Yavuz Bahadır Kılıçarslan 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Herkese merhaba arkadaşlar. 2017 model fiat egea(mercekli far) aracıma photon marka led ampul taktım fakat sağ ve sol farlar arasında inanılmaz derecede fark var. Ampul bozuktur diye ampullerin yerini değiştirdim fakat yine aynı şekilde sağ far sol fardan az yanıyor. Yani ampuller sağlam farda bir sıkıntı var. Bilgisi olan veya daha önce başına gelen biri yardım edebilir mi? Yorum bağlantısı
Yavuz Bahadır Kılıçarslan 5 Mayıs Yazar Paylaş 5 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Halojende durum nedir? Halojende de durum aynı. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Mercek kararmıştır muhtemelen Xenon kullanılmış bir süre. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Yavuz Bahadır Kılıçarslan yazdı: Halojende de durum aynı. Demek ki ampuller sağlam. Mercek kontrol edilecek. Kazası var mı önden aracın? 1 Yorum bağlantısı
Yavuz Bahadır Kılıçarslan 6 Mayıs Yazar Paylaş 6 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Demek ki ampuller sağlam. Mercek kontrol edilecek. Kazası var mı önden aracın? Aracın önden kazası yok. Yorum bağlantısı
Çözüm Sani Gerşon 6 Mayıs Çözüm Paylaş 6 Mayıs Yavuz Bahadır Kılıçarslan yazdı: Aracın önden kazası yok. Far ayarı kontrol edilecek, mercek kontrol edilecek. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts