Çağlar Bayur 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs O bir...... Kuğu postunda zincirli motoruna hava basılmış yıldız.... devamı akşama.... vesile ile noterler işlem yapmaya sıra no basmakta. 11 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Çekirdeği ve meyve suyumu aldım bağdaş kurdum heyecanla bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Ümit Türk yazdı: Çekirdeği ve meyve suyumu aldım bağdaş kurdum heyecanla bekliyorum. Gugıla yazdım Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs @Çağlar BayurAbi ile uzun uzun istişare ettik, çok sağlam bir pazarlık oldu. Araba var, ruhsat yok. Ruhsatı bulsak, anahtar yok. Yüksek katlardakilerin tümü devreye girdi. Ve mutlu son. O artık benim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Tamer Topaç yazdı: @Çağlar BayurAbi ile uzun uzun istişare ettik, çok sağlam bir pazarlık oldu. Araba var, ruhsat yok. Ruhsatı bulsak, anahtar yok. Yüksek katlardakilerin tümü devreye girdi. Ve mutlu son. O artık benim. Dün bişey oldu da.. ben gidip bi öpeyim diyordu.. Hayatta vermez onu 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Ne oluyor beya zincir filan yazılmış büyük fantezi var....... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs Yazar Paylaş 10 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Ne oluyor beya zincir filan yazılmış ön sağ hoparlörde kaçta kessem de da arkalar daki 125hz i dengelese diyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Ne oluyor beya zincir filan yazılmış Servet ML almış diyorlar.. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs Yazar Paylaş 10 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: büyük fantezi var....... Mehmet Ozyurek yazdı: Servet ML almış diyorlar.. zigon alır anca artık 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs Yazar Paylaş 10 Mayıs Önder Özcan yazdı: Görmeden inanmayız poşet var mı? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: poşet var mı? Gerek yok, işbank hemen şorda. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Tamer Topaç yazdı: @Çağlar BayurAbi ile uzun uzun istişare ettik, çok sağlam bir pazarlık oldu. Araba var, ruhsat yok. Ruhsatı bulsak, anahtar yok. Yüksek katlardakilerin tümü devreye girdi. Ve mutlu son. O artık benim. ama hangisi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Hayırlı olsun, kim ne aldıysa anahtarları getirsin, piste araba lazım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Metin Akbal yazdı: Zincirli motor deyince aklıma 1.6 CDTI geliyor Emin misin 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Abi bizde akşam oldu ya. Avrupa saatine göre mi hesap yapılıyor? 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Emin misin Fotoğrafa bakınca 100 bin TL gitti. 8 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Başlığı okuyamadım.. Hadi onu gectim konuyuda anlamadım.. simdi kim aldı ne aldı niye aldı ? Çağlar abi böyle pasta yapmayı nerden ögrendi 😂 1 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts