Yücel Gezgin 8 Mayıs 2024 Paylaş 8 Mayıs 2024 Arkadaşlar merhaba iyi günler dilerim vw 1.2 tsi jettamı sattım,2016 modeldi ilk sahibiydim,2 aya yakın ilanda kaldı sonunda satıldı,alan kişi güle güle kullansın,Vw golf 1.0 impression manuel (otomatik bu kasada yok ) bakıyorum 2022-2023 düşük km,pek fazla bilgimde yok ,sizlere danışmak istiyorum,1.0 motor sıkıntı çıkarırmı?çekiş gücü v.s 1.2 jetta kalkışlarda biraz hantaldı,1.0 nasıl olur sizce tereddütte kaldım.Değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim, başka markada olabilir, Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 8 Mayıs 2024 Paylaş 8 Mayıs 2024 1.0tsi, 1.2 tsi dan daha performanslı diyebiliriz ama vw grubunda hele ki golf olunca manuel almak mantıklı olmuyor manuel vites golf ya da polonun satışı yavaş oluyor ben olsam dsg li bir model bakarım 2 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 8 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2024 Ali Gülmez yazdı: 1.0tsi, 1.2 tsi dan daha performanslı diyebiliriz ama vw grubunda hele ki golf olunca manuel almak mantıklı olmuyor manuel vites golf ya da polonun satışı yavaş oluyor ben olsam dsg li bir model bakarım Yeni kasa olduğu için tav oldum tabi sizler daha iyi bilirsiniz.Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Mayıs 2024 Paylaş 8 Mayıs 2024 1.0 biraz dah homurtulu calısıyor.. Ama bence sizi Çekiş ve güc yönünden rahatsız etmez.. artık manuel tercih edilmemeye basladı.. Ha uzun vade binecekseniz sorun yok ama kısa sürede yine degisirim derseniz manuel vites biraz zor satılıyor.. Ama hersey birtarafa ben manuel vites golfü ayrı seviyorum.. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 8 Mayıs 2024 Paylaş 8 Mayıs 2024 Yücel Gezgin yazdı: Yeni kasa olduğu için tav oldum tabi sizler daha iyi bilirsiniz.Teşekkürler. aynı para ise golf 7 makyajlı kasa 1.0 tsi dsg tercih edilebilir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 8 Mayıs 2024 Paylaş 8 Mayıs 2024 (düzenlendi) Yücel bey merhaba. Şahsi fikrim Golf 8 bende ilk inceledigim günden bu yana olumsuz bir hissiyata sahip. Önden görünüşü, tuşların dokunmatik olması yazılımsal olarak bir çok kişinin sorun yaşadığını belirtmesi ve 7. Nesle göre kalite hissiyatının geride olması beni rahatsız ediyor. Uzun zamandır internette golf 8 araçları ile ilgili yazılanları okuyorum. Bir otomobil tutkununun, yeni kasa aracini satip eski kasaya dönmek istiğini hiç görmemiştim. Ancak Golf 8 araçları yaptiklari yazilimsal arizalar nedeniyle birçok kullanıcısına eski kasa arabalarını rahmetle aratır durumda. Ben olsam ne alırdım ? sorusunun yanıtına gelince ; Param 1300 -1400 bantına yetiyorsa 2023 Ford Kuga 1.5 ecoboost style düz vites yada yetmiyorsa 1000 1200 bantında Ford Focus 1.0 125 bg. Ama mutlaka hatcback.. https://shbd.io/s/MqlIpIub Yada https://shbd.io/s/T6CgV6Lv Not: Beyaz renk hastalığımın bu kadar ilerlediğini fark etmemiştim. Ama çoook yakışiyor dimi. 8 Mayıs 2024 tarihinde Mustafa Erkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Mayıs 2024 Paylaş 8 Mayıs 2024 (düzenlendi) manuel araba almazdım zarar yazar ileri vadede 8 Mayıs 2024 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs 2024 Paylaş 8 Mayıs 2024 Yücel Gezgin yazdı: 1.2 tsi jettamı sattım manuel miydi otomatik mi? 1 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 9 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2024 (düzenlendi) Mustafa Erkan yazdı: Yücel bey merhaba. Şahsi fikrim Golf 8 bende ilk inceledigim günden bu yana olumsuz bir hissiyata sahip. Önden görünüşü, tuşların dokunmatik olması yazılımsal olarak bir çok kişinin sorun yaşadığını belirtmesi ve 7. Nesle göre kalite hissiyatının geride olması beni rahatsız ediyor. Uzun zamandır internette golf 8 araçları ile ilgili yazılanları okuyorum. Bir otomobil tutkununun, yeni kasa aracini satip eski kasaya dönmek istiğini hiç görmemiştim. Ancak Golf 8 araçları yaptiklari yazilimsal arizalar nedeniyle birçok kullanıcısına eski kasa arabalarını rahmetle aratır durumda. Ben olsam ne alırdım ? sorusunun yanıtına gelince ; Param 1300 -1400 bantına yetiyorsa 2023 Ford Kuga 1.5 ecoboost style düz vites yada yetmiyorsa 1000 1200 bantında Ford Focus 1.0 125 bg. Ama mutlaka hatcback.. https://shbd.io/s/MqlIpIub Yada https://shbd.io/s/T6CgV6Lv Not: Beyaz renk hastalığımın bu kadar ilerlediğini fark etmemiştim. Ama çoook yakışiyor dimi. Değerli fikirlerinize çok teşekkür ederim.. Ali Gök yazdı: manuel araba almazdım zarar yazar ileri vadede Teşekkürler, doğru söylüyorsunuz ali bey sağolun. Çağlar Bayur yazdı: manuel miydi otomatik mi? Evet manueldi çağlar bey.. 9 Mayıs 2024 tarihinde Yücel Gezgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2024 Paylaş 9 Mayıs 2024 Yücel Gezgin yazdı: Evet manueldi çağlar bey.. zarar yazıp zor sattınız mı ? Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 9 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: zarar yazıp zor sattınız mı ? Aynen öyle 25 bin kmde çok temizdi ama çok zor sattım,manuel diyemi öyle oldu acaba? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Mayıs 2024 Paylaş 9 Mayıs 2024 Sıfır araçların fiyatları uygunken ikinci elin zor satılması normal. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2024 Paylaş 9 Mayıs 2024 Yücel Gezgin yazdı: Aynen öyle 25 bin kmde çok temizdi ama çok zor sattım,manuel diyemi öyle oldu acaba? bu ay ki piyasada 750-780 e hızlıca gidebilir mesela 900 950 de bekleyebilir, 25 bin iyiymiş benim listem olsa alırdım, otomatiği manueli zevk ihiyaç meselesi, mesela 200 de bir manuel jettamı hızlı gider dsg li olan mı diye düşünebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Mayıs 2024 Paylaş 9 Mayıs 2024 Bir ilan da ben paylaşayım 🤩 https://shbd.io/s/bpLigMu3 2 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 9 Mayıs 2024 Paylaş 9 Mayıs 2024 Bahsettiğiniz araca biniyorum. Kronik gördüğüm sağ koltuk zayıfları tanıyıp emniyet kemeri uyarısı vermekte naz ediyor. Debriyaj bölgesinin ordan değişik sesler gelebiliyor. İmpression görece boş geliyor insana. Bir kaç ekleme ile (ön arka park sensörü, kamera, katlanır ayna) normal hale gelebiliyor. Yazılımsal bir şey yaşamadım. Geçen ay senelik bakıma 6600 ödedim. Focus aslında almak istediğim araçtı bu nasip oldu. Ford ta motor güçleri değişti 1.0lar 155 bg yazıyor. Sıfır focusa binen iki arkadaş donanım olarak çok daha dolu araba binmelerine rağmen golf diyorlar. Kuga 1.5 benzinli düşük beygirli olana mesafeli olun bence. Alınır mı uygun fiyat olursa alınır tabiki . Tam çözemedim ama insanlara bu araç şöyle boş ,böyle eksik filan dediğim zaman, arkasından ama golf diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 9 Mayıs 2024 Paylaş 9 Mayıs 2024 Otomatik 1.0 etsi life paket hibrid modelini tavsiye ederim. Sadece şanzıman değil motor ve donanım da değişiyor. Bu hafta 1300 tl ye Çorum dan bir arkadaşa aldık o da manuel çıktığı yolu otomatik alarak tamamladı. Bu arada aldığımız araç 2021 model 40 bin km hatasız katlanır ayna, ışıklı r panjur ve 18 jant bayide yapılmış hallice ekstraları vardı yine 1300 e bakıyorum seçenek var sarı sitede üstelik 20 bin km civarı Bir önceki nesil kıyasına gelirsek Golf 7 Golf ün şahsi fikrimdir Nirvana'sı bu kasaya kadar favorim golf 4 idi fakat 7 bence harika bir araba Yeni nesil araçlarda bolca dijital özellik ve geri dönüşüm malzeme kullanılıyor bu da bir nevi otomobil dünyasında başka bir çizgiye geçiş kanımca 90 larda Yaşar, İzel, Sezen nin şarkılarıyla mest olurken 2020 lerde autotune lu getto apaçi müziklerine kaldık ama zevk meselesi işte belki Tarkan ın şarkıları gibi sonradan sonradan severiz 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Mayıs 2024 Paylaş 10 Mayıs 2024 Golf 7 1.5 tsi cidden çok güzel kombin. İki katı fiyatlı araba gibi hissettiriyor sürerken. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2024 Paylaş 10 Mayıs 2024 Selim Bilgin yazdı: çok güzel kombin. R ise.. diye katkı yapalım mı Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 Mayıs 2024 Paylaş 10 Mayıs 2024 Alparslan Coban yazdı: 90 larda Yaşar, İzel, Sezen nin şarkılarıyla mest olurken 2020 lerde autotune lu getto apaçi müziklerine kaldık ama zevk meselesi işte belki Tarkan ın şarkıları gibi sonradan sonradan severiz Bu iyiydi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Mayıs 2024 Paylaş 10 Mayıs 2024 Golf güzel araba, iç mekan çok kaliteli, sessiz ve çok kullanışlı. Görüş ve ferahlık da yüksek. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 10 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2024 Cavit Çırakoğlu yazdı: Bahsettiğiniz araca biniyorum. Kronik gördüğüm sağ koltuk zayıfları tanıyıp emniyet kemeri uyarısı vermekte naz ediyor. Debriyaj bölgesinin ordan değişik sesler gelebiliyor. İmpression görece boş geliyor insana. Bir kaç ekleme ile (ön arka park sensörü, kamera, katlanır ayna) normal hale gelebiliyor. Yazılımsal bir şey yaşamadım. Geçen ay senelik bakıma 6600 ödedim. Focus aslında almak istediğim araçtı bu nasip oldu. Ford ta motor güçleri değişti 1.0lar 155 bg yazıyor. Sıfır focusa binen iki arkadaş donanım olarak çok daha dolu araba binmelerine rağmen golf diyorlar. Kuga 1.5 benzinli düşük beygirli olana mesafeli olun bence. Alınır mı uygun fiyat olursa alınır tabiki . Tam çözemedim ama insanlara bu araç şöyle boş ,böyle eksik filan dediğim zaman, arkasından ama golf diyorlar. Cavit bey teşekkürler. Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 10 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2024 Selim Bilgin yazdı: Golf 7 1.5 tsi cidden çok güzel kombin. İki katı fiyatlı araba gibi hissettiriyor sürerken. Golf 8 görünüm olarak çok çekici,yeni kasa kendini belli ediyor,bende zaten ona tav oldum Yoksa anladığımdan değil, teşekkürler selim bey. Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 10 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: bu ay ki piyasada 750-780 e hızlıca gidebilir mesela 900 950 de bekleyebilir, 25 bin iyiymiş benim listem olsa alırdım, otomatiği manueli zevk ihiyaç meselesi, mesela 200 de bir manuel jettamı hızlı gider dsg li olan mı diye düşünebiliriz. Aracımı 910 a verdim,2 aya yakın ilanda kaldı,sol ön çamurlukta boya,bir kaç küçük çizik,tavanda küçük bir eziği vardı,tramer,hasar kayıdı yoktu,bu halde bile zor sattım,(Çabuk satılır diye düşünüyordum) bu yaşıma kadar otomatik sürmedim sürebilirim diye düşünüyorum işim gereği arabaya hiç ihtiyacım yok,(8 yılda 25 bin km zor yaptım)bana kalsa araba almam,ama içişleri bakanı ısrar ediyor Bazen unutturuyorum,bir yerden araba konusu açılıyor,yada tvde araba reklamına denk geliyoruz araba işini ne yaptın diye soruyor, Anneler gününde güzel bir hediye alıp kandırmayı düşünüyorum (Unutacağını sanmıyorum) Şu an bu yazıyı yazarken sordum,ısrarla neden araba istiyorsun diye?Sen parayı çarçur edersin,ondan korkuyorum dedi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2024 Paylaş 10 Mayıs 2024 910 a an itibarı ile çok hızlı satış beklenmemeli Yorum bağlantısı
Recommended Posts