Emrah Altun 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Bu konunun üzerine şu haberi okuyunca buraya yazmak istedim: Oto yıkama işi zorlaşıyor - Haberler "Osmaniye'de oto yıkama işi yapan esnaf Emre Kalkan, araç yıkama işlerinin eskisi gibi olmadığını, vatandaşların daha ucuza mal etmek için araçlarını petrol istasyonlarında kendilerinin yıkadığını söyledi." Esnaflar farkında değiller ama kendi ayaklarına sıkıyorlar işte. Bundan sonra herkes kendi işini kendi görecek veya bir yakınına gördürecek. Milletin ayağını kestiler artık dükkanlardan. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Ben geçen sene şarjlı oto yıkamamı aldım, benzinlikte dahi yıkamıyorum, kimsenin olmadığı dağ başında bir çeşme bulup kafama göre takılıyorum, hemde boşa akan suyu değerlendirmiş oluyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Emrah Altun yazdı: Bu konunun üzerine şu haberi okuyunca buraya yazmak istedim: Oto yıkama işi zorlaşıyor - Haberler "Osmaniye'de oto yıkama işi yapan esnaf Emre Kalkan, araç yıkama işlerinin eskisi gibi olmadığını, vatandaşların daha ucuza mal etmek için araçlarını petrol istasyonlarında kendilerinin yıkadığını söyledi." Esnaflar farkında değiller ama kendi ayaklarına sıkıyorlar işte. Bundan sonra herkes kendi işini kendi görecek veya bir yakınına gördürecek. Milletin ayağını kestiler artık dükkanlardan. eskiden dolar bazında ne istiyormuş şimdi ne istiyormuş bi baksınlar. fiyatlar olağanüstü. bende o para yok. olan versin. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Tampon sökme 1000 lira ya geri takmayacaksak ben 4 te bir fiyata sökerim. Çağlar Bayur yazdı: 155 e kurulu düzen şahin tesisatı var 6985 li felan , teypte de yunuslar geziiyor polis olanlar mı? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: polis olanlar mı? 112 ye o seti alamazsın Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Aldanmamak elde değil. Az aldanmaya çalışıyoruz. Yoruyor. 90’larda dolar 10 senede 300 katına çıkmıştı. Esnaf böyle değildi. Başka bir şey var bunun altında 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aldanmamak elde değil. Az aldanmaya çalışıyoruz. Yoruyor. 90’larda dolar 10 senede 300 katına çıkmıştı. Esnaf böyle değildi. Başka bir şey var bunun altında buzdolabı yoktu. şaka bir yana köy ortamında sadece yaza özel olsa da buzdolabı ve elektrik olmayan bir dönemi ben kendi adıma yaşadım. Ödevleri hava kararmadan yapmak zorundaydım gece gaz lambasında çalışılmıyordu. 1976-77-78 felan o dönemler. Kıbrıs savaşında kırtasiyeciden mavi kağıt alıp camları kaplamıştık. karartma şehir evinde. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Başka bir şey var bunun altında gagıla özal DÇM yaz. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Esnaf böyle değildi. sağa viraj sonrası sola var, gereğinden hızlı geldin , kurtulma şansın var, sola viraj sonrası sağa U dönüşü de varsa..... acentanı ara Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: gereğinden hızlı geldin , Ben? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben? radara girmeyen kipritçi ben tanımadım hep bir aksiyon 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: radara girmeyen kipritçi ben tanımadım hep bir aksiyon Atkinson demek istediniz galiba 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: Atkinson demek istediniz galiba Gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: radara girmeyen kipritçi ben tanımadım hep bir aksiyon Az yakınca ayağı korkak olmuyor kibrit sahiplerinin 1 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Emrah Altun yazdı: Bu konunun üzerine şu haberi okuyunca buraya yazmak istedim: Oto yıkama işi zorlaşıyor - Haberler "Osmaniye'de oto yıkama işi yapan esnaf Emre Kalkan, araç yıkama işlerinin eskisi gibi olmadığını, vatandaşların daha ucuza mal etmek için araçlarını petrol istasyonlarında kendilerinin yıkadığını söyledi." Esnaflar farkında değiller ama kendi ayaklarına sıkıyorlar işte. Bundan sonra herkes kendi işini kendi görecek veya bir yakınına gördürecek. Milletin ayağını kestiler artık dükkanlardan. Adam şikayet ediyor. Ne kadar ilginç. Birileri esnafa ciro garantisi mi veriyor da sürekli şikayet edip bir çözüm bulunmasını istiyorlar anlamıyorum. Demek ki millet hizemetin ve bedelinin karşılığından memnun değil. 1 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Hüseyin Sönmez yazdı: Adam şikayet ediyor. Ne kadar ilginç. Birileri esnafa ciro garantisi mi veriyor da sürekli şikayet edip bir çözüm bulunmasını istiyorlar anlamıyorum. Demek ki millet hizemetin ve bedelinin karşılığından memnun değil. Galiba köprü geçiş garantisi gibi aylık araç yıkama garantisi bekliyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Dün.. su+köpük+su üçlemesi ile 75 liraya cillop gibi yaptım.. Yıkamacı arkadaş, önce modeline sonra boyuna bakıyor.. En az 500 isterdi.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Dün 2 arabayıda iç dış yıkadım, çakmaklıktan çalışan süpürge ile de süpürdüm, makinenin şarjı da yetti ikisine. Maliyet yakıt sadece Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Selçuk Bakış yazdı: Dün 2 arabayıda iç dış yıkadım, çakmaklıktan çalışan süpürge ile de süpürdüm, makinenin şarjı da yetti ikisine. Maliyet yakıt sadece onuda komşudan aldıkmıyd... ay pardon yine birine benzettim. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Selçuk Bakış yazdı: Dün 2 arabayıda iç dış yıkadım, çakmaklıktan çalışan süpürge ile de süpürdüm, makinenin şarjı da yetti ikisine. Maliyet yakıt sadece Şu pompa nasıl hakkat? 1 arkadaşla alıp yikayim diyorum. Pertoldeki tazyiki beklemiyorum da çeşmeye takılan tabancadan iyiyse düşünebilirim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Bu kafayla devam etsinler. 200 TL ye yıkayan yıkıyorda 500 TL ye yıkayan neden 200 TL ye yıkayamıyor. Maliyet diceksiniz de öyle bir güzel öpüyorlar ki adamı maliyet falan hikaye. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Metin Akbal yazdı: Şu pompa nasıl hakkat? 1 arkadaşla alıp yikayim diyorum. Pertoldeki tazyiki beklemiyorum da çeşmeye takılan tabancadan iyiyse düşünebilirim. Öyle aman aman bir basıncı yok, çeşmeye takılan tabancanın basıncı nasıl bilmiyorum ama çeşmenin kendi basıncından yüksek. Memnunum https://app.hb.biz/EzrlQKKEfJ4l 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Geçen tampon braketini kendim değiştirirken fark ettim, tampona 750₺ sök tak parası çok ya. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Lokantalar çok fena saplıyor, hiç acımaları yok. iş için 1 seneye yakındır çogunlukla şantiyedeyim Eskişehir'de. Sevdiğimiz 3-4 yer var akşam yemek yediğimiz. Gecen mayıstan beri %100 ila 150 koydular. Gecen hafta garson cacık vereyim mi abi çok iyi dedi.Ver dedik. Kasada baktım 5-6 kaşıklık cacık 70 tl imiş. 1 kaşık yoğurt gerisi su lan, ayıptır. 33lük sular da 15 ila 30 TL bu arada onu da pas geçmeyeyim. Et yersek her gün 400, sebze yersek 300 veriyoruz, tatlı yok, çorba yok, yanına pilav sadece. Gecen sene bu zaman maksimum 180 ödüyorduk. Yusufeli döner geçen mayısta 140 idi nisanda son gittiğimde 275 olmuştu. Hesaplı yemek veren yerler var, bir yiyorsun 1 hafta sindirim sistemi pert oluyor. Allahtan görev bitti dönüyorum. Lokantacıların hiç acıması yok. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Yol kenarı tavuk pilav ayran 90 oldu burada. 70 idi. En ekonomik yemek şu an da o Yorum bağlantısı
Recommended Posts