Ü.Emre Kartal 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Servet Aydın yazdı: Yol kenarı tavuk pilav ayran 90 oldu burada. 70 idi. En ekonomik yemek şu an da o Tavuk çok sakat abi. Ete de benzemiyor zehirlenmesi. Bence sirkülasyonundan emin olunmayan yerde yenmemeli. Bu bölgede de yol kenarlarında kokoreç çoktur mesela. Fiyatlar 100-120 civarıydı en son yarım ekmek. Güncelleme almıştır kesin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Şu aletten aldım. Artık köpüğü de kendim yapıyorum. FEna değil en azında kaliteli şampuan kullanıyorum. 2-3 defa dolduruyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs 5LT pet içme suyu şişesi candır. sünger işinde tepesini kesiyorum, yıkamada evden alıp götürüyorum. bagajda her zaman istenirse bi sıvı taşıma olanağı.. asrın mucizesi 5LT pet. 1 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Metin Akbal yazdı: Şu pompa nasıl hakkat? 1 arkadaşla alıp yikayim diyorum. Pertoldeki tazyiki beklemiyorum da çeşmeye takılan tabancadan iyiyse düşünebilirim. Aşağıdaki de güzel iş görüyor. Kendi deposu var. 15 yada 20 litre olmalı. En kötü 1 damacana su yedek olur. Dışarıda bağımsız yıkanır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs son demlerinde kedi köpeğe su vermeye yem vermeye de yarıyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Hüseyin Sönmez yazdı: Aşağıdaki de güzel iş görüyor. Kendi deposu var. 15 yada 20 litre olmalı. En kötü 1 damacana su yedek olur. Dışarıda bağımsız yıkanır. Modeli nedir bunun? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Metin Akbal yazdı: Modeli nedir bunun? https://www.bosch-diy.com/tr/tr/p/fontus-18v-06008b6101 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Ü.Emre Kartal yazdı: Tavuk çok sakat abi. Ete de benzemiyor zehirlenmesi. Bence sirkülasyonundan emin olunmayan yerde yenmemeli. Bu bölgede de yol kenarlarında kokoreç çoktur mesela. Fiyatlar 100-120 civarıydı en son yarım ekmek. Güncelleme almıştır kesin. Belirli zaten aldığım yerler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Karşılıksız çek senet sayıları sürekli artıyor. Şu an krizin başlarını yaşıyoruz bence Nasılsa alıyorlar, 100 türk almasın 10 yabancı alsın yeter diyerek normalden fahiş fiyatla fazla kazanmaya çalışan esnaf da batıp gitsin. Zerre acımam 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: krizin kriz nedir kriteri nedir? 10bin volt mu 110 volt mu çarpmasını tercih ederiz mesela? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: kriz nedir kriteri nedir? 10bin volt mu 110 volt mu çarpmasını tercih ederiz mesela? Ben hep krizdeyim mesela. Göbeğimi dans ettirip önüme kürekle et döner döktürmediğim sürece krizde olacağım 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Servet Aydın yazdı: Yol kenarı tavuk pilav ayran 90 oldu burada. 70 idi. En ekonomik yemek şu an da o martı pilav... deniz kenari. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs simit en güzeli. bir de artık az yemeye başladım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: simit fiyatları ne oldu? en son bakanlık belirleyecekti onları , ben evde pişiriyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: fiyatları ne oldu? en son bakanlık belirleyecekti onları , ben evde pişiriyorum 10-15 yerine göre. evde pahalıya gelebilir.. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: fiyatları ne oldu? en son bakanlık belirleyecekti onları , ben evde pişiriyorum İş yerindeki markette simit 15 haşlanmış yumurta 7.5 tl Marketçi kafasına göre fiyat yazamıyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Ali Gülmez yazdı: İş yerindeki markette simit 15 haşlanmış yumurta 7.5 tl Marketçi kafasına göre fiyat yazamıyor simit 15 mi? İstanbul fırınlarında 10 lira. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: simit 15 mi? İstanbul fırınlarında 10 lira. Değişken. Az önce 12,5 liraya aldım. Ekşi mayalı (çiftli sanırım) ekmek 40 lira.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Değişken. Az önce 12,5 liraya aldım. Ekşi mayalı (çiftli sanırım) ekmek 40 lira.. ekşi mayalı full susamlı odun fırını simidini 10 liraya alıyorum. Gramı fazla. daha az gramajlı çıtır sokak simidi de 10 lira. 12,5-15 falan bunlar fahiş satıyor bence. Dükkan kiralarını bilemem. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: ekşi mayalı full susamlı odun fırını simidini 10 liraya alıyorum. Gramı fazla. daha az gramajlı çıtır sokak simidi de 10 lira. 12,5-15 falan bunlar fahiş satıyor bence. Dükkan kiralarını bilemem. İstanbul’da bir dükkan kirasının yarısından azdır. Muhtemelen dükkan da kendilerinindir. Parayı seviyorlar demekki. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Ankaranın simitinin tadı neden farklı? Çok güzel tadı var. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Limon 3 harfli markette 75 tl , @Ali Gök neler oldu gündemi takip edemedim bir süredir Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Köksal Yılmaz yazdı: Limon 3 harfli markette 75 tl , @Ali Gök neler oldu gündemi takip edemedim bir süredir geçen sene 50 kuruş teklif edildiği için çifçide satmadı başında çürüdü bir kısmı kökten ağacı kesti . . depoyada limon konamadı az konunca depoya limon şuan uçtu bişe yok yani çifçilik bi durum şimdi güncel rakam 7 lira flan teklif ediyorlar ondada tonajı %50 eksik görüp aslında 3.5 4 teklif ediyorlar . bu limınu 4 den alacaklar siz 120 ye yiyceksiniz yine. isyan etmezseniz istanbulda ekmek bulamazsınız paranızla bi kaç seneye üreticinin zarar ettiği hiçbir sistem sonsuza kadar gitmez bir gün üretmez o üreten başka iş bakar kendine piyasa boşluğu kendi akışıyla doldurur. he zaten amaç da bu gibi duruyor ülkede ben vatandaşada üzülmüyorum artık kendi seçimleriydi bu nokta 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz bu arada şuan sizin 75 100 liraya yediğiniz limonu çifçinin elinden 50 kuruşa aldılar siz 100 liraya yiyorsunuz . tekrar yazayım dedim limonu olan çifçi zengin oldu algısına kapılmayın diye gerçek bu 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Ali Gök yazdı: geçen sene 50 kuruş teklif edildiği için çifçide satmadı başında çürüdü bir kısmı kökten ağacı kesti . . depoyada limon konamadı az konunca depoya limon şuan uçtu bişe yok yani çifçilik bi durum şimdi güncel rakam 7 lira flan teklif ediyorlar ondada tonajı %50 eksik görüp aslında 3.5 4 teklif ediyorlar . bu limınu 4 den alacaklar siz 120 ye yiyceksiniz yine. isyan etmezseniz istanbulda ekmek bulamazsınız paranızla bi kaç seneye üreticinin zarar ettiği hiçbir sistem sonsuza kadar gitmez bir gün üretmez o üreten başka iş bakar kendine piyasa boşluğu kendi akışıyla doldurur. he zaten amaç da bu gibi duruyor ülkede ben vatandaşada üzülmüyorum artık kendi seçimleriydi bu nokta seneye soğanı gör. aynısı oluyor. bu sene yok soğan filan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts