H.Cenk Bayrakçı 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs @Fatih Keskin Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Nicht sprechen mit dem wagenführer. (Bizim okulun eski servisi mercedeste yazardı). 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs Yazar Paylaş 14 Mayıs Ümit Türk yazdı: Konu sahibi Çağlar abi araç sahibi Fatih abi. Devreler yandı. Niye böyle yapünüz. Bir gıdım aklımız var zaten sıtmaya razı etme hikayesi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: @Fatih Keskin Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Nicht sprechen mit dem wagenführer. (Bizim okulun eski servisi mercedeste yazardı). Nicht sprechen mit dem wagenführer. Bizim okulun eski servisi mercedeste yazardı mı demek? 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Nicht sprechen mit dem wagenführer. Bizim okulun eski servisi mercedeste yazardı mı demek? Führer falan dediğine göre, padişahım çok yaşa minvalinden bişey olmalı 1 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Cem Işık yazdı: Führer falan dediğine göre, padişahım çok yaşa minvalinden bişey olmalı Yok, wagenführer şöför anlamında, tam çevirisi araç komutanı Şöförle konuşulmaz demek istemiş 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Vayy başkanım hayırlı olsun . Yazdım sanıyordum yazmamışım . 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Nicht sprechen mit dem wagenführer. Bizim okulun eski servisi mercedeste yazardı mı demek? Kasksız motora mı binyorsun sen? Körfez rüzgarı çarpıyor galiba... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs Yazar Paylaş 14 Mayıs İlkay Başaran yazdı: eski servisi mercedeste virgülü sen koyacan 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Cihat Küçükay yazdı: Yok, wagenführer şöför anlamında, tam çevirisi araç komutanı Şöförle konuşulmaz demek istemiş Üstün almancamla kendimce çeviri yapmıştım ne güzel 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: @Fatih Keskin Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Nicht sprechen mit dem wagenführer. (Bizim okulun eski servisi mercedeste yazardı). Don't talk to the driver 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Şu nasıl? Wenn Sie mit dem Fahrer reden, kommen Sie nicht weiter. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Servet Aydın yazdı: Ceza yedim boşanıyorum mu yazıyor? Hmm route 67 de bir hotelden yazılmış ileti bu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Hmm route 67 de bir hotelden yazılmış ileti bu Nalakası var? 4 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Başkan hayırlı olsun. Forumun adını Yıldızclub yapalım 😄😄 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Fatih bey hayırlı olsun. Forum gerilimi yavaş yavaş artırmayı seviyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts