Mehmet Ozyurek 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Erdem Doğan yazdı: Türkçe si anlaşılmadığı gibi Almanca sı da anlaşılmıyor Sözlüğe baktım da.. Gayet anlaşılıyor.. Senin almanca henüz yetersiz galiba 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Sözlüğe baktım da.. Gayet anlaşılıyor.. Senin almanca henüz yetersiz galiba Evet konudaki 216 kisi de anlamadigina göre bizde problem var Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Bana verilen yetkiye dayanarak konuyu silcem artık haa Ne aldınız yahu? 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs siyah b,r 4x4 diesel almaya giden ne alıp çıkar? ruhsat sahibi açıklasın @Fatih Keskin 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Arabayı da biliyorum kimin aldığını da biliyorum. Makul bir teklifle dilimin bağı çözülebilir😋 Çağlar Bayur yazdı: siyah b,r 4x4 diesel almaya giden ne alıp çıkar? ruhsat sahibi açıklasın @Fatih Keskin Beyaz bir arkadan itiş benzinli alır tabiki.. Ağzının tadını biliyor, boşa başkan olunmuyor.. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Cem Işık yazdı: Beyaz bir arkadan itiş benzinli alır tabiki.. Ağzının tadını biliyor, boşa başkan olunmuyor.. C212 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Suyu bulandırmayalım:) Beyaz bir Mercedes ama ne? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: Aynı isteklerim vardı allien dahi aldım ama sonuç hüsran.... Dooğru zamanda doğru yerde olunmalı 😁 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Selim Bilgin yazdı: C212 Ondan vardı zamanında başkanda. Bu başka bir yıldız.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Servet Aydın yazdı: Dooğru zamanda doğru yerde olunmalı 😁 haşhaşsız olursa sandviçe elimi bie sürmem baştan söliim 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: haşhaşsız olursa sandviçe elimi bie sürmem baştan söliim Kızarmış ekmeğe tereyağıyla haşhaş ezmesi sürerim abi senin için. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Cem Işık yazdı: Ondan vardı zamanında başkanda. Bu başka bir yıldız.. Hedef saptırıyoruz şurada. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Cem Işık yazdı: Kızarmış ekmeğe tereyağıyla haşhaş ezmesi sürerim abi senin için. bunla sürülecek ise şimdi oldu işte Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bunla sürülecek ise şimdi oldu işte Ağzının tadını bilen, damak çatlatan lezzetlere aşina adamın hali bir başka oluyor yahu.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs kavşaklarda herkes yol verince içim bir tuaf oluyor, ağlıyorum yahu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Önce LPG sevicilik Şimdi de Mercedes sevicilik, Çağlar abiden kıyamet alâmetleri volume2 Alana hayırlı olsun, Almanlar da kompresör e kompresör diyor size ne sattılar komprssor diye 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: kavşaklarda herkes yol verince içim bir tuaf oluyor, ağlıyorum yahu Konuya girip hala fotoğraf göremeyince içimin olduğu gibi mi abi🥹😄 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Mustafa Tüfekçi yazdı: Almanlar da kompresör e kompresör diyor size ne sattılar komprssor diye satış pazarlama lisanı başka teknik başka olabiliyor, bmw de 4 kapılıyı coupe diye satıyor. Mustafa Tüfekçi yazdı: Mercedes sevicilik, mersoyu sevmeyen taş olur yahu E250cgi verdiler de biz mi binmedik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Mehmet Yeter yazdı: Hadi Çağlar abi c63 deyiver. 2400usd a o iş biter 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Tamam tamam otomobili ben aldım geçen hafta sonu karar verdim cuma işlemler bitti c180 kompresör aracı yetkili servisten aldım km düşük bakımları tamamen servisten olunca dayanamadım. 30 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs yoldan geçerken hiç baktırtmadan alınan araba en iyisidir kullanabildin mi hiç Fatih Keskin yazdı: yetkili servisten aldım notere kadar eqb ile mi götürdüler Yorum bağlantısı
Recommended Posts