşmak istemiyor. Çünkü zengin. Ama sorsan ekokomi kötü der. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos (düzenlendi) Yazlık için 7mt mütevazi bir mutfak dolabına 126.000 ankastre,aksesuar hariç fiyat verdiler bana bugün. Ben o yazlığı 112.000 e almıştım 12 yıl önce. 27 Ağustos tarihinde İbrahim Arslan tarafından düzenlendi imla 3 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Kırmızı Corsa Motor kırdım aşağı yukarı 75 e mal oldu, diğer yeşil olan 2. corsayı 21 bine almıştım, şimdi ortalama 4 corsa parasına bitane corsanın motorunu rektefe ettirmiş oldum 2 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Yarım yağlı tereyağı nasıl oluyor ya. Bu zaten normalde tamamen yağ değil mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Yarım yağlı tereyağı nasıl oluyor ya. Bu zaten normalde tamamen yağ değil mi? Muhtemelen böyle bir şey. 6 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: Kırmızı Corsa Motor kırdım aşağı yukarı 75 e mal oldu, diğer yeşil olan 2. corsayı 21 bine almıştım, şimdi ortalama 4 corsa parasına bitane corsanın motorunu rektefe ettirmiş oldum corsa yerine yaris alsan 125 binde motor yaptırmazdın belki Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: tereyağını evde yapsak %60-80’i ancak yağ olur. İçindeki suyu-sütü tamamen almak endüstriyel iş. Sanırım bu ürünlerde ona benzer durum var Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: corsa yerine yaris alsan 125 binde motor yaptırmazdın belki yaramı deşme japonca öğreniyorum akşamları, bundan sonra koniçiva olacağım 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos tam bilmiyorum ama yarım yağlı sütten tereyağ yaptıkları için yarım yağlı olmuş işin şakası gıda dedektifi paylaşıyor bu tip bilgileri Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos İşte yarısı tereyağı, yarısı size kalmış yağı. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: yaramı deşme japonca öğreniyorum akşamları, bundan sonra koniçiva olacağım başka sanatları da var. Anlatırım sonra 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: İşte yarısı tereyağı, yarısı size kalmış yağı. Yarısı bizden gibi demekki. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ağustos Paylaş 31 Ağustos zeytinyagi olurmu? Mahmut Yıldız yazdı: İşte yarısı tereyağı, yarısı size kalmış yağı. bebek yağı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts