Ali Darbaz 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Alpay Sumer yazdı: Başlığı okuyamadım.. Hadi onu gectim konuyuda anlamadım.. simdi kim aldı ne aldı niye aldı ? Çağlar abi böyle pasta yapmayı nerden ögrendi 😂 Başlık Almancada İntercooler demek. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Başlık Almancada İntercooler demek. O da ingilizcede ara soğutucu demek. 1 7 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs İlkay Başaran yazdı: O da ingilizcede ara soğutucu demek. Yani Cağlar avi diyorki, Turbosu olan bir mercedes almışlaar. Ama Turbosu olup zincirli motor mercedes Beniznlimi yoksa Dizelmi. Onuda öğrenirsek ve hangi döneme ait olduğunuda çıtlatırsa Servet abinin hangi EMELle almış öğrenirdik. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs W203 kompressor galiba, hayırlı uğurlu olsun abi😄🧿 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Üfff çok tatlı bir araba tipiymiş. Ben olsam Mercedes zincirli ve İntercoolerlı olan araba alacak olsam bunu alırdım. https://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-mercedes-benz-2011-mercedes-c180-1.6-amg-185-bin-km-ledli-hatasiz-cam-gibi-1140835683/detail 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs (düzenlendi) Zincirli motor deyince zihnimde canlanan bu. Hayırlı olsun üstad..Arada yağ koymayı unutma sakın..Şimdi bunların elektriklileri de çıkmıış..Onlar da iyi deyolar.. 10 Mayıs tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 2 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Çay iç sandviç ye meyve sularını bitir. Yetmedi farları gecenin köründe ayarlat.. 500 yuro da el emeği vermeden git. Çok kınıyorum 11 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs Yazar Paylaş 10 Mayıs Servet Aydın yazdı: Çay iç sandviç ye meyve sularını bitir. Yetmedi farları gecenin köründe ayarlat.. 500 yuro da el emeği vermeden git. Çok kınıyorum iki lafın belini kıracağız tezgahta 1000Volt ark yapıyor.... zor kaçtık Furkan Avcı yazdı: Yıldız vardı ya satılık, onu verirdik o 4 beden büyük bea 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: iki lafın belini kıracağız tezgahta 1000Volt ark yapıyor.... zor kaçtık Hayvan böyle geliyor bu taraftan Bi bakıyor etrafa Sonra tele dokunuyor Çatt 😂 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Akşam olmamış mı? Bence portifin üstünde temmuza kadar sabahlar olmasın partisi yapılıyor Nerde akşam orda sabah da olabilir Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs O fotoğraflara ulaştım. İşte o fotoğraflar. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Selim Bilgin yazdı: O fotoğraflara ulaştım. İşte o fotoğraflar. At bana da meraktan bi hal oldum Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Tamam tamam açıklıyorum. Plaka takılırken; İlk sürüş; Mercedes'e binmenin gururu; İlk depo; 3 17 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs E akşam olmuş üstüne sabah olmuş, bir akşam daha mı bekleyeceğiz? Kim aldı ne aldı niye aldı? Kim aldıysa hayırlı olsun şimdiden. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Almanca bilgim gençken izlediğim filmlerden ibaret. Başlıktan birşey anlamadım ama bir alman olayı var herhalde😁 7 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs (düzenlendi) Erhan Doruk yazdı: Almanca bilgim gençken izlediğim filmlerden ibaret. O çok kötü birşey. Bazen akılda kalan kelimeleri alakasız yerde telaffuz ettiğim olmuştu Renk : Beyaz 11 Mayıs tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Başlık Almancada İntercooler demek. Yok aslında Kompressor demek istemiş, Türkçe si anlaşılmadığı gibi Almanca sı da anlaşılmıyor 6 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Servet Aydın yazdı: Çay iç sandviç ye meyve sularını bitir. Yetmedi farları gecenin köründe ayarlat.. 500 yuro da el emeği vermeden git. Çok kınıyorum Aynı isteklerim vardı allien dahi aldım ama sonuç hüsran.... Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Feribottan inişi yok mu 😂 Bu var 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts