Tamer Olcay Çiçek 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel araba güzel tercih 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Hayırlı olsun tekrardan. Toggu ıslatmadın bunu kesin ıslatıyorsun. Kandirabilirsem 3 4 kişi yola çıkarız. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullanın, evden depo doldurma dönemi bitti Artık 5 dkda menzili fulleyecek 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun tekrardan. Toggu ıslatmadın bunu kesin ıslatıyorsun. Kandirabilirsem 3 4 kişi yola çıkarız. Artık 5 dkda menzili fulleyecek 5 çok hızlı doldurmayı açarsak 3 dk yeter Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Hayırlı olsun inşallah, Ti-VCT bilmem ne diyince bende bunda farklı bir Turbo sistemi var sandım.. Ama Atmosferik candır be Allah kaza bela göstermesin 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Bucak - Isparta - Bucak yaptım, 90-110 arası sürdüm genel olarak, 5.5lt ortalama verdi bilgisayar, fulleyip bakmak zor geldi ama dursun şimdilik burada 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs pedala çabuk alışılmış, bir de hız arttıkça basılmış gayet iyi değer 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Şu hız göstergesini simetrik yapmıyorlar ya, ayar oluyorum. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Öner Kurukuz yazdı: Şu hız göstergesini simetrik yapmıyorlar ya, ayar oluyorum. Böyle daha güzel, "normal" hızlardaki aralık daha geniş, ayrıca psilolojik olarak hızlı gidiyorum daha yavaş gideyim dedirtiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts