Murat Sürmeli 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Togg sonrası Fordlandık. Focus 2018 1.5 Ti-VCT benzinli. Kahverengi. Otomatik vites. 3 silindir motoru var, çift bağımsız değişken ekzantrik mil zamanlaması var, 1. viteste biraz fazla atak, dişli oranı mı, başka bir özelliği mi bilmiyorum. Daha önce Mondeo kullanmıştım, bu yere daha yakın geldi, belki Togg'dan geçince öyle hissettirmiştir. Araç 88binde. Gidişi çok üzmez, yakıtı da eh, idare edeceğiz. Tork düşük tabii ki turbolulara göre ama düşük devirlerde de torklu gibi atmosferik olmasına rağmen. Uzun yol 6-7lt yakar, şehir içi 10 görürüz sanırım. Henüz çok kullanamadım Hayırlı olsunlarınızı alırım 36 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Hayırlı olsun gülerek kullanın, evden depo doldurma dönemi bitti 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs 🧿 Allah Kaza Bela vermesin Hayırlı Olsun güzel renk. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Hayırlı olsun. Motor kodunda o kadar fazla t harfi olunca turbolu gibi oluyor 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Hayırlı olsun. Bu arada 1.5 motor ve atmosferik mi? Turbo yok mu şimdi bunda?🤔 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 6 Mayıs Yazar Paylaş 6 Mayıs Öner Kurukuz yazdı: Hayırlı olsun. Bu arada 1.5 motor ve atmosferik mi? Turbo yok mu şimdi bunda?🤔 Evet, hem de 3 silindir Yorum bağlantısı
Yücel Metin 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Kazasız belasız sürüşler dilerim. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Motor kodunda o kadar fazla t harfi olunca turbolu gibi oluyor Twin, Timing ne varsa serpiştirmişler Hayırlı olsun, TOGG sonrası atmosferik kendin sedan çok farklı tercihler olmuş. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Murat Hocam Hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Hayırlı olsun, Togg un ikinci eli epey hızlıymış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts