Mustafa Tüfekçi 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Selim Bilgin yazdı: Bu kadar yaygaraya fındık motorlu C mi geldi ya. Üstte yazmış ya sigorta sisirmesi ikame araç kaydı vardır yazacak belliki tramer de Yoksa Çağlar bayır bu kadar yaygara yapmaz Yine yeni bişi deniyor Yetkili servisten alınan da bişi sezmeliydin Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Herkese çok teşekkürler yaptık bi değişiklik bugün Tekirdağ gittim geldim tamam Mercedes E den başlar ama bu da fena değil be 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Herkese çok teşekkürler yaptık bi değişiklik bugün Tekirdağ gittim geldim tamam Mercedes E den başlar ama bu da fena değil be Tatlısını yiyelim de, ben A'ya da tamamım yani 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Allah' ım sen konuyu biliyorsun. Amin... 8 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Herkese çok teşekkürler yaptık bi değişiklik bugün Tekirdağ gittim geldim tamam Mercedes E den başlar ama bu da fena değil be Yeni e ler de 180 den başlıyor zaten :P 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Allah' ım sen konuyu biliyorsun. Amin... montajdayım az ses etmeseniz Fatih Keskin yazdı: ama bu da fena değil be gece 1 de mekandan çıkan uyuşukların üstüne sürünce bu da iş görüyor 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Sendeki S işimi görür aslında hepsi 2 cam açılıyo Çağlar Bayur yazdı: montajdayım Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: montajdayım az ses etmeseniz Neden böyle bir arama yaptım ki? İstemsizce... 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Herkes günahını bilirmiş bize sorma, @Çağlar Bayura hiç sorma.... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Tamer Topaç yazdı: İstemsizce... ts-s20 felan... ruhumuz apaçi... yutupta 200 binlik sistem kurdum videolarına baktım da... tısss 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Fati hayırlı olsun severiz C180 komp. Bir gün herkes yıldızcı olacak (birisi şu emmiyi ikna etsin artık, yıldız yaşı geleli 5 yıl oldu) 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Önder Özcan yazdı: Fati hayırlı olsun severiz C180 komp. Bir gün herkes yıldızcı olacak (birisi şu emmiyi ikna etsin artık, yıldız yaşı geleli 5 yıl oldu) Öhhhöm, öyle bir yaş mı varmış? 1 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Furkan Avcı yazdı: Öhhhöm, öyle bir yaş mı varmış? Makam şöförlü kullanılanlarda yaş sınırlaması yoktur. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: Makam şöförlü kullanılanlarda yaş sınırlaması yoktur. C320 yi aldığımda 30 yaşındaydım S inde makam şöförü benim gerçi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Furkan Avcı yazdı: Öhhhöm, öyle bir yaş mı varmış? önemli olan kendini ne zaman hazır hissettiğin ile alakalı kimisine bu yaş 30 kimisine 60 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Benim olmasını istediğim mercedes benim gücüm yetmiyor 2 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Benim olmasını istediğim mercedes benim gücüm yetmiyor Travego mu alacan emmi ? Ufaktan başla yine de 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Hayırlı olsun Fatih Abi, Şimdi senin garajda neler var 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Tatlısını yiyelim de, ben A'ya da tamamım yani öğle yemeğine ne zaman geleyim çağırmıştın ya Tamer Topaç yazdı: Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Allah' ım sen konuyu biliyorsun. Amin... benim otopark ı bulmadan senin işin olmaz İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun topraam saol beya Talha Bilgi yazdı: Abi, Hayırlı olsun... /////AMG teşekkürler kardeşim Önder Özcan yazdı: Fati hayırlı olsun severiz C180 komp. Bir gün herkes yıldızcı olacak (birisi şu emmiyi ikna etsin artık, yıldız yaşı geleli 5 yıl oldu) o iyice ihtiyarlamış gözleri yakın ı görmüyor artık chery versek anlamaz Furkan Avcı yazdı: Öhhhöm, öyle bir yaş mı varmış? sen gençmisin ki Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun Fatih Abi, Şimdi senin garajda neler var focus 1 mondeo mk3 nissan quasghai bi de c geldi işte 4 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Fatih bey hayırlısı olsun, tekerine taş değmesin 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Konu sahibi Çağlar abi araç sahibi Fatih abi. Devreler yandı. Niye böyle yapünüz. Bir gıdım aklımız var zaten 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Fatih Keskin yazdı: focus 1 mondeo mk3 nissan quasghai bi de c geldi işte Maşallah abi nazar değmesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts